Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@arinecka píše:
Kde píše, že jí bylo 14? Píše, že byla nezletilá, ne pod zákonem
ale pak by to vůbec nebyl trestný čin a není, co řešit ![]()
@Denisa denina píše:
@Lucy75
Jasný no tak že s toho asi jen tak nevyvázne z podmínkou u když je to jeho první trestní čina to si vymyslela u policie dost věcí které pravdivé nejsou vydírála ho celou dobu dokud řekl že prostě nedá tak to udala až po těch 5 letech
Je to hnus tohle udělat ještě když se samá natočí a směje se u toho a pak to uda na policii![]()
![]()
![]()
počkej, ale proč by z toho neměl vyváznout pokud už jí bylo tehdy 15, bylo? ![]()
@Keyllah píše:
ale pak by to vůbec nebyl trestný čin a není, co řešit
Tak asi je, když ona tvrdí, že jí znásilnil ![]()
@SabinaM24 píše:
Pri nejlepším by mladik dostal pouze podminku.
Ne. Pokud by byl mladík (přes 15 do 18) a ona přes 15 a je zjevné, že nešlo o násilí, tak se v očích zákona vůbec nic nestalo.
Pokud jí bylo pod 15 a jemu pod 18 už je to trestný čin a pak ano, ale je tu dost možností. Při stejné konstelaci, pokud mu bylo o hodinu víc, než 18 už je to malér a bude rád, když dostane těžkou podmínku a nepůjde si sednout třeba na 5 let natvrdo. ![]()
Pokud o násilí šlo, posouvá se věc jinam, do jiné roviny. ![]()
Příspěvek upraven 02.11.22 v 13:29
@Lucy75 píše:… Je. Ale to mu nepomůže.
@Denisa denina pleteš si pojmy a dojmy
Znásilnění je úplně jiný trestný čin
Pohlavní zneužití je Každý sex s dítětem mladším 15 let, je to trestné, i když je to dobrovolné!! takže mu za § 187 tr. zákoníku hrozí až 8 let jak jsem psala výše..a ona je pěkná vyděračka a potvora.
@Russet píše:
Dítě nemá co mít sex, mysli si co chceš.
Děti mají sex. Mysli si co chceš.
Mají ovšem na věc jiný pohled…
Trochu historie, pardon, ale je to tady ve vláknu. ![]()
@M_Vladim píše:
Ne. Pokud by byl mladík (přes 15 do 18) a ona přes 15 a je zjevné, že nešlo o násilí, tak se v očích zákona vůbec nic nestalo.
Pokud jí bylo pod 15 a jemu pod 18 už je to trestný čin a pak ano, ale je tu dost možností. Při stejné konstelaci, pokud mu bylo o hodinu víc, než 18 už je to malér a bude rád, když dostane těžkou podmínku a nepůjde si sednout třeba na 5 let natvrdo.
blbost, pokud nemá nic v rejstříku, tak se za to dávají podmínky při spodní hranici zákonné trestní sazby…
@Keyllah píše:
nic ve zlým, ale 35letý chlap, co má sex se čtrnáctkou není hnus? u něj je to ok?u ní se dá blbost omluvit věkem, ale u něj??
Tady nikdo netvrdí, jaký je to super.
Jde tu hlavně o řešení právní stránky. A to je psaná litera zákona.
Pak jde o to, že by zákon měl chránit před nějakou újmou a pokud možno nedopouštět, aby se někomu újma stala.
Jak to vypadá posuďte sami. Komu vznikla újma a komu újma hrozí.
Takže… no už bych se zase opakoval.
@Anonymní píše:
Dobrý den, hledám řádu jak tohle vyřešit a když mi bylo 17 začal jsem chodit s 14 letou a měli jsme pohlavní styk, které vyloženě chtěla, teď ji je 16 a já se sní rozešel, a chce na mě podat trestní oznámení za znásilnění, objasním situaci
Když mi bylo 17 viděl jsem na P ( vím ze ne všechno je pravdivé ale ona rada si hledala jak zpestřit sex a mám důkazi ),když spala ja měl sní pohlavní na 30s ale styděl jsem se za to a neukojil se. sex sní jsem nevyhledávál ona mě často i do toho nutila. Takže nevím jak mám tohle říct u soudu
Sex s nezlitou a ještě znásilnění co si o tom myslíte??
Jen jsem ji chtěl uspokojit a teď mám jít k soudu, už rok sní nejsem.
Zkoušel jsem se ji omluvit a říct ze vše byla moje chyba a myslel jsem to upřímně takže prý bude řešit vše soudně. Je sance ze mi sníží trest, vím ze znásilnění a sex s nezletilou je chyba, mělo mi to dojít dřív, hrozné se za to stydím, víte někdo já tohle vyřešit prosím jsem psychicky ve stresu a nechci jít do vězení děkuji
Není potřeba číst dále, než je vytučněné.
Objasnění situace nikoho nezajímá, sex s nezletilou je trestný. tečka.
Do vězení asi nepůjdeš, jestli si jinak čistý jak lílie, můžeš vyváznout s podmínkou, ale prostě na děti se nesahá. I když mají prsa a jsou chtivé.
edit:
Aj, koukám, že jsem reagovala na starší příspěvek.
Nicméně gro věci je stejné i pro posledního smilníka.
@M_Vladim píše:
Mají ovšem na věc jiný pohled…Trochu historie, pardon, ale je to tady ve vláknu.
Jo, taky se v historii utínala hlava a čarodějnice se pekla na ohni.
@M_Vladim píše:
Mají ovšem na věc jiný pohled…Trochu historie, pardon, ale je to tady ve vláknu.
@Russet píše:
Jo, taky se v historii utínala hlava a čarodějnice se pekla na ohni.
Obojí je pravda. ![]()
@Keyllah píše:
blbost, pokud nemá nic v rejstříku, tak se za to dávají podmínky při spodní hranici zákonné trestní sazby…
Jsem rád, že to nemusím řešit:
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#…
To jenom dokládá, co píšu a to, že je v zákonu problém. ![]()
Říkal jsem si, že by se to už mělo konečně řešit podle rozumu a ne jako návod na vydírání, pohrobek katolického vyznání a papežských výnosů - vždyť odluka už je dávno.
Ale jak jde čas a sleduji nátlakové skupiny, tak se docela bojím, že z toho nakonec může vylézt ještě horší paskvil. ![]()
@M_Vladim píše:
Jsem rád, že to nemusím řešit:
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#…To jenom dokládá, co píšu a to, že je v zákonu problém.
odkaz na trestní zákoník?
a čemu mi to jako má být?
na tvé „a bude rád, když dostane těžkou podmínku a nepůjde si sednout třeba na 5 let natvrdo“ jsem ti odepsala, že to tak v praxi a dle zákona není, tak moc nechápu, proč mi posíláš v odkazu zákoník
jasně, kdyby to bylo podle tvého tvrzení, jakože na 5let si na tvrdo sednout, tak ok, v zákonu je problém, ale v případě jaký jsi nastínil by takový rozsudek nepadl ![]()
@Keyllah píše:
odkaz na trestní zákoník?a čemu mi to jako má být?
na tvé „a bude rád, když dostane těžkou podmínku a nepůjde si sednout třeba na 5 let natvrdo“ jsem ti odepsala, že to tak v praxi a dle zákona není, tak moc nechápu, proč mi posíláš v odkazu zákoník
jasně, kdyby to bylo podle tvého tvrzení, jakože na 5let si na tvrdo sednout, tak ok, v zákonu je problém, ale v případě jaký jsi nastínil by takový rozsudek nepadl
Dobře dobře, už se kaju. ![]()
Soudci nejsou bez rozumu.