Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja se prave divila ze to nikomu neprislo jak pohadka. Jednou mes. dovca, vytah, zadnej beton, obr obytna plocha atd
no i za cenu oznaceni za rypnu mi to edalo a uz koukam, zenejsem jedina neduverivka
@sophinka1 @viky23 @bimbama @jája428 ![]()
@helenkka píše:
Extra stojící garáž pro pět aut 10 minut od centra už je moc
Jo na garaz jsem zapo ![]()
@jitkabokule
ty jo, tak to mi ukaz jedineho remeslnika, ktery si sve prace vazi a beru ho. Nam se tu za dva roky dodelavani domu neukazal jediny. Vsechno neskutecni fuseri. Vlastne jeden jo, ale to byl Ukrajinec, ti si prace jeste vazi. Ale co Cech, to lempl, davno uz nemame zlate rucicky…
@Krkael @sophinka1 jsem ráda, že si to nemyslím sama ![]()
EDIT: koukám, že je nás víc ![]()
@LadyTommy můj manžel je zedník, obkladač a tak, své práce si váží, baví ho a dělá ji rád a dobře a je spolehlivý
@helenkka píše:
Extra stojící garáž pro pět aut 10 minut od centra už je moc
No počkej, ale je propojená tunelem s domem
To bude něco na styl Krejčíře a tajemné podzemní chodby ![]()
U babicky som kazde rano videla prvacata ako nastupovali na CSAD bus a vozili sa 5 - 10 km na zakladku. 24 km na vyssie skoly. Ako, neublizilo im to, ale svojim detom by som to nechcela privodit.
Jo, pises ze mas auto a mohla by si ich rozvazat… ostanes v domacnosti, takze robit sofera detom by mohlo byt spestrenim dna… ale zase by som nechcela aby si zvykali ze im robim sofera.
Inak, sla by som do toho, keby som bola hospodar telom dusou. Posadit, okopavat, pliet, nejaka sliepka, kralik, mozno koza… naozaj to k zivotu staci. Ale musis do toho ist, s tym, ze Ti to naozaj bude stacit.
@AngelLilly píše:
No počkej, ale je propojená tunelem s domemTo bude něco na styl Krejčíře a tajemné podzemní chodby
Taky mě napadl Krejčíř
ve spojení s tím, že ještě pár let nebude doma to sedí ![]()
Stávající bydlení se dá dodělat za pomoci bytového architekta a bytového designera, vyberou za tebe i materiály, ukážou ti vzorky, nemusíš vybírat sama nic, pokud nechceš. Takže já bych zůstala a řešila to těmito lidmi. Dohlídnou ti i na řemeslníky, mají lidi, se kterými spolupracují. Rozhodně do toho tímto způsobem investuješ míň úsilí, než do toho druhého domu. Už teď, ještě když tam nebydlíš, ti to přijde jako neútulné bydlení, po roce dvou začneš chtít předělávat, aby ses tam cítila líp anebo se budeš chtít přestěhovat někam, kde to bude víc podle tvých představ.
Ohledně dojíždění bych neřešila až tolik vzdálenost jako to, že budeš možná neustále stát v kolonách.
@sophinka1 píše:
Taky mě napadl Krejčířve spojení s tím, že ještě pár let nebude doma to sedí
A joooo ![]()
Nešla bych, ikdyž budu pojízdná, takové denní dojíždějí do školky, školy by mě zabilo.
Já bych hlavně z důvodu cestování do takové vzdálenosti nešla. Ono pak děti budou mít kroužky, každý jinak a Ty by jsi jen jezdila. Pokud jste v tomto domě nespokojený a máte dostatek peněz, proč si nenecháte postavit další dum, komplet hotový, aby byla větší zahrada a mohli jste tam mít i zvířata.
Asi bych zvažovala jinou možnost.
My když stavěli tak jsem chtěla být mezi lidma, manžel pořád pryč a já se strašně bojím. Mám z obou stran policajty a věřte má to své výhody ![]()
A co takhle zrusit anonym, at vime, kdo ma takhle pestrou fantazii ![]()
Jinak ja bych se do takoveho fantastickeho celoskleneneho secesniho sidla stehovat nechtela za predpokladu, ze bych nemela pani na vypomoc s uklidem na tech 480m2.
@Krkael píše:
Ja se prave divila ze to nikomu neprislo jak pohadka. Jednou mes. dovca, vytah, zadnej beton, obr obytna plocha atdno i za cenu oznaceni za rypnu mi to edalo a uz koukam, zenejsem jedina neduverivka
@sophinka1 @viky23 @bimbama @jája428
Jsou prázdniny a nuda doma, příštích 14 dní bude jistě veselých co se diskuzí týče ![]()