Šící stroj Tv product

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8975
12.6.14 23:01

Šící stroj Tv product

Máte nekdo tenhle stroj http://static.akcniceny.cz/…0/263886.jpg. koupila jsem ho neteri jen na takove drobne siticko ale potrebuji poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
722
12.6.14 23:07

Vše co je Tv PRODUCT je podle mě šmejd. Šicí stroj nemám, ale dostala jsem hrnec a hned od prvního vaření vody na špagety se mi sloupl teflonový povlak. A nejsem jediná. Sama bych tam nic nekoupila. To můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
12.6.14 23:08

@trckaludmila22 Nevím, kolik stál a jak stará neteř je, ale když už bych kupovala stroj dítěti, aby na něm mohlo šít, koupila bych tento http://sici-stroje.heureka.cz/…me-sew-mini/ Opravdu šije, zvládne toho dost a není to krám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.6.14 23:25

@zuzkasim O tom Janome Sew Mini uvažuju, ale pro sebe jako pro dospělou - šiju málo, občas zkrácení kalhot, utěrky z prostěradla, největší vodvaz byla asi kosmetická taštička se zipem. Je to přijatelné pro dospělého člověka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13737
12.6.14 23:48

@trckaludmila22 to jsi neudělala moc dobře, tyhle stroje mají plastové vnitřnosti, nepřesné, neopravitelné, spíše k vzteku než k užitku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.14 04:42

FIRMY REFERNCE

KDO MI poradí s referencemi o firmách:
FORTESI ze Zlína – Zarami 95 – mandatní smlouvy

• potom JEAN – NAKUP. CZ – to asi budou hajzlíci - " VKLAD " 8500 EURO

Sama VARUJI PŘED inzeraty na jmeno VACLAVÍKOVÁ MARIE – ADMINISTRATIVA,
ve Zline sidlí TŘ. t. BATI – dole žádná firma u vchodu
PŘI JEDNÁNÍ SE představí jako Jurza, Jurzova – za „vstup“ do firmy 27 tis. KČ.

diky moc – Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.14 06:46

@trckaludmila22 tohle jsou krámy.. ovšem zkus napsat, co potřebuješ, třeba to půjde a poradíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
13.6.14 09:06

@Knihomyš Ne, nekoupila bych ho pro takové to domácí šití. Mám ho doma, samozřejmě ho občas využívají děti, vozím si ho na šití na patchworkový klub, ale tam jde o sešívání pláten. Nenastavíš si na něm napětí nitě, patka je plastová, nedá se vyměnit, nemá světlo… Na té Heuréce jsou recenze i dotazy, tak si to pročti. Když bych chtěla něco levnějšího na občasné zašití a ušití, hledala něco takového http://www.raj-siti.cz/…100/d-69836/ je to vyloženě základní šicí stroj. Je to jako bys řekla, že doma nejíte, obědy v práci, večeře studené a o víkendu jíte u rodičů, jestli by ti stačilo koupit si plastové příbory z dětské kuchyňky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.6.14 09:11

@zuzkasim áha, díky za vysvětlení a za tip na stroj, příměr je pěkný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
14.6.14 12:49

Devcata nepotrebuji upozorneni co kupovat. POtrebuji poradit od nekoho kdo tento sici stroj ma. Nejde mi kudy tudy navlict nit tak potrebuji poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák