Sex v těhotenství

Anonymní
30.7.20 16:23

Sex v těhuu

Ahoj :D chtěla bych se zeptat jak to mate se sexem v těhotenství.. já jsem teď v 17tt a mám už větší břicho.. no a přítel má taky větší břicho a při sexu se dotýkame brichama a myslíte ze to neuškodí miminku? Nebo jaké polohy používáte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.7.20 16:51
@Anonymní píše:
Ahoj :D chtěla bych se zeptat jak to mate se sexem v těhotenství.. já jsem teď v 17tt a mám už větší břicho.. no a přítel má taky větší břicho a při sexu se dotýkame brichama a myslíte ze to neuškodí miminku? Nebo jaké polohy používáte?

Takové, aby se na břicho netlacilo.. Spíš jde o ten pocit.. Já pupek mám, chlap ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 17:07

Zvedne mi nohy, kleci nademnou, 30tt. Jinak teda si užíváme hodně orálního sexu. To každý den, nebo každý druhý. On mě a já jemu do vyvrcholení :oops: Spoustu " sexu " máme teď v těhotenství bez zasunutí, ale skoro každý den orgasmus. Jsem zvědavá, jak se to miminu líbí :D Snad vše ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 20:38
@Anonymní píše:

Miminku to neuškodí a polohy se mají používat takové aby vám břicha nepřekážela :mrgreen: Třeba prý zezadu na čtyřech, nebo jako lžíce, nebo když jsi na koníčku,… My jsme to dělali tak že jsem ležela na polštáři a chlap klečel - břicho nepřekáželo ale popravdě mi nebylo moc příjemné jak se „naklepávalo“ :lol: a pak mi sex ze zdravotních důvodu zakázali tak bohužel víc zkušeností nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 22:02

Já se ze začátku taky hodně bála, do 20tt jsem spolu nespali, měla jsem obří pupek a přiltel sice neměl břicho, ale měl velký penis. Teď jsem ve 26tt a uživáme si obden, předtím jsme dělali orál nebo jsem mu ho masturbovala, teď zkoušíme i anál. :jazyk:
Jenom když píšeš že má přítel větší břicho tak jak jste spali spolu před těhu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky