Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A další věc samozřejmě úklid a zahrada by byla převážně též na mě.
Nešla bych. Pokud jsi teď spokojená, tak to neměň. Mně by vadila asi hlavně špatná dostupnost pohotovosti - kdyby něco bylo s dětma. ![]()
Nešla bych do toho, určitě ne..myslím že teď máte super pohodlí..jako jestli tohle, neo garsonku v Praze, to by asi byla horší volba, ale tohle je jednoznačný
Jedine se zahradnikema hospodyni v patach
ne, vazne - nesla bych, je to moc z ruky.
Takže převážně si myslíte, že velké mínus je hlavně na dostupnost? Kvůli tomu kdy se něco dělo? Nebo, že mě nebude bavit to ježdění s dětmi? Ten dům, z kterého chceme teď pryč, je nedodělaný a to nám vadí a nechceme se pořád rozčilovat s nějakými řemeslníky, proto chceme pryč. Jinak místem je momentální dům opravdu skvělý - dostupností.
Urcite ne, nevidim v tom oproti stavu co je ted zadne pozitivum, max vic prace a jeste vetsi samota ![]()
Ja jen taovy maly dotaz…prosim vas, co se dela v baraku s 460m2- hraje na schovky???
nesla bych do toho ani tuk…faakt mi tam jen chybi cedulka „KOnec sveta“ ![]()
@Zuziky Takymi to prijde zbytečné. A navíc jsme zatím pouze 2. Z čehož říkám, manzel moc doma neni. Nevim jak by to na me působilo, byt v tak celkem domě sama. Velké místnosti, dlaždice, takže zádné koberce, ktere to zdomacni.
@Anonymní píše:
@Zuziky Takymi to prijde zbytečné. A navíc jsme zatím pouze 2. Z čehož říkám, manzel moc doma neni. Nevim jak by to na me působilo, byt v tak celkem domě sama. Velké místnosti, dlaždice, takže zádné koberce, ktere to zdomacni.
uprimne, ja jsem srabik, ja bych se v takovem baraku fakt bala…ono to pusobi nadherne zvenku,,,taky reknu „jeeee, tam bych chtela bydlet“,ale ve skutecnosti ani za milion
ja proste potrebuju ty! moje! lidi blizko sebe
![]()
Nesla bych do toho. Udělala bych maximum pro zvelebeni stávajícího bydleni.
Já bych do toho taky nešla. Máme sice jen byt, ale na konci Prahy a na to, že jsme Pha sem jezdí jen 1 pražský bus 2× za hodinu, od 9-15 jen mimopražské a já nadávám jak špaček. Na metro 10 minut, prostě všude daleko
. Představa mimo Prahu, natož u lesa, bojím, bojím, je pro mě naprosto nepřípustná.
Příspěvek upraven 23.12.13 v 01:17
@Zuziky ja jsem taky posera, z pohledu strachu
zamknu se v mistnosti, nanosím si tam jidlo a pití kdyz byl manzel prave pryc a vylezla jsem az kdyz prisel domu
@Granda nás to právě už vůbec nebaví cokoli na tom domě delat a lepit to postupne dohromady a jeste po kouskach. Takže vyhazujeme jen měsíčně nehorázné sumy peněz a creme to domu, misto toho aby jsme jezdili na dovolenou, za ty vyhozené penize
Omlouvám se za anonymitu, nemám potřebu, aby někdo věděl o koho se jedná. Spíše bych chtěla vědet názory, protože já si nejsem trochu jistá, jak se rozhodnout. Momentálně bydlíme v RD na kraji Prahy. Od té doby co jsem s manželem, jsem nevytáhla paty bez něj sama, někam typu - kamarádky, dovolená. Jsem vcelku uzavřená osoba, která je ráda sama a s manželem jí to maximalně samotné vyhovuje. A o co se mi jedná? Jsem doma, do práce nechodím, na kroužky také ne a do fitness též ne, máme ho doma. Momentalní dům má 280m2. Zahrada 850m2. Máme v ulici 7 sousedů, je tu klid a lesy, ale do středu centra to mám autem pouhých 10 minut. Takže cokoli potřebuji mám hned po ruce a když bych náhodou dostala pocit samoty mohu hned do města. Otázka je, manžel by se chtěl přestěhovat, řekl mi, že konečné slovo budu mít já. A tak přemýšlím. Nabídka stěhování je 65 km od Prahy. Dům 480m2,zahrada 4600m2. s kusem pole k tomu. Zahrada je okrasná. Trvalý sousedé, celkový počet 3,vesnice číta 26 domů. Nejbližší školka a mini obchůdek ( coop ) 20 km, škola 30 km vzdálena. Dům není utulný, ale vila v secesní stylu, což je také rozdíl, oproti bydlení v útulném domečku. Celé dny v týdnu budu doma sama, určite ještě cca 3-4 roky, pak manžel chce přestat pracovat, ale vím, že to neudělá, takže stejně spíše počítám, že budu sama celý život. Takže ta samota je také otaznik trochu? Je to u lesa a jsem děsný posera,(jen v noci) Naštěstí manžel přes noc byl zatím pryč jen 4×. Co se týče dětí musela bych je pořad vozit a nejsou to zrovna malé vzdálenosti. A manžel se mě ptá zda to chci či ne? Jakou variantu by jste volili vy?