Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojchtěla bych se zeptat jak to mate se sexem v těhotenství.. já jsem teď v 17tt a mám už větší břicho.. no a přítel má taky větší břicho a při sexu se dotýkame brichama a myslíte ze to neuškodí miminku? Nebo jaké polohy používáte?
Takové, aby se na břicho netlacilo.. Spíš jde o ten pocit.. Já pupek mám, chlap ne ![]()
Zvedne mi nohy, kleci nademnou, 30tt. Jinak teda si užíváme hodně orálního sexu. To každý den, nebo každý druhý. On mě a já jemu do vyvrcholení
Spoustu " sexu " máme teď v těhotenství bez zasunutí, ale skoro každý den orgasmus. Jsem zvědavá, jak se to miminu líbí
Snad vše ok.
@Anonymní píše:
Ahojchtěla bych se zeptat jak to mate se sexem v těhotenství.. já jsem teď v 17tt a mám už větší břicho.. no a přítel má taky větší břicho a při sexu se dotýkame brichama a myslíte ze to neuškodí miminku? Nebo jaké polohy používáte?
Miminku to neuškodí a polohy se mají používat takové aby vám břicha nepřekážela
Třeba prý zezadu na čtyřech, nebo jako lžíce, nebo když jsi na koníčku,… My jsme to dělali tak že jsem ležela na polštáři a chlap klečel - břicho nepřekáželo ale popravdě mi nebylo moc příjemné jak se „naklepávalo“
a pak mi sex ze zdravotních důvodu zakázali tak bohužel víc zkušeností nemám ![]()
Já se ze začátku taky hodně bála, do 20tt jsem spolu nespali, měla jsem obří pupek a přiltel sice neměl břicho, ale měl velký penis. Teď jsem ve 26tt a uživáme si obden, předtím jsme dělali orál nebo jsem mu ho masturbovala, teď zkoušíme i anál. ![]()
Jenom když píšeš že má přítel větší břicho tak jak jste spali spolu před těhu?
Ahoj
chtěla bych se zeptat jak to mate se sexem v těhotenství.. já jsem teď v 17tt a mám už větší břicho.. no a přítel má taky větší břicho a při sexu se dotýkame brichama a myslíte ze to neuškodí miminku? Nebo jaké polohy používáte?