Shylock - myslí to vážně?!

1
22.7.11 13:44

Shylock - myslí to vážně!!!

Před ňákou dobou mi volali ze shylocku že maj teď dluhy od spořky a že jestli nechcu splátky. Tak jsem kejvl že jo. Pak jsem ale četl něco o zaplacenejch rozhodcích na netu, a nepodepsal jsem jim to. Volali znovu jako že co, a já že nic. No a teď mi domů přišel rozsudek :-( Ve snu mně nenapadlo že to bude tak rychlý. Dlužil jsem 113 a teď musím zaplatit ještě přes 30 navíc… A bylo to z normálního soudu, žádnej uplacenej. Jsem idiot že jsem si to nezjistil a věřil diskusi. Můžu se odvolat ale byl jsem za advokátem a ten řekl, že by to bylo i s jeho cenou dalších 50 navíc a že bude upřímnej že bych to stejně projel. Máte nějakou radu jak se vyhnout tomu rozsudku a excekuci? Prosím jsem bezradny, já už můžu jen říct berte splátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10140
22.7.11 14:30

vyhnout se asi nemůžeš, nezbyde než platit. Ale zkusila bych domluvit hned s tou firmou splátkoví kalendář.. než platit ještě exekutora. .to je dalších x tisíc navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
22.7.11 15:54

můžeš se zkusit odvolat, ale jestli jsi jim odmítl zaplatit a nedohodl se ani na splátkách, tak to máš smůlu, mají to tak i ve smlouvě, myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel