Šestá nemoc k viroze?

2242
1.6.13 12:59

šestá nemoc k viroze?

Synovi dnes vyskočila vyrážka. Od pondělka má přes 38, zánět spojivek, hnisavou rýmu, tak nevím jestli se k virozé přidala i šestá nemoc. Takto to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
1.6.13 13:00

@Lucili to se mi nezdá.. U nás to byly drobné červené fleky, tohle je dost velký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
1.6.13 13:06

@Lucili tohle nevypadá na šestou nemoc, ty vyrážky vypadají jinak. Tohle mi přijde spíš jako reakce na nšco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.6.13 13:14

Taky bych řekla, že tohle šestá nebude :think: Má to i jinde, nebo jen takhle na bříšku? Přijde mi to spíš jako kontaktní alergie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
1.6.13 13:14

Může to být pátá nemoc, dcera ji měla v 5 měsících, ale nejsem schopná to diagnostikovat určitě.
Jsou to podobné skvrny, fleky, jakoby pod kůží, žádné výstupky a ty skvrny postupně splývají.

Obě tyto nemoci jsou způsobené herpetickým virem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
1.6.13 13:20

Taky se mi to jako šestka nepozdává, malý ji měl v půl roce a mám dojem, že ta vyrážka se takovýma puchýřkama neprojevuje..tohle vypadá to spíš jak nějaká kopřivka, možná něco alergického

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
1.6.13 13:33

@Jana206 pátá nemoc ale začíná na obličeji. Typickou skvrnou ve tvaru motýla. Mně se to taky zdá spíš jako alergická reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
1.6.13 13:36

Děkuju :-) Napadlo mě, jestli to nemůže být reakce na moje antibiotika (penicilin), pořád kojím a beru je od včerejška, jak je malý nemocný, tak nejí a kojím častěji. Už se mu to rozlezlo po celém těle, ale nesvědí ho to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.6.13 13:40

@Lucili no to klidně může být.. Já jako malá měla reakci na penicilín - naskákaly mi fleky po celém těle, teď v dospělosti ho snáším dobře.. Asi bych někam zavolala, pro jistotu :think: I když jako kojící stejně moc jiných antibiotik nemůžeš.. Fakt to ale vypadá jako alergie, to napsaly všechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
1.6.13 14:31
@Fíková píše:
@Jana206 pátá nemoc ale začíná na obličeji. Typickou skvrnou ve tvaru motýla. Mně se to taky zdá spíš jako alergická reakce.

Nemusí začínat, dcerce začala na stehně a potom až za pár hodiny měla motýla na obličeji.
My jsme s tím byli na pohotovosti a ještě druhý den u dětské doktorky, tak víme přesně, že to měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agora
1.6.13 19:47

To nebude sesta. Kolik ma syn let?

• Citovat
  • Upravit
4853
1.6.13 19:50

@Lucili nám skončila 6stá nemoc v pondělí-přes víkend měla malá 40horečky, který nešly srazit, a pak měla něco jako kopřivku po celých zádíčkách a bříšku, u kluka to bylo to samé-40 horečky a po 4 dnech tahle kopřivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.15 09:26

Dobrý den, omlouvám se, že vstupuji do staré diskuze, ale dcera má teď dost podobnou vyrážku… a taktéž bojujem s virózou. Mohu se zakladatelky zeptat, co to nakonec bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí