Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tady ten nákupní košík, že nekecám ![]()
https://www.yatego.com/warenkorb/
@viky23 Ani by mě nenapadlo, že by jste kecala.
Napište mi do zprávy váš účet, hned vám pošlu peníze a mooooooc děkuji!!!
![]()
@viky23 jo ja jsem primo z nemecka, ale taky bych ho musela za tech 5 eur postovneho navic objednat a pak poslat do cech (my tam ted moc nejezdime)…
Dobry den chtěla bych se Vas zeptat nebo poprosit jestli by bylo mozne toho jednorozce nak poslat do ceska koukala sem ze ste naky pani nabidla ze ho můžete objednat http://www.yatego.com/…osa-1-stueck kdyby to bylo mozne byla bych vam moc vdecna moje mala ma jednoho a potrebovali bysme ještě náhradního dekuju mockrat
@vercamaminka anezky hele, nic uz neobjednavej!! Mne se libil, objednala jsem si ho pred 14 dny a prisla mi postou obluda nevhodna pro male dite, vlozim foto. Ma to kolem nohou nejake snurky a pelicha to!! Hned jsem to poslala zpatky a cekam na vraceni penez. Pry toho stareho uz nevyrabi, ale obrazky nikde nezmenili. Puvodniho jako zakladatelka uz nesezenes.
Tak to naštve před rokem a pul sem ho koupila v kauflandu a nemyslela sem si ze si ho mala tak zamiluje tak tedka nevim co delat potrebovali bys me stejného ale toho co ste semka tedka dala tak takového mame doma a z ceskych stranek ale kdyby prisel ten puvodni tak by to bylo fajn ale když uz je nevyrabi ![]()
@vercamaminka anezky fakt nesezenes, mam info primo od vyrobce
@vercamaminka anezky ale jestli chces toho, ktereho jsem sem vlozila ja, tak toho sezenes! Je z tech tvych stranek. Nam se ale vubec nelibil a byl fakt nekvalitni.
My prave mame i toho co mas na fotce,
my sme chteli toho starého ale bouzel no ![]()
@vercamaminka anezky ja to tady stejne chtela napsat, kdyby nekoho zaujal, tak at uz ho neobjednavaji… penize mi nastesti vrati, uz jsou na ceste
@vercamaminka anezky Ahoj také jsem objednala s tím, že mi měl přijít ten malý, ale bohužel mi došla ta veliká obluda, je nám k ničemu, malá miluje toho malého, je to její nej mazlíček, spinká s ním, vozí ho v kočárku, dokonce s nim i baští, prostě bez koníčka nikam nesmíme, také sháním, ale už neseženu, my ho dostali v loni na vánoce, teda malá ho dostala, no a dnes už vypadá fakt katastrofálně… a také z kauflandu… ![]()