Sex s nezletilou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.8.21 14:41

@Janli mám, doufám ze soudně trosku přihlíží na ty okolnosti, ✋ prominte je to trosku nechutný a ano dělala se přede mnou několikrát abych měl sní sex

• Citovat
  • Upravit
35911
15.8.21 14:47

Smaž ty konverzace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
15.8.21 14:50
@Janasas píše:
A kdyby nedala pokoj, i když je to taky takové blbé, tak bych ji řekla, že máš nějaké fotky a videa, že pokud to půjde před soud, že to ukážeš tam.. Jako asi taky svinárka, ale taky bych ji postrašila.. pokud jste se někdy třeba fotili natáčeli nějak…

Kluku, tak tohle bych fakt nedelala. Vidira ona, neni potreba vidirat taky, to se jen ve zle obrati a pritizi…
Ona urcite u pravnika nebyla - leda jeji rodice. Keca bavi ji ti otravovat zivot, takze dokud ji to bastite, tak v tom pokracuje. Konverzaci si schovej a niceho se neboj, do vezeni nepujdes.
Ona by za zadny soud platit nemusela. Kdyby prohrala, mohla by byt sice narcena z kriveho obviceni, ale to se vetsinou v pripadech sexu nedeje. Muzi se to nedokaze a zene se nedokaze, ze si to vymyslela, stihani muze konci, zena se neresi.
Pokud poda trestni oznameni, tak ani pravnika nepotrebuje, to resi statni zastupce, nejedna se o civilni zalobu, ale trastne pravni priprad. Trestni oznameni nepodava pravnik, ale jde se na policii (ano, muze to udelat pres pravnika, ale je to zbytecne).
Urcite keca, ale neprovokuj ji nejakou konfrontaci, ze si myslis, ze keca. Asi neni uplne psychicky v poradku, kdyz te citove vydirala uz behem vztahu. Proste to tak nejak nech vysumet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
15.8.21 14:58

@pikola to se smaže jen v jeho profilu, ona všechny zprávy pořád uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.21 15:04

Buď v klidu. I kdyby to fakt dotáhla do konce, tak u nás se i za prokázaná znásilnění nezletilých dávají podmínky. Vy jste navíc byli ve vztahu a z těch zpráv, co jsi sdílel, je jednoznačné, že ona to chtěla.
Systém bude na tvé straně, jako ostatně už tolikrát i u skutečných znásilnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35911
15.8.21 15:05
@Asiina píše:
@pikola to se smaže jen v jeho profilu, ona všechny zprávy pořád uvidí

Myslela jsem tady ať je smaže ne u sebe v telefonu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.21 15:08

@Žižkovská žena doufám ze vše dopadne dobře 😁 a děkuji všem kteří sem přispěli svoji komentáři rad bych toto téma ukončil, děkuji

• Citovat
  • Upravit
2258
15.8.21 15:30
@Anonymní píše:
@aiwwa mě to právě zajímá, protože známý má takovej problém. Chodí s holčinou, který ještě je 14, prý narozeniny slavý 23.9. a jemu je 18 a teď někdy v říjnu bude slavit 19. A teď je tady ta otázka. Prý prováděli pouze chráněný sex, jednou prý i nechráněný (co říkal, udělal se na ňu). A teď se holčině zpozdily o 2 dny menstruace. Tak nám to zdělil a teď jsme z toho vseci v šoku. A ptáme se, jaký trest by dostal. Když spolu chodí, takže by mělo dojít k dobrovolnému sexu. Takže se nejedná o žádný násilný čin, ani v opilosti, prostě klasika. Milují se a tak. Takže si říkala, že to je pouze na tvrdo? I když by se u soudu říkalo, že vše chtěla holčina?

Jedna trestněprávní věc je sex s osobou mladší 15 let, jiná trestně právní věc je laicky řečeno sexuální násilí. Za násilí souzen nebude, za sex s odobou pod 15 let ano, tak jako tak.
Pokud holčina nebude těhotná a nikomu to neřekne, tak tzv. kde není žalobce, tam není soudce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffan23
15.8.21 17:02
@pikola píše:
Myslím, že po dvou letech aby ti dokázala by musela mít nějaké důkazy a proč to chce hlásit až teď. Vydírá tě?

Typicke chovani pubosek :? :? A takzvana pomsta za opusteni tim chlapem :roll:…Zn takove pripady a v ani jednom nebyla holka k sexu donucena, ba se ho aktivne zucastnila…po prohlaseni rozchodu ze strany kluka ( v obou pripadech si nasli jine holky 18+) pubosky aktivne podporovana svyma matkama podaly trestni oznameni :zed:..

Ponauceni pro muze - nespat s nezletilyma

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.21 17:10

Podle mě to ani nikam nepodá. Po 2 letech má těžko nějaké důkazy a oni taky nejsou hloupí, kdo jde nahlásit znásilnění po 2 letech. Souhlasila s tím. Neměl jsi s ní spát, to byla chyba, ale podle mě nikam k soudu nepůjde, jen vydírá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.21 17:39

@ffan23 mohl bych se zeptat jaký trest dostali?

• Citovat
  • Upravit
ffan23
15.8.21 17:42
@Anonymní píše:
@ffan23 mohl bych se zeptat jaký trest dostali?

Podminky ale bylo to xxx nervu, kluk vypadal na 40 po to vsem…skutecny vek 23

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.21 17:47

@ffan23 tomu věřím je to hnus, chápu kdyby to vyhledával opakovaně je to proste hnus, no budu asi na tom stejně beru antidepresiva abych se z toho nezblanil a hledám pomoc všude co jde,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.21 18:14

Ja teď úplně nevím jestli se mi tato diskuze zdá a nebo by opravdu většina z vás poslala kluka do vězení…
Tak stáhněte si ženy do svědomí…a která z vás ve věku slečny nebyla zamilovaná do staršího kluka…( Někomu to i vydrželo, mám příklad i v rodině ) a nenapadlo vás že jsou naopak holky v tomhle věku pěkný mrchy… vypráví a chlubí se kamarádkám o tom co už dělaly, a ta co nedělala byla trapná… vymýšlet si o prvním sexu, starším přítelovi apod., " Dělat" se starší, první diskotéky, lhaní klukovi o pravém věku…opravdu vám přijde, že když dokážou tohle, nedokážou si uvědomit následky? A pedofil, nebo že dospělý měl sex s dítětem? Jakým dítětem a hlavně jaký dospělý? Tady slečna a mladý muž měli to štěstí že se mají rádi a není to sex jen kvůli tomu abych byla in a měla co říkat holkám a nebo dostal sem se jí do kalhot…žive si dokážu i představit jak úplně v pohodě dokáže 14 ti léta oblbnout 18 ti letyho…
No jooo ale jakmile jde o mladé nevinné chudinka které udělají kukuč a pár slz, z kluka je úchyl…pokud si dobře pamatuji za základce nám vše kolem sexu aspol přednášeli někdy kolem 12ti let, a pak má rodiče (mámu) která ji to vysvětlila…mě např. dávala sebou kondomy když sem jela někam s holkama nebo na víkend s přáteli…a byly i vždy v lekarničce🤣 nedávno vzpomínala, jak moc dobře viděla jak mizí, a říkala si že když už si musí přiznat že mám sex, tak byla ráda že mizí 🤣
První diskotéky od 14.ti, první randění, zamilovana i brečící u plouzaku z kazetaku mnohokrát 🤣 první sex pár mes před 15 a se starším tak 19..a sem ráda, věděl co dělat, a bylo to moc hezké…druhý sex už po 15. A ano s jiným!! Pro*ukala sem s ním střední a pak 2 vážný vztahy a teď? Světe div se, jsem s tím sex. partnerem 5 let a čekáme minčo
TAK TU NEDELEJTE ZE SEBE PANNY MARIE A JEPTISKY! SVYM DCERAM BUDETE RIKAT JAK STE CEKALY DO 20.TI A NA JEJICH OTCE?! 🤣 🤣 🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.21 18:20

Chybí mi před tím že jsem s tím druhým sex. partnerem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení