Sídlo - šly byste do toho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
23.12.13 23:55
@AngelLilly píše:
Ona prý ten nick smazala a pak si udělala nový na ty plastiky :think:

aha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.12.13 23:55
@veria píše:
Hm tak jestli bude vytirat garáž pro pět aut…:)
Uz nevím jak se ta diskuze jmenovala ale bylo to fakt divny. Nikam nechodí jen dokola stále gruntuje barák.

no protože musí a nesmí.. smutnej osud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
24.12.13 00:04

No, jestli je to všechno pravda… Spis bych řekla ze ne..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
24.12.13 00:35

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Co více k téhle diskuzi dodat? Zakladatelko, skvělý joke!! Jedna perla za druhou!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
24.12.13 06:51

Tak pekne rozuzleni vidim po ranu :mrgreen: :mrgreen: ale myslim, ze by vazne mela byt odtajnena identita, vzdyt to neni ani slusne. Nekdo mel asi radeji napect vice druhu cukrovi nez se nudit pod dvema anonymnimi profily :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
24.12.13 07:03

Achjooooooooooooo vlastně je holka chudák. aspon že jí mezi tím uklízením zbývá čas na emimino ;) mě by ale opravdu vážně zajímalo jestli tihle uklízením posedlí manžílkové vyžadují totéž když přijdou děti. samozřejmě aniž by pánové hnuli prstem.
anonymko nikam se proboha nestěhuj. jedině…když tak…do MENŠÍHO :palec: A SAMA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.12.13 07:36

Nechod. Z tech Tvejch komentaru je citit ze se Ti samotne nechceca jenbto chces podeprit racionalnima argumentama. Nechod:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
24.12.13 09:45

:? A je po pohádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.13 10:00

Co konkretne vas vede k zaveru, ze si zakladatelka vymysli?!!!
Fakt by me to zajimalo. Uz davno jsem pochopila, ze neni na emiminu vhodne provokovat rozlohou domu, mnozstvim penez, autem a nechozenim do prace, ale ze to vzbudi az takove emoce, to me vzdy dokaze prekvapit
Anonym 10.38

Ps- ne opravdu nejsme se zakladatelkou jedna a ta sama osoba. To ze jako jedina z ni nedelam blbku a verim ji snad hned nemusi znacit konspiracni teorie o rozpolcene osobe

• Citovat
  • Upravit
8781
24.12.13 10:05
@Anonymní píše:
Co konkretne vas vede k zaveru, ze si zakladatelka vymysli?!!!
Fakt by me to zajimalo. Uz davno jsem pochopila, ze neni na emiminu vhodne provokovat rozlohou domu, mnozstvim penez, autem a nechozenim do prace, ale ze to vzbudi az takove emoce, to me vzdy dokaze prekvapit
Anonym 10.38Ps- ne opravdu nejsme se zakladatelkou jedna a ta sama osoba. To ze jako jedina z ni nedelam blbku a verim ji snad hned nemusi znacit konspiracni teorie o rozpolcene osobe

Ale prosímtě. Uklidni se. Tady nikdo nezávidí rozlohu domu, počet, aut, výtah apod. Tady x matek nemusí chodit do práce a má se velmi dobře a nechlubí se s tím a pokud ano, většinou jim nikdo nezávidí.
Ono to je Váš častý argument, že jak s Váma někdo nesouhlasí, okamžitě musí závidět. To vy si to vsugerováváte a děláte ze sebe něco co nejste.
A pokud je zakladatelka ta co si myslíme, tak je mi jí fakt líto. Tam jaksi není co závidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
24.12.13 10:08

Napíšu ti, co k té domněnce, že je to celé smyšlené, přivedlo mě. Zpočátku jsem tomu věřila, lidi mají různé možnosti a řeší různé záležitosti. První pochybnosti jsem měla ve chvíli, kdy přišla řeč na kachlíky a druhé, které mě utvrdily, že je to celé jen blbost a někdo si krátí dlouhou chvíli byly ty řeči ohledně internátní škole pro děti, hlavně, když někdo napal, že exituje škola, která je internátní už od základky a zakladatelka na to napsala, že to je skvělé, takže tím by se problém s vozením dětí do školy vyřešil. Hele, jestli je to celé skutečně pravda, tak buď je poněkud „momentálně“ zaostalá anebo jen neskutečně hloupá. Ale spíš si myslím, že si to tady někdo vymyslel a těšil se, jak se tady sesypou sršni a budou závidět velkej barák a prachy. No, to se tu moc nekonalo, spíš se většina snažila v dobré víře nad celou situací se stěhováním zamyslet a říct k tomu svůj názor. Za mě - ať si jde zakladatelka bydlet kam chce, je to její život a děti ať klidně šoupne na intr už od školky… ale já tady tu story fakt nežeru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
24.12.13 10:23

Ja taky ne. Mne zas o nepravdivosti přesvědčilo tvrzení o míste, které je 65 km od Prahy, 20 km od nejbližšího obchodu a 30 od skoly, ale přitom do Prahy se dostanete v klidu za 30 minut. Tak to by muselo byt jedine nekde přímo u dálnice, coz by ale nebyla takova samota 20 km do obchodu, ze…,

A co ty Anonyme 10:38, proc jsi vlastne anonymní?? Co nám tu sdělujes osobního a intimního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.13 12:18

Sdeluji osobni udaje o rozloze objektu ve kterem bydlim, informace o druhe osobe a jeji zkusenosti se stavebni firmou. Stejne tak me zkusenosti se stavebnictvim. Dalsi a dalsi indicie spojitelne
Vse to jsou informace ktere si muze nekdo spojit s moji osobou. Mozna trochu paranoidni, ale co se tyce informaci-vlastne vsech co se realne tykaji me osoby tak jsem velice velice opatra-musim byt.
Doufam, ze duvody jsou jasne?!!!
Nejsem natvrdla, taky me napadlo, ze zakladatelka je osoba, se kterou jsem se jiz v jedne diskuzi potkala a nechapala jeji postoj k manzelovi, k okoli, ale ze zasady nejsem ten typ co okamzite odsoudi nekoho jako pubertaka co si vymysli nebo je momentalne zaostaly apod…zvlaste pokud vim, ze mozne je vsechno. Divily by jste se co
Vsechno je mozne
A zavist si osobne neberu-jsem opravdu zvykla, ale po zkusenostech ji presne poznam z par slov (at zive nebo na net diskuzi)a nikdy v zadne diskuzi kde se jedna o hodne penez bych nebyla pod svym nickem protoze se to tady opravdu nevyplaci. Zadna diskuze tohoto tematu se neobesla bez urazek ci zavisti. Mozna jsem na to precitlivéla, to asi ano

Hezky svatky mimochodem

• Citovat
  • Upravit
1371
24.12.13 12:54

Jj prachy kazej charakter :think:

ale jen btw mám moc dobrou a blízkou kamarádku, která žije v opravdu jiné realitě - jejich příjmy a výdaje asi tak vynásobit 5× ty naše, daří se jim, všechno šlape, mají první poslední, barák jak kráva na polosamotě, příroda jedna báseň, soukromý jezero atd. atd… a nikdy jsem neměla důvod jí něco z toho závidět. Jak jí dobře znám, tak vím, že mít hodně peněz taky znamená mít hodně starostí :nevim: A navíc - ani pohádkově bohatým se nevyhýbají nemoci a splíny, prachy neprachy, takže za sebe: ne každej závidímovitým lidem. Naopak závidím lidem, kteří umí žít a být šťastní i ve velmi nuzných podmínkách, umí z mála udělat hodně, umí ušetřit a radovat se i drobnůstek - takový lidi obdivuju, ne ty, který umí draze koupit a barák zaflákat krámama jen proto, že na to mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
24.12.13 13:40
@jdukolem píše:
určitě..ale jak jen se to jmenovalo.. si nevzpomenu :think:
podle nicku se to dá nějak najít?

toto bude asi ono že?

https://www.emimino.cz/…pryc-156395/

a toto je taky další její diskuze, ale pod jiným nickem, taky má koně a velmi bohatého manžela:
 https://www.emimino.cz/…lost-173031/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1