Sex den před ovulací.1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
11.8.15 11:26

Očekávám 19.-20.8., asi je ještě brzy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.8.15 11:39

@mesiah
No to je ještě hooodně brzo :mrgreen: nejlepší si udělat těhotenský test pár dní po vynechané menstruace ;) Jedné holčině vyskočila čárka na testu 4-5 dní po vynechané menstruace jinak celou dobu žádná čárka nenaskočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
11.8.15 11:43

Mě je to jasné :lol: ale nemůžu to vydržet :lol: no nic, dám si teda chvíli pauzu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.8.15 13:31

@mesiah
No s tou menstruaci to máme o pár dní podobně já jí očekávám 21.8-22.8. :P
No nic jiného nám nezbývá než čekat ale radši si plané naděje nedělám radši at nejsem potom zklamaná ale na moje narozeniny by mi to udělalo radost kdyby se to povedlo.

Příspěvek upraven 11.08.15 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
11.8.15 13:33

To bych ti přála stejně tak jako sobě :-) doufám, že to výjde :-)

Příspěvek upraven 11.08.15 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.8.15 13:36
@mesiah píše:
Takže se taky chystáš na testík? :-)

Ano ano ale až kdybych meškala nechci být potom zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
11.8.15 13:36

A jak dlouho už se snažíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.8.15 13:54
@mesiah píše:
A jak dlouho už se snažíte? :-)

S manželem se snažíme už 14 měsíců :,( A jak pak vy dlouho se snažíte o miminko? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.8.15 13:58
@mesiah píše:
To bych ti přála stejně tak jako sobě :-) doufám, že to výjde :-)Příspěvek upraven 11.08.15 v 13:36

Musíme myslet pozitivně ale děkuji ti tobě také držím palečky :palec: už by to konečně mohlo vyjít ale nechci si dávat plané naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
11.8.15 14:05
@Vitalion píše:
S manželem se snažíme už 14 měsíců :,( A jak pak vy dlouho se snažíte o miminko? ;)

My čerstvě, tento měsíc vlastně prvně, ale připravuji se na to již od března, zdravá strava, vitamíny apod… :-) ale myslím, že z toho nic nebude, protože ani v podbříšku nic necítím a co jsem četla, tak by to mělo být cítit… :-( nevím, mám smíšené pocity, strašně bych si to ale přála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
11.8.15 14:06
@Vitalion píše:
Musíme myslet pozitivně ale děkuji ti tobě také držím palečky :palec: už by to konečně mohlo vyjít ale nechci si dávat plané naděje.

Děkuji. To bysme měly, ale mě aby něco vyšlo, to by musel být opravdu zázrak, protože já když něco chci, tak toprostě nejde… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.8.15 14:14
@mesiah píše:
My čerstvě, tento měsíc vlastně prvně, ale připravuji se na to již od března, zdravá strava, vitamíny apod… :-) ale myslím, že z toho nic nebude, protože ani v podbříšku nic necítím a co jsem četla, tak by to mělo být cítit… :-( nevím, mám smíšené pocity, strašně bych si to ale přála :-)

Některé holčiny nic neciti ale jsme každá jiná takže podle toho bych se neřídila mě 2 krát píchlo a naposledy včera v podbříšku k večeru až jsem vykřikla bolestí bylo to opravdu nepříjemné ale jinak nic neobvyklého prsa zatím v pohodě.

@mesiah píše:
Děkuji. To bysme měly, ale mě aby něco vyšlo, to by musel být opravdu zázrak, protože já když něco chci, tak toprostě nejde… :-(

Tak to máme nastejno ale uvidíme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
11.8.15 14:25
@Vitalion píše:
Tak to máme nastejno ale uvidíme no.

Mě stalo teď cca 10min zpátky, že mě celkem hodně píchlo v levém podbříšku, až jsem se lekla, tak uvidíme, co z toho bude :-) Třeba se nám to podaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.8.15 14:43

@mesiah
To bych byla hodně štastná ;) musíme věřit ale to čekání mě zabije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
11.8.15 15:31

@Vitalion Ahojky no nemeskam ještě, MS ma prijit bud 14 srpna, nebo 17 srpna.Ja beru utrogestan vis, tak proto ty dva terminy.Mam ho brat deset dni, a pak udelat test a podle toho jak vyjde tak brat utrose, takze pokud vyjde ze nejsem tehotna tak utrose vysadit, a brat zas po ovulaci, a pokud tehotna budu tak pokracovat dal ale vyssi davku nasadit.Tak ja nevim no prave co ted..Asi brat dal, protože tehu jsem?! :dance: :nevim: Ted jsem dělala taky test, za chvili poslu foto, delala jsem ho před chvili, je to dr max zas test.
@mesiah Ahoj,dneska jsem 11 DPO,…11 dni od ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí