Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jejda to je veselá diskuse
přečetla jsme jen dvě poslední stránky, zbytek musím dočíst
.
@Kelsey píše:
Jejda to je veselá diskusepřečetla jsme jen dvě poslední stránky, zbytek musím dočíst
.
Počteš si!
Třeba hned v úvodu se dovíš, že pokud bydlíš na samotě 65 km od Prahy, tak nejbližší obchod máš 20 km a školu pro děti 30!! Pak se dovíš, že zakladatelčiny děti budou jezdit na dízu taxíkem a na SŠ půjdou do zahraničí…aby jsi následně zjistila, že případná tanečnice či potencionální student ještě nejsou ani na světě.
Jako každý máme plány se svými dětmi, ale tohle mi těžce připomělo scénu z komediálního seriálu Taková normální rodinka, kde se rodina po zjištění těhotenství hádá, jestli očekávaná hočička bude jednou lékařka nebo „inženýrka přes dírkovanou matematiku“
![]()
@veria píše:
A to dneska jeste existuje nejake internatni skoly? Leda tak ten Open Gate za 250 tis ročně, no ale na to určitě mate, a tam můžou uz od základky, takže vlastne pohoda, budes je vozit jen do školkyPříspěvek upraven 23.12.13 v 14:58
Simtě, co je 250 litrů za super vzdělání ![]()
@veria píše:
Stejně si myslím, že zakladatelka je 20 letá holka, která o tom všem jen sní z pražské garsonkyTak sny se nemají bořit asi
Totiž - kromě jiného si neumím představit místo, 65 km od Prahy, ale dobře dostupné půl hodiny autem do Prahy, ale přitom 20 km od nejbližšího krámu a 30 km od školy. Tak to pardon
![]()
Asi tak ![]()
@sophinka1 píše:
mně se v Řitíně líbí(skvělej název, to si zdovolením budu půjčovat )
A co teprv takovej Pičín ![]()
@martina0310 píše:
Po přečtení diskuse…?O Váš názor nestojím, jenom se chlubím! Celou dobu si sedím na rukách, ale nedalo mi to! Chtěla bych vidět tento"milionářský" pár![]()
Omlouvám se, ale nedalo mi to
![]()
Asi tak ![]()
@Denisa56 píše:
@veriaJojo, přesně tak. Ono takové stěhování, balení, vyřizování nového bydliště a nahlašování adresy na všechny možné úřady a instituce je mnohem jednodušší, než zajít do OBI vybrat ty kachlíky.
Holčina se asi nudila, tak si vymyslela příběh, akorát tu zápletku moc nevychytala.
Tvl, já po stěhování z 1+1 do baráku říkám - Příště rači vyhořet… Natož tak třípatrovej barák s výtahem a pokojama že se budem hledat (jak skoro zakl. píše
)
@sophinka1 píše:
@Krkael Pičín je od nás kousek
Houby
Spolužák tam jezdil na závody ![]()
@Anonymní píše:
No tak autobus tam jezdi 1× za den. A jeste do Prahy s 3mi přestupy, cesta celkem trva pripadne 128 minutautem jezdím stejne porad, ale jako info je to dulezite.
do jaké obce se to máte stěhovat že je to tak daleko od prahy? to tam není žadné bližší město? Napiš klidně i do sz jen mě zajíma jaka obec může být tak „zakopana“ daleko od prahy
@Anonymní píše:
@LadyTommy Tak samozrejme tento dum v, kterem dome jsme ted je dost zvláštně slepen. Občas se odluje stěna a i jine veci.
jako přijde mi dost divné že vlastní dům dle svých představ si stavět nechcete ne ted, ale místo toho než by jste dům, který máte ted dali hezky do pořadku tak si radši koupíte nový dům kde už je vše hotové vždyt v tom novém budoucím domě musí být určitě něco co se vám nebude libět a zas se budete stěhovat protože nebudete chtít travit čas nějakou změnou
Tak jsem našla úplnou náhodou další její nick zde
A tam píše, že její manžel doma nic nedělá, že všechno musí dělat ona, že nemají přátele apod. Úplně to stejné jako u těch dalších diskuzí ![]()
@sophinka1 píše:
@Krkael Pičín je od nás kousek
Pičín, Kozomín, Řitka…
@Burj Chalifa píše:
Pičín, Kozomín, Řitka…
Rybitví Rybitví rybitví ani tam to nejní špatný ![]()
@jdukolem píše:
Rybitví Rybitví rybitví ani tam to nejní špatný
Znám taky jednu z Dejvic…