Sex s nezletilou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka1
10.3.22 19:52
@M_Vladim píše: … Nepochopil. :nevim:
Jde o to, že vůbec je nespoutanost mládí trestná! ;)
Chcete-li naivita, hledání cest, bezprostřednost. :roll:
Chápete? :mavam:

Přesně, jsme v tom zajedno.

• Citovat
  • Upravit
42649
10.3.22 20:02
@Anonymní píše:
Nejdřív bych střískala dceru a pak šla…i když tatínek by to možná zvládl ještě rychleji :lol: Na druhou stranu, moje dcera fakt není typ na sex před patnáctý rokem :zed: Takže nám to nehrozí. Zatím nemá ve třinácti ještě ani menstruaci. Natož tahání se s klukama po venku atd :pankac:

No, tak aby tě to moc nepřekvapilo, až to přijde, někdy je to rychlejší než myšlenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 08:35

Mám ohledně tohohle téma taky otázku když je holka pod zákonem dejme tomu ze ji je 14 a klukovi třeba 16 a otěhotněla by řešilo by se to i se školou nebo tak něco??dekuji předem za vaše odpeovedi ❤️️

• Citovat
  • Upravit
53518
6.7.22 08:42
@Anonymní píše:
Mám ohledně tohohle téma taky otázku když je holka pod zákonem dejme tomu ze ji je 14 a klukovi třeba 16 a otěhotněla by řešilo by se to i se školou nebo tak něco??dekuji předem za vaše odpeovedi ❤️️

Se školou ne. Ale s policií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
6.7.22 08:45
@Anonymní píše:

Pokud by si to nechala, tak určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 08:52

@truelly a když by si to nenechala a šla na potrat tak se školou by se nic neřešilo? Jen s policii socialka a asi ten soud… a ještě sem se chtěla zeptat šlo by z toho nějak vyváznout aby kluk nešel sedět nebo tak něco?

• Citovat
  • Upravit
53518
6.7.22 08:57
@Anonymní píše:
@truelly a když by si to nenechala a šla na potrat tak se školou by se nic neřešilo? Jen s policii socialka a asi ten soud… a ještě sem se chtěla zeptat šlo by z toho nějak vyváznout aby kluk nešel sedět nebo tak něco?

Gynekolog tě musí nahlásit. O potratu budou rozhodovat rodiče. Škola je ten nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
6.7.22 09:00
@Russet píše:
Gynekolog tě musí nahlásit. O potratu budou rozhodovat rodiče. Škola je ten nejmenší problém.

Přesně tak. Pokud si potrat vyřešíš přes prázdniny, tak školy se to nedotkne. Rodiče a policie a sociálka o tom však vědět budou. A kluk bude mít problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.7.22 09:00
@Anonymní píše:

Viděla jsem pár, kdy jí bylo 14,když otěhotněla a jemu 17.V době porodu mu bylo 18.Logicky o tom škola věděla, protože jí dokončit nemohla. Věděla o tom sociálka, ale policie to neřešila, protože ona prostě řekla, že když rodiče spali, tak utekla na diskotéku a tam se s někým vyspala a říkala na diskotéce, že jí je 16 a nikdo nechtěl vidět občanku, ale toho člověka nezná. Což pravda nebyla, ale udělala ze sebe couru, aby ho chránila. Za dítě zodpovídala pak její matka a později si ho mohl on v podstatě adoptovat, když nemělo otce uvedeného, ale to až když té holce bylo 18.Nicméně tam šlo i o to, že toho kluka pak kryla i celá rodina, on nějakou dobu za ní vůbec nechodil, než se to dořešilo, aby mohla říct, že žádného kluka nemá apod..Ale že bych s něčím takovým souhlasila se říct nedá. Tam je to spíš o výchově, kdy je rodičům jedno v kolika dítě otěhotní apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.7.22 09:17

A co by se dělo u toho soudu a jak by to řešila socilaka jestli se mužů ještě zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65414
6.7.22 09:22
@Russet píše:
Se školou ne. Ale s policií.

U nas to policie resila se školou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.22 09:23
@vokishka píše:
U nas to policie resila se školou

Jestli byli oba z jedné školy… Ta škola mi přijde jen malý problém. Horší je přece policie. A to, že je ve 14 těhotná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.22 09:24
@Atehei píše:
A co by se dělo u toho soudu a jak by to řešila socilaka jestli se mužů ještě zeptat

Jsi těhotná a je ti 14? Jdi za mámou. Neřeš to na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33959
6.7.22 09:24
@Atehei píše:
A co by se dělo u toho soudu a jak by to řešila socilaka jestli se mužů ještě zeptat

K soudu to vůbec dojít nemusí. Tobě je 14 a jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.7.22 09:27
@Atehei píše:

Tak v takových případech se řeší na koho bude dítě napsané, než matce bude 18.Pokud matka otěhotní třeba v 16 a otci dítěte je třeba 18,tak se dítě napíše na otce, ale pokud i jemu je třeba 16,tak většinou na babičku dítěte. A sociálka chodila na kontroly jednou za čas i za mou nevlastní sestrou, která porodila v 17.Koukali vždy jestli má vše, jak se stará. Ale ona to zvládala+ jí pomáhal můj táta s jeho ženou. Ona opravdu otěhotněla na diskotéce narozdíl od těch, které znám, protože bydleli pár baráků od nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí