Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Mě by zajímalo, jestli se najde takový magor, který dá někomu svoji účtenku na nosítko v záruce. A pozor, za vlhčený ubrousky. To je obchod století ![]()
@Pantalaimon píše:
Mě by zajímalo, jestli se najde takový magor, který dá někomu svoji účtenku na nosítko v záruce. A pozor, za vlhčený ubrousky. To je obchod století
Za magory by v tomto obchodu století byly obě strany. Nová přezka stojí míň než poštovné za ty ubrousky… ![]()
Navíc se dobrovolně vzdávat věci (poslání k reklamaci), kterou aktivně potřebuji ![]()
Myslíš, že se někdo takhle dobrovolně vzdá možnosti případné reklamace za vlhčené ubrousky?
Vždyť je to nesmysl, koukni se v okolí, jestli tam nemáte něco jako brašnářství nebo u nás tohle opravoval i šikovný pán v opravně obuvi, možná by si s tím poradil i čalouník, když si seženeš novou sponu.
@zrcadlo píše:
Za magory by v tomto obchodu století byly obě strany. Nová přezka stojí míň než poštovné za ty ubrousky…
Navíc se dobrovolně vzdávat věci (poslání k reklamaci), kterou aktivně potřebuji
Účtenku ti nikdo nedá, navíc by to byl podvod. Kup si novou prezku.
A jsi si jistá, že to nositko není fake? Nebylo třeba podezrele levné? Já jen že přezky nositkum běžně nepraskaji, to je velmi neobvyklé…
Jak Tě to mohlo napadnout? Proč by se někdo vzdal účtenky a možnosti případné reklamace, ještě ke všemu za vlhčené ubrousky??? To mně teda hlava fakt nebere.
Když pominu všechno ostatní.
Ten kdo jí to pošle a má třeba fakturu a ještě online fakturu se své reklamace nevzdává. K reklamaci stačí např výpis z účtu, že se platilo něco v té hodnotě a mail o odeslání věci. Takže by se dala jedna věc reklamovat víckrát, nicméně to nedoporučuji, jen se mi děsně nechce pracovat.
@Katastrofaobecna píše:
Když pominu všechno ostatní.
Ten kdo jí to pošle a má třeba fakturu a ještě online fakturu se své reklamace nevzdává. K reklamaci stačí např výpis z účtu, že se platilo něco v té hodnotě a mail o odeslání věci. Takže by se dala jedna věc reklamovat víckrát, nicméně to nedoporučuji, jen se mi děsně nechce pracovat.
Když máš online fakturu, tak většinou nemáš ještě noname účtenku, ne? A na fakturách bývá jméno odběratele, takže fakt nebudu pomáhat někomu podvádět pod svým jménem ![]()
Dobry den,
poslu za to treba pleny, ci urboucky nebo neco 
Chci se zeptat. Pres rokem jsem koupila pres polské internetove stranky nositko Tula free to grow černé a hvězdičkami. Ted sem do nej davala syna a koukam ze je praskle to zapínání. Prikladam foto. Chtela bych nositko reklamovat, ale nechce se mi to posilat do polska. Nositko vyuzivame ted dost, mam 5ti tydenniho syna a tam nez by to doslo a komunikace s obchodem, vidim to na dlouho… Tak se chci zeptat nemel byste nekdo uctenku k tomuto nositku, tady z cr obchodu