SHEIN dodání

138
25.10.21 17:41

SHEIN dodání

Ahoj holky,

objednávali ste si poslednou dobou niečo zo SHEIN? Ako dlho vám trvalo, kým vám balíček dorazil? Ja som nemala nikdy problém, do 10-14 dní bol balíček doma, teraz je to mesiac, z toho 10 dní trčí v Holandsku - s podporou sa nedá spojiť a neviem čo s tým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.10.21 08:26

Ahoj i já objednávám pravidelně a bohužel i já nyní čekám delší dobu. Může to být způsobenou větším počtem objednávek, zatím vždy vše došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.10.21 09:37

@Šarlotatade Ďakujem! No mne dnes po mesiaci konečne balíček dorazí, asi som si to privolala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
26.10.21 10:48

Objednávala jsem v polovině října, dodání bylo na 25.-28.10. a včera mi balíček přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.1.22 17:59

Shein zboží

Dobrý den, stalo se vám, že vám z Shein přišel balík, který měl být pro někoho jiného a ten můj ne? Záměna etikety na balíku? Poslala jsem email s fotografiemi. Známá mi řekla, že na své náklady jim mám balík vrátit a oni mi pošlou peníze zpět, ale proč bych to měla platit já, když udělali chybu oni? Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.22 08:37

Poštovné

Krásný den Všem přeji
Mě by zase zajímalo, zda platíte pouze 1× poštovné a nebo má každá položka své, jako třeba u Wish a po sečtení je to hrozná suma, přitom to přijde v 1 balíku.
Děkuji moc
 Fialka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.22 13:09

Nedoporučuji, chodí to z Číny a pak po mě chtěli celníci zaplatit další poplatky za DPH, takže věci seženu i za stejnou cenu tady a kvalitnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
22.10.22 14:04
@Gabinka1989 píše:
Nedoporučuji, chodí to z Číny a pak po mě chtěli celníci zaplatit další poplatky za DPH, takže věci seženu i za stejnou cenu tady a kvalitnější.

Já objednávám už několik let a nikdy po mně clo nechtěli. Na netu je určitě napsané, do jaké částky musíš objednat, aby ti nevyměřili clo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.22 22:28
@Cullenova píše:
Já objednávám už několik let a nikdy po mně clo nechtěli. Na netu je určitě napsané, do jaké částky musíš objednat, aby ti nevyměřili clo.

To je zvláštní, protože od 1.7.2021 se platí DPH za veškerý dovoz mimo EU, takhle mi to vysvětlili v tom dopise od celníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.5.23 11:14
@Cullenova píše:
Já objednávám už několik let a nikdy po mně clo nechtěli. Na netu je určitě napsané, do jaké částky musíš objednat, aby ti nevyměřili clo.

Dobrý den, prosím, máte zkušenost i s vracením zboží? Dá se v jednom vrácení v jednom balíčku, vrátit zboží z více objednávek, abych nemusela platit za každou položku zvlášt ty 4,5 eura? Mám tři objednávky a chtěla bych zkaždé vrátit jednu věc. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
1.5.23 11:15
@PPav píše:
Dobrý den, prosím, máte zkušenost i s vracením zboží? Dá se v jednom vrácení v jednom balíčku, vrátit zboží z více objednávek, abych nemusela platit za každou položku zvlášt ty 4,5 eura? Mám tři objednávky a chtěla bych zkaždé vrátit jednu věc. Moc děkuji.

vrácení se ti nevyplatí, zboží prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
1.5.23 18:08
@PPav píše:

Vraceni se nevyplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.9.24 03:13

@Bubrina mohu se prosím vas zeptat jaký email jste použila. Ztratila se mi vrátka a zákaznická obsluha na stránkách She in je k ničemu. Mam potvrzeno od PPL, že balík do Shein došel ale v aplikaci je stále k odeslání..
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.24 11:30

Ztráta vratky

@Miru16 Ahoj, ráda bych se zeptala zda se Ti povedlo vyřešit problém s vracenou Shein zasilkou, stalo se mi úplně to samé. Odesláno 27.9., dle PPL doručeno 1.10. ale shein můj balík neeviduje. Už asi 14 dní je opravdu intenzivně otravuju, ale zatím neúspěšně. Posílala jsem zboží v hodnotě 4000,– :(

Nebo někdo jiný nemá stejnou zkušenost?
Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.7.25 16:07

Me ještě balík nepřišel a čekám storno 2mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek