Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Samina007 Albert na Slovensku nemáme, netuším ako to funguje. Čo poznám baby v Lidli tak ani tam to nie je ružové. Keď chystajú akciu a nestihnú cez otvorené, musia to chystať po záverečnej, že chodia domov i o druhej v noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mám rada i stratené kura, dávno som nerobila, musím urobiť. Je to zapečená pečienka s rožkami, kľudne sa môžu dať i zvyšky pečeného kurčaťa.
https://www.sladky-zivot.sk/stratene-kura/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samina007 teraz robiť v obchode nie je žiadna výhra. Veľa je na PN, očr. Šetria hodinami, musíme si brať i dovolenku takže ešte menej ľudí. Ľudia nakupujú ako besní, takže práce ešte viac ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 to šetření hodinami nepochopím asi nikdy. Kšefty mají jak blázen a škrtí to jak se dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše:
@Samina007 Albert na Slovensku nemáme, netuším ako to funguje. Čo poznám baby v Lidli tak ani tam to nie je ružové. Keď chystajú akciu a nestihnú cez otvorené, musia to chystať po záverečnej, že chodia domov i o druhej v noci
O tom jsem slyšela i tady v Čechách, ale už dávno před koronou a i ve všední den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samina007 pol hodiny navyše už riešia akoby si niekoho zabil. A pritom neostávaš dlhšie aby si si vypil kávu ale odrobíš to. Fakt bežíme cez predajňu sa odpípnuť, každá minúta je prúser ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek možno to nebolo tak často, ale teraz sa viac sťažujú. A veľa ľudí od nich odišlo čo tam robili roky. Sranda je že baby odišli od nás do lepšieho a moc si nepomohli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 Asi záleží jak kde. Tady v okolí obchody nijak extrémní zátěž nemají. Ale máme na každém rohu Billu, Penny, Lidl, Albert… Takže se to tu rozprostře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše:
@Netopirek mne to príde že každý má desať žalúdkov
Tak tady v okolí to není nijak extra změna oproti tomu co bylo dřív.
Ale máma dělá v Bille na vesnici a tam je to prý děs. Ségra dělá v Bille v Praze a prý nic extra.
Ale mě tedy ani na loni na jaře nepřišlo, že by tu byl nějaký extra nával v obchodech. To bylo jen chvíli, jak se hlídal počet lidí v obchodech. A to i tak jen výjimečně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
@bigl https://recepty.cuketka.cz/…cni-nadivka/
tohle je origo recept, jen ja misto uzenyho tam dam zbytky šunky/salamu/syru/ uzenyho co je v ledničce a už to nikdo nechce. a ze zelenyho co mám doma nebo na co je chut.
Diky za tip, prave taky vubec neznam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan Jezismarja oni dopravili už i alexe?
Tak to tam z původní sestavy už jen Meredith s Bailyovou? Nebo už je taky po nich? A DeLuca teda skonal, nebo to přežije?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha píše:
@debra.morgan Jezismarja oni dopravili už i alexe?Tak to tam z původní sestavy už jen Meredith s Bailyovou? Nebo už je taky po nich? A DeLuca teda skonal, nebo to přežije?
Alex, žije, ale byl odejit, herec uz toho měl plný zuby po těch letech. A jestli nevíš kam sel, tak ti to reknu jen jestli fakt chceš. ![]()
A ještě tam je weber.
A ja včera neměla odvahu, nakonec jsem se zacetla do knížky. Třeba dnes. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit