Sex s nezletilou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41209
2.11.22 11:03
@arinecka píše:
Kde píše, že jí bylo 14? Píše, že byla nezletilá, ne pod zákonem :think:

ale pak by to vůbec nebyl trestný čin a není, co řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
2.11.22 11:05
@Denisa denina píše:
@Lucy75
Jasný no tak že s toho asi jen tak nevyvázne z podmínkou u když je to jeho první trestní čina to si vymyslela u policie dost věcí které pravdivé nejsou vydírála ho celou dobu dokud řekl že prostě nedá tak to udala až po těch 5 letech
Je to hnus tohle udělat ještě když se samá natočí a směje se u toho a pak to uda na policii :oops: :( :? :think:

počkej, ale proč by z toho neměl vyváznout pokud už jí bylo tehdy 15, bylo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
2.11.22 11:08
@Keyllah píše:
ale pak by to vůbec nebyl trestný čin a není, co řešit :think:

Tak asi je, když ona tvrdí, že jí znásilnil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
2.11.22 13:21
@SabinaM24 píše:
Pri nejlepším by mladik dostal pouze podminku.

Ne. Pokud by byl mladík (přes 15 do 18) a ona přes 15 a je zjevné, že nešlo o násilí, tak se v očích zákona vůbec nic nestalo.
Pokud jí bylo pod 15 a jemu pod 18 už je to trestný čin a pak ano, ale je tu dost možností. Při stejné konstelaci, pokud mu bylo o hodinu víc, než 18 už je to malér a bude rád, když dostane těžkou podmínku a nepůjde si sednout třeba na 5 let natvrdo. 8)
Pokud o násilí šlo, posouvá se věc jinam, do jiné roviny. :cert:

Příspěvek upraven 02.11.22 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
2.11.22 13:24
@Lucy75 píše:
@Denisa denina pleteš si pojmy a dojmy
Znásilnění je úplně jiný trestný čin
Pohlavní zneužití je Každý sex s dítětem mladším 15 let, je to trestné, i když je to dobrovolné!! takže mu za § 187 tr. zákoníku hrozí až 8 let jak jsem psala výše..a ona je pěkná vyděračka a potvora.
… Je. Ale to mu nepomůže.
Už jsme to tu probírali.
Zákon je tvrdý a už jsem psal, že v těhle věcech… nemá rozum.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
2.11.22 13:28
@Russet píše:
Dítě nemá co mít sex, mysli si co chceš.

Děti mají sex. Mysli si co chceš.
Mají ovšem na věc jiný pohled… :oops: Trochu historie, pardon, ale je to tady ve vláknu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
2.11.22 13:34
@M_Vladim píše:
Ne. Pokud by byl mladík (přes 15 do 18) a ona přes 15 a je zjevné, že nešlo o násilí, tak se v očích zákona vůbec nic nestalo.
Pokud jí bylo pod 15 a jemu pod 18 už je to trestný čin a pak ano, ale je tu dost možností. Při stejné konstelaci, pokud mu bylo o hodinu víc, než 18 už je to malér a bude rád, když dostane těžkou podmínku a nepůjde si sednout třeba na 5 let natvrdo. 8)

blbost, pokud nemá nic v rejstříku, tak se za to dávají podmínky při spodní hranici zákonné trestní sazby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
2.11.22 13:38
@Keyllah píše:
nic ve zlým, ale 35letý chlap, co má sex se čtrnáctkou není hnus? u něj je to ok? :think: u ní se dá blbost omluvit věkem, ale u něj??

Tady nikdo netvrdí, jaký je to super.
Jde tu hlavně o řešení právní stránky. A to je psaná litera zákona.
Pak jde o to, že by zákon měl chránit před nějakou újmou a pokud možno nedopouštět, aby se někomu újma stala.
Jak to vypadá posuďte sami. Komu vznikla újma a komu újma hrozí.
Takže… no už bych se zase opakoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
2.11.22 13:47
@Anonymní píše:
Dobrý den, hledám řádu jak tohle vyřešit a když mi bylo 17 začal jsem chodit s 14 letou a měli jsme pohlavní styk, které vyloženě chtěla, teď ji je 16 a já se sní rozešel, a chce na mě podat trestní oznámení za znásilnění, objasním situaci
Když mi bylo 17 viděl jsem na P ( vím ze ne všechno je pravdivé ale ona rada si hledala jak zpestřit sex a mám důkazi ),když spala ja měl sní pohlavní na 30s ale styděl jsem se za to a neukojil se. sex sní jsem nevyhledávál ona mě často i do toho nutila. Takže nevím jak mám tohle říct u soudu
Sex s nezlitou a ještě znásilnění co si o tom myslíte??
Jen jsem ji chtěl uspokojit a teď mám jít k soudu, už rok sní nejsem.
Zkoušel jsem se ji omluvit a říct ze vše byla moje chyba a myslel jsem to upřímně takže prý bude řešit vše soudně. Je sance ze mi sníží trest, vím ze znásilnění a sex s nezletilou je chyba, mělo mi to dojít dřív, hrozné se za to stydím, víte někdo já tohle vyřešit prosím jsem psychicky ve stresu a nechci jít do vězení děkuji

Není potřeba číst dále, než je vytučněné.
Objasnění situace nikoho nezajímá, sex s nezletilou je trestný. tečka.
Do vězení asi nepůjdeš, jestli si jinak čistý jak lílie, můžeš vyváznout s podmínkou, ale prostě na děti se nesahá. I když mají prsa a jsou chtivé.

edit:
Aj, koukám, že jsem reagovala na starší příspěvek.
Nicméně gro věci je stejné i pro posledního smilníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.11.22 14:40
@M_Vladim píše:
Mají ovšem na věc jiný pohled… :oops: Trochu historie, pardon, ale je to tady ve vláknu. :mavam:

Jo, taky se v historii utínala hlava a čarodějnice se pekla na ohni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
2.11.22 14:57
@M_Vladim píše:
Mají ovšem na věc jiný pohled… :oops: Trochu historie, pardon, ale je to tady ve vláknu. :mavam:
@Russet píše:
Jo, taky se v historii utínala hlava a čarodějnice se pekla na ohni.

Obojí je pravda. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
2.11.22 15:00
@Keyllah píše:
blbost, pokud nemá nic v rejstříku, tak se za to dávají podmínky při spodní hranici zákonné trestní sazby…

Jsem rád, že to nemusím řešit:
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#…

To jenom dokládá, co píšu a to, že je v zákonu problém. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
2.11.22 15:06

Říkal jsem si, že by se to už mělo konečně řešit podle rozumu a ne jako návod na vydírání, pohrobek katolického vyznání a papežských výnosů - vždyť odluka už je dávno.
Ale jak jde čas a sleduji nátlakové skupiny, tak se docela bojím, že z toho nakonec může vylézt ještě horší paskvil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
2.11.22 15:12
@M_Vladim píše:
Jsem rád, že to nemusím řešit:
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#…To jenom dokládá, co píšu a to, že je v zákonu problém. 8)

odkaz na trestní zákoník? :think: a čemu mi to jako má být? :think: na tvé „a bude rád, když dostane těžkou podmínku a nepůjde si sednout třeba na 5 let natvrdo“ jsem ti odepsala, že to tak v praxi a dle zákona není, tak moc nechápu, proč mi posíláš v odkazu zákoník :think: jasně, kdyby to bylo podle tvého tvrzení, jakože na 5let si na tvrdo sednout, tak ok, v zákonu je problém, ale v případě jaký jsi nastínil by takový rozsudek nepadl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
2.11.22 15:16
@Keyllah píše:
odkaz na trestní zákoník? :think: a čemu mi to jako má být? :think: na tvé „a bude rád, když dostane těžkou podmínku a nepůjde si sednout třeba na 5 let natvrdo“ jsem ti odepsala, že to tak v praxi a dle zákona není, tak moc nechápu, proč mi posíláš v odkazu zákoník :think: jasně, kdyby to bylo podle tvého tvrzení, jakože na 5let si na tvrdo sednout, tak ok, v zákonu je problém, ale v případě jaký jsi nastínil by takový rozsudek nepadl ;)

Dobře dobře, už se kaju. :kytka:
Soudci nejsou bez rozumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí