Sídlo - šly byste do toho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
23.12.13 07:41

Kdo si myslí, že na starém domě nebude třeba přestavba a renovace, a že se nebude tudíž stýkat s protivnými řemeslníky, je pěkný naiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
23.12.13 07:44

A oni v dnešní době ještě existují protivní řemelníci? :mrgreen: mám za to že dnes si práce každý spíš váží. I řemeslník. Možná - hlavně řemeslník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.12.13 07:58

Do ratejny s plantáží kolem a ještě v horouci řiťi bych nesla ani omylem, pokud jste spokojeni tady tak proč to měnit… :think:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
23.12.13 08:01
@Anonymní píše:
Takže převážně si myslíte, že velké mínus je hlavně na dostupnost? Kvůli tomu kdy se něco dělo? Nebo, že mě nebude bavit to ježdění s dětmi? Ten dům, z kterého chceme teď pryč, je nedodělaný a to nám vadí a nechceme se pořád rozčilovat s nějakými řemeslníky, proto chceme pryč. Jinak místem je momentální dům opravdu skvělý - dostupností.

musíš myslet i na to, že děti povyrostou a nebudou chtít abys je vozila za každým kamarádem. Nebudou mít možnost jen tak jít ven z akamarádama.

• Citovat
  • Upravit
21848
23.12.13 08:12

Dobra diskuze :lol: :palec: myslim si svoje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.12.13 08:22
@Krkael píše:
Dobra diskuze :lol: :palec: myslim si svoje :pankac:
:think: nejspíš si myslíš zo co já :think: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
4132
23.12.13 08:24

Já bych šla. Odešla jsem z Prahy na barák cca 100km, bydlíme v malé obci, hodně stranou. Ve vesnici asi není ani těch 26 domů. Všechno je na dojíždění. Muž nonstop v práci. První zima byla šílená. Teď jsem spokojená. Před domem louka, za domem les, klid, pohoda. Jo děti vozím, a bude hůř, protože zatím mám školkové jen jedno. V září přibudou její kroužky atp., ale zase si nemyslím, že by byl u vás problém s benzínem. Kdybych chtěla v nejbližším městě můžu dělat spoustu volno-časových aktivit pro nudící se matky, ale já nechci, vystačím si. Jsem holt samotářka. Jen se mi hodně stýská po chlapovi, když tu není. Posera jsem taky, takže mám tři psy, z toho dva opravdu velké a je to. Není to procházka růžovou zahradou, ale vše se dá. Mně na jaře přibudou nějaká ta zvířátka, tak bude zase o zábavu postaráno. Jinak pracuji z domu, aby mi úplně nekřáplo. A pořídili jsme další dítě. :mrgreen: :mrgreen: Takže já bych s nadšením šla. I když možná bych uvažovala o menším. :nevim: :nevim: :nevim: Jako takhle velkej barák a zahradu sama udržovat nezvládneš, to Ti můžu říct rovnou. My máme podstatně méně a potřebovala bych vrtuli k zadku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
23.12.13 08:26
@Anonymní píše:
@kadlina Ja treba studovala stredni skolu v Linzi.

Jo tak proto neumíš česky? :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
23.12.13 08:29

Jako pohádka dobrý. Kdybych v té pohádce pokračovala, tak bych se klidně odstěhovala a pak bych snila dál… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
23.12.13 08:30

@sophinka1 taky si myslim to co vy devcata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
23.12.13 08:35
@sophinka1 píše: :think: nejspíš si myslíš zo co já :think: :lol:

A já nad tím přemýšlela. Ale ono se ozvat, vypadalo by to, jak závidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.12.13 08:44

20,30 km je prd…kdyby se něco stalo. Jsme město a nemáme tu dětské oddělení v nemocnici, takže děti se vozí zhruba 40km do nemocnice a věř, že jsi tam do půl hodiny. Sanitka se sem dá zavolat taky. Takže tohle bych fakt neřešila. Spíš to, že vila není po rekonstrukci, že budeš na všechno sama, za zábavou daleko. Nevím, jak malé děti máš, ale pokud budeš chtít, aby dělaly nějaký sport, hudbu, tak mezi 6-10rokem (než začnou jezdit samy autobusem), nebudeš dělat nic jiného, než rozvážet a čekat, protože těch 30km se ti nebude chtít jezdit zpátky, tak budeš posedávat v autě, procházet se… bude to na palici… Ovšem jestli nechceš aby děti dělaly kroužky, tak si to škrtni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
23.12.13 08:52

Já bych se takhle mimo civilizaci přestěhovat nechtěla, pokud se Vám líbí místo, kde žijete teď, ale serou Vás jen ty zařizovací věci v baráku a prachy nejsou problém, tak bych se odstěhovala na hotel a nechala to nějakou spolehlivou firmu dodělat. Však když peníze máte a jen se Vám nechce vybírat dlaždičky a zařízení atd., tak najmout někoho spolehlivého, komu svá přání povíte a ten to za vás udělá v krátkém čase, vše najednou a je to.
To velkýho baráku s velkou zahradou, bez dětí…jako zahrada asi super, ale jezdit min. 30 km do školy? Děs, pak v zimě, minimálně 2× denně, to budou šílený pálky. Jako jasně, peníze neřešíte, ale to, že budeš úplně sama a daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.12.13 08:53
@bimbama píše:
A já nad tím přemýšlela. Ale ono se ozvat, vypadalo by to, jak závidíme…

osobně jsem nechtěla být hned po ránu hnusná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
23.12.13 08:55

Ale teda třeba já se včera zamilovala http://openhouse.hu/…csaladi-haz/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat