Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Makikki Hong Kong?
uffff
ještě hledám ![]()
Tak třeba se najde někdo, kdo ho má doma ![]()
@Makikki píše:
@radkka Ahoj děkuju moc, ano prosím zeptej se, jsem ochotná jí ho zaplatit, kdyby to byl ten samý a její dítko si s ním nehrálo, ono to je hrozný, kdybych věděla, že tohohle koníka bude mít naše jako mazlinku, tak bych jich bývala koupila hned 10.Ale musí to být úplně ten samý už jednou jsem koupila podobného a poznala to.
![]()
Já tě asi nepotěším, ale naše dcera má taky mazlíka a tahá ho všude a taky jsme chtěli koupit náhradního… Máme 2 naprosto stejné, ale ona chce jen toho původního, pozná ho po čichu
Nového prostě nechce i když je na vlas stejný.
@cverunka píše:
Já tě asi nepotěším, ale naše dcera má taky mazlíka a tahá ho všude a taky jsme chtěli koupit náhradního… Máme 2 naprosto stejné, ale ona chce jen toho původního, pozná ho po čichuNového prostě nechce i když je na vlas stejný.
Já jsem si taky říkala, jestli by nějakého cizího nebo nového vůbec přijala. Nový bude moc nový a použitý přecejen už použitý, omačkaný apod. Děti jsou mršky
Synovci jsem vyprala plyšáka a od té doby ho nechtěl ![]()
Zkousela jsi treba aliexpres.com, jestli je to nejake cinske nebo co…?
Můžu objednat z německých stránek, ale vyjde na 20Euro
http://www.yatego.com/…h-40-cm-rosa
![]()
@blumen
![]()
Naše malá má takovou mazlící deku, hnusnou, sepranou růžovou, vyprat si ji teda nechá, ale už to nepomáhá, má ji skoro od narození, babička jí dala novou, taky růžovou ale ne tu ona nechce
![]()
@viky23 píše:
Můžu objednat z německých stránek, ale vyjde na 20Euro
http://www.yatego.com/…h-40-cm-rosa
No supeeeeer
konečně úspěch
20euro není zas tak moc a snad nového malá přijme
![]()
@Makikki tak já ho objednám, doufám, že z německa za poštu nebudou chtít víc. Jdu na to hodit voko, už jsem z těch stránek jednou něco brala ![]()
@blumen ty jsi z německa?? ![]()
@Makikki z toho německa chtějí do rakouska místo 4,99E za poštu tak 9,99E.
Celková cena by byla 25E + ta pošta z česka ![]()
@viky23 Beru v potaz a Vy tam máte účet? Já tomu nějak nerozumím, ale zaplatím, co je třeba. ![]()
@Makikki já žiju v rakousku, a k vám bych poslala z česka z pošty normálně ![]()
Zakladatelko, nepomůžu, přeju hodně štěstí, protože vím, jaké je trápení, když chce dítě jen jednu hračku. My máme oslíka Ijáčka, ale jen jeden typ (viz můj inzerát). Už máme dva. Malý to ví a chce OBA - někdy najednou, ale jsou situace, kdy bere jednoho třeba ven a druhého na spaní. Nikdo neví, který bude kdy vyvolený a jak se netrefím, tak je zle.
Zkus se podívat na MMB a Aukro - jestli jsi to už nezkoušela, tam jsme ho našli my. Byl nový, nepoužitý a stál asi třetinu původní ceny.