Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hledám šikovnou nehtařku, ideálně Praha 5,6 nebo centrum. Zalíbil se mi Shellac, doporučíte někoho šikovného? A drží Shellacem udělaná francie?
@Timmisek Mám výbornou zkušenost se salonem Ellen ve Vodičkově ulici. Taky jsem si to nechala udělat a můžu to jen doporučit. Nehty fakt drží a dělám naprosto všechno.
Ahoj, pracuji jako manikérka a nehtová designérka a SHELLAC je naprosto skvělej. Drží skvěle a nejenom jako francie nebo celobarevný, ale i různé malby, razítka, pigment…
Jen si dej pozor aby jsi opravdu dostala SHELLAC a ne jeho náhražku gellak ten není k nehtům tak šetrný a ani tak dobře nedrží.
Já teď mám celobarevný Shellac, lak je super, ale nenapadlo mě, že mi manikérka neudělá ani základní manikůrů, mít krásně nalakované nehty a neupravé kůžičky nějak není ono. Tak hledám někoho jiného.
A můžu se zeptat, kde pracuješ Mishka2?
Obcas zajdu do palladia. Jsou tam strasne sikovny ukrajinky. Shellack delaji skvele.
Ahoj, já jsem z Kladna to je z ruky… můžu se poptat. Jak jako neudělala manikúru? To je to co mě štve. U mě je klientka vždy tak o půl hodiny déle než jinde, ale dostane kvalitní a komplexní péči.
@Black_Orchids ukrajinky a rusky jsou nejlepší v tomto oboru. Je to zajímavé, ale mají na to opravdu talent. Jen teda v Palladiu mají dost vysoké ceny.
Take nosim shellac a jsem opravdu spokojena. V porodnici jsem mela udelanou francii, drzel dobre, ale ja jsem proste na tu cervenou. Ted jsem byla zase na nehtech a videla jsem, ze ted dela alessandro lac sensation a pry drzi vyborne, mozna i lip nez shellac a funguje na stejnem principu.
Shellac je proste bomba
Nenecham na nej dopustit ![]()
Já klidně pojedu i na Kladno, jsem z Butovic, takže to pro mě není z ruky. U Rusky jsem byla tady na Butovicích, práce byla dobrá, ale když jsem měla jednu ruku hotovou, tak přišel pán na pedikůru…a byla to hodně malá místnost. Podruhé to bylo pouze úprava délky nehtů a pak lakování. Vím, že se Shellac vrství a že na to mají i vzorník, ale paní to slyšela poprvé. Takže dvakrát nic moc zážitek.
Petra/J. P.H. kam chodíš na nehty?
@Timmisek Je to od tebe milé, ale bohužel mám aktuálně stop stav, pracuji jen na půl úvazku kvůli dceři. A ono by tě to stejně omrzelo, ono se to nezdá, ale ta cesta nejenom, že zabere čas navíc, ale i peníze…
Nicméně zde jsou oficiální VIP SHELLAC salony, tak jukni třeba budou fajn.
Jen pro vysvětlení, to, že jsou VIP je jen proto, že si od CND nakoupili profi sadu najednou. Neznámená to, že jsou přeškolení, ale řekla bych, že budou…
Já jsem proškolená, ale profi sada byla na mě najednou moc velká investice, tak jsem dokoupila postupně.
No o tom školení bych pochybovala, právě v jednom z těchto salónu to bylo bez té manikůry a paní si stěžovala, že má Shellac málo odstínů, protože o vrstvení neměla ani páru.
Tak ono je pravda, že i s vrstvením těch odstínů není mnoho. Gellaky jich mají víc… ale není to ono no.