Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
3.3.21 08:26
@debra.morgan píše:
@siso o tom já nic nevím, třeba se někdo ozve. Ja bych dala víc oleje a snížila teplotu :mrgreen:

Ale, nějak to vymyslíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.3.21 08:28
@debra.morgan píše:
Po roce a půl jsem si právě nalakovala nehty, je to dost divný. :mrgreen: 8o
:D :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
3.3.21 08:58

@siso napiš @Havlova ta je dělá často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42000
3.3.21 10:01
@Samina007 píše:
@siso napiš @Havlova ta je dělá často

Já dělám letní, ty se nesmaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
3.3.21 10:16
@siso píše:
Zdravím, prosím o radu. Dcera dělala jarní závitky zabalené v rýžovém papíru, a když je smažíme dost se připalují. Nějaká vychytávku? děkuji

Ja je smazim na teflonove panvi a nepripaluji se vubec, na nerezu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
3.3.21 10:21

@Havlova aha tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
3.3.21 16:30

Usmažili jsme je ve vysoké vrstvě oleje jako langoše. Vsem díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
3.3.21 16:38

Holky, jak to delate, ze varite na dva a vice dni? Ja bych rada, ale nedoakzu to. Jsme 4. (Dva skoropubosi). Obedy na sebe vzala babi, bydli pod nami.
Ja delam teple vecere. +jedna porce je vzdy k obedu pro manzela. A at delam jakekoliv mnozstvi cehokoliv, vzdy se to sni :nevim:
A to nemluvim o druhe veceri synatoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.3.21 16:49
@janoma píše:
Holky, jak to delate, ze varite na dva a vice dni? Ja bych rada, ale nedoakzu to. Jsme 4. (Dva skoropubosi). Obedy na sebe vzala babi, bydli pod nami.
Ja delam teple vecere. +jedna porce je vzdy k obedu pro manzela. A at delam jakekoliv mnozstvi cehokoliv, vzdy se to sni :nevim:
A to nemluvim o druhe veceri synatoru :roll:

V Kauflandu mají za 300-400,–Kč 20l hrnce a kastroly… Když do takovýho uvaříš třeba guláš, tak by vám to mohlo na 2 obědy vystačit… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.3.21 17:09

@janoma u nás to jde, jsme 2 a pidi porce pro kluka, to máš tak 5 porci a něco k tomu. Teoreticky používám vždy celý balení, ryze 4 sáčky, testoviny 500g, luštěniny jako třeba čočka taky celý balík, brambory od oka 🤷‍♀️k tomu min 500g masa mletého, u masa v celku to bývá kolem kila…kamkoli to jde cpu zeleninu, hlavně korenovou, máme ji taky spotřebu jak kraaava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
3.3.21 17:30

@bse.pedro hrnec mam pro tuto prilezitost porizeny 10 l :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
3.3.21 17:32

@debra.morgan jenze u nas je 500g testovin porce pro tri a ja oliznu lzici :lol: :lol: :lol:
Jako tesim se, ze jim bude jeste vic, to uz budu zadelavat v rokli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
3.3.21 17:32
@janoma píše:
A to nemluvim o druhe veceri synatoru :roll:

Tak puberťáci jsou horší než nálet kobylek, o tom žádná. Nicméně, když opravdu potřebuju, aby zbylo na další den, tak prostě další porce nevydám. Já jsem pán vařečky. :cert: Hlad u nás nikdo mít nebude, akorát prostě nedostane víc toho dobrého teplého, ale něco méně populárního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.3.21 17:42
@janoma píše:
@bse.pedro hrnec mam pro tuto prilezitost porizeny 10 l :nevim:

No dyť sem to říkal… Máš pidihrnek, tak ti to vyjde jen na jedno jídlo… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.3.21 17:44
@Jeremi píše:
Tak puberťáci jsou horší než nálet kobylek, o tom žádná. Nicméně, když opravdu potřebuju, aby zbylo na další den, tak prostě další porce nevydám. Já jsem pán vařečky. :cert: Hlad u nás nikdo mít nebude, akorát prostě nedostane víc toho dobrého teplého, ale něco méně populárního.

TYRANE… 8o 8o 8o :roll: :roll: :roll: 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat