Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jaja87
Já být tebou tak bych testla až po té vynechané menstruace 18.8. Ale myslím si že těhotná jsi protože máš krásně viditelnou čárku.
@Vitalion píše:
@Jaja87
Já být tebou tak bych testla až po té vynechané menstruace 18.8. Ale myslím si že těhotná jsi protože máš krásně viditelnou čárku.
No ale ja to nepoznam zda bude meskat, protoze beru utrogestan, vis..A mam ho brat po dobu deseti dni, pak udelat test a kdyz bude pozitivne ukazovat tak mam utros brat dal a navysit davku. A pokud test by byl negativni tak vysadit mam utrose vis..
Ale ja budu pokracovat dal protoze je pozitivni..A kdyz se bere utros tak ms neprijde
@Vitalion Prave nevim no co uvidim..
Ale dekuji..
Bojim se no. Co a jak bude.
@Jaja87
Zkus testnou za 2-3 dny a uvidíš jestli čárka bude silit.
@Vitalion Musim testnout zítra rano, kvůli tomu utrosi zda navysovat davku nebo ne..Dneska to je 10ty den brani utrose, takze musim udelat test zítra rano abych vedela teda ještě zda zítra vecer uz navysit davku no. ![]()
@Vitalion píše:
@Jaja87
Tak to ti držím palečkyat čárka sílí.
Dekuji uvidíme no, jinak carka je silnejsi o něco..Vcera jsem dělala test rano a dneska odpoledne je silnejsi jak ten vecerejsi ranni. Zajimavy no.
@Jaja87
Zítra mi dej určitě vědět jsem sama zvědavá jak dopadneš ![]()
@Vitalion Dobře kdyztak zase poslu fotečku rano. Mam ranni v praci takze pak zde budu zas az odpoledne k veceru nekdy,..
@Vitalion Ja mam obavy ale uvidíme no. Ale taky jsem zvedava.
@Vitalion ahoj posilam slibeny test ten modry je lady test max a ten fialovy je mama test…Tak ja nevim no..Ale zesilil na tom dr maxovi testu…
@Jaja87
Ten Dr.Max test je silnější nežli včera byl o mnohem slabší takže si myslím že to je jasné jsi těhotná
jinak by čárka nesílila.