Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Tak díky za nazory, manzelovi jsem prave rekla, ze se přestěhovat chci!
proboha co tě k tomu vedlo
snad ne tahle diskuze
nepadly zde až TAK přesvědčivé názory ve prospěch sídla. Tak co tě tak najednou přesvědčilo o tom že se určitě stěhuješ
Že bys to věděla od začátku
![]()
No tak aspon tady dnes byla sranda. Takovy příběh o podivínskem milionarskem parecku, ktery nez aby si vybral nove kachlicky, koupi radši cely novy dum, no kde na to narazíte ![]()
@veria
Jojo, přesně tak. Ono takové stěhování, balení, vyřizování nového bydliště a nahlašování adresy na všechny možné úřady a instituce je mnohem jednodušší, než zajít do OBI vybrat ty kachlíky.
Holčina se asi nudila, tak si vymyslela příběh, akorát tu zápletku moc nevychytala. ![]()
No ale hezký čtení na dobrou noc. Já bych chtěla být taky otrávená z vybírání a utrácení. ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu, nemám potřebu, aby někdo věděl o koho se jedná. Spíše bych chtěla vědet názory, protože já si nejsem trochu jistá, jak se rozhodnout. Momentálně bydlíme v RD na kraji Prahy. Od té doby co jsem s manželem, jsem nevytáhla paty bez něj sama, někam typu - kamarádky, dovolená. Jsem vcelku uzavřená osoba, která je ráda sama a s manželem jí to maximalně samotné vyhovuje. A o co se mi jedná? Jsem doma, do práce nechodím, na kroužky také ne a do fitness též ne, máme ho doma. Momentalní dům má 280m2. Zahrada 850m2. Máme v ulici 7 sousedů, je tu klid a lesy, ale do středu centra to mám autem pouhých 10 minut. Takže cokoli potřebuji mám hned po ruce a když bych náhodou dostala pocit samoty mohu hned do města. Otázka je, manžel by se chtěl přestěhovat, řekl mi, že konečné slovo budu mít já. A tak přemýšlím. Nabídka stěhování je 65 km od Prahy. Dům 480m2,zahrada 4600m2. s kusem pole k tomu. Zahrada je okrasná. Trvalý sousedé, celkový počet 3,vesnice číta 26 domů. Nejbližší školka a mini obchůdek ( coop ) 20 km, škola 30 km vzdálena. Dům není utulný, ale vila v secesní stylu, což je také rozdíl, oproti bydlení v útulném domečku. Celé dny v týdnu budu doma sama, určite ještě cca 3-4 roky, pak manžel chce přestat pracovat, ale vím, že to neudělá, takže stejně spíše počítám, že budu sama celý život. Takže ta samota je také otaznik trochu? Je to u lesa a jsem děsný posera,(jen v noci) Naštěstí manžel přes noc byl zatím pryč jen 4×. Co se týče dětí musela bych je pořad vozit a nejsou to zrovna malé vzdálenosti. A manžel se mě ptá zda to chci či ne? Jakou variantu by jste volili vy?
Poznala jsem tě. Pokud se přestěhuješ do dvojnásobně velkého domu, budeš mít dvojnásobné galeje. Určitě víš, co tím chci říct.
Zbytek jsem nedočítala, možná už ostatní holky odhalily ten drobný negativní detail tvého vztahu s manželem.
@zuzouš píše:
Poznala jsem tě. Pokud se přestěhuješ do dvojnásobně velkého domu, budeš mít dvojnásobné galeje. Určitě víš, co tím chci říct.
Zbytek jsem nedočítala, možná už ostatní holky odhalily ten drobný negativní detail tvého vztahu s manželem.
Já jsem si ničeho negativního v jejich vztahu nevšimla. ![]()
@zuzouš píše:člověče není to ta mladá holka co pořád uklízí..byla tu ta diskuze..
@jdukolem píše: člověče není to ta mladá holka co pořád uklízí..byla tu ta diskuze..
jj taky mě napadla ta mladá, co má despotickýho manžela
a pak ještě založila diskuzi o tom, že je posedlá plastikama ![]()
@AngelLilly píše:
jj taky mě napadla ta mladá, co má despotickýho manželaa pak ještě založila diskuzi o tom, že je posedlá plastikama
no jasně..přesně tu myslím..
Jj asi to bude ona. Jak musi každy den cely barák vyluxovat, vytrit, umyt okna a ja nevím co jeste. Tak jestli to je pravda a chce se stehovat do dvakrát většího, tak to je blázen. Ale spis to pravda ani neni, vse je to výmysl. ![]()
@AngelLilly píše:
jj taky mě napadla ta mladá, co má despotickýho manželaa pak ještě založila diskuzi o tom, že je posedlá plastikama
Jó, ta co denně vytírá garáž.
Njn, tak ta se z toho sídla pos.re ![]()
@Gina108 píše:
Jó, ta co denně vytírá garáž.Njn, tak ta se z toho sídla pos.re
Je ta diskuze ještě někde?
@AngelLilly píše:
Je ta diskuze ještě někde?
určitě..ale jak jen se to jmenovalo.. si nevzpomenu ![]()
podle nicku se to dá nějak najít?
@jdukolem píše:
určitě..ale jak jen se to jmenovalo.. si nevzpomenu
podle nicku se to dá nějak najít?
Ona prý ten nick smazala a pak si udělala nový na ty plastiky ![]()
Hm tak jestli bude vytirat garáž pro pět aut…:)
Uz nevím jak se ta diskuze jmenovala ale bylo to fakt divny. Nikam nechodí jen dokola stále gruntuje barák.