Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pro rohlíky jsem myslela obrazně jakože na nákup.
Hele a neni v tom dome v lete hrozny vedro kdyz je cely proskleny? A v zime naopak zima? Kdyz je to secesní, tak to jeste neni nějak moderne vymakane ne? No fakt by mne ta stavba zajímala jak to vypada;)
@Anonymní píše:
@jdukolem http://www.mopedauto.cz tady to mas.
@Anonymní píše:
@jdukolem Tak proste půjdou ja i manzel jsme to měli stejne, nechtěli jsme, a museli jsme a ted jsme vděčni. Řízení malého auta je od 15cti, ma v sobe motor z maloobjemove motorky.
prosím tě a podle jaké vyhlášky? je to řízení malého auta?
museli jste aha..no jak říkám tohle mám jinak ale je to vaše věc..
@beckie Tam je pravda, ze neprohrabuji. Jen az na hlavní, ale my jsme zastrceni dal v poli.
@Anonymní píše:
@beckie Dekuji za vsechny rady a nápady, přeci jen zahradnik jednou měsíčně, ze prijde a ostriha květy atd bude fajn. To same jednou měsíčně, ze treba nekdo pomůže s tim velkým úklidem. Kdyz jezdím ted okolo bytu na Andelu, kde jsme bydleli, tak me je spatne. Nemohla bych zit ve městě, ja paty z domu vytahnu jednou tydne a to na nakup, nehty, kosmetiku, kadernici, solarko pripadne lekar. A certsve pečivo nepotrebuji, pecu svoje
auto mohou mit to malé uz od 15cti deti. Takže uz v 15czi se to vyřeší a stejne bych mladší dite jak 10 let samotne nepustila, takže tech 5 let vození na vic me nevytrhne
Jako ono to jednou za měsíc není téměř žádný zásah do rozpočtu ( do vašeho nejspíš vůbec žádný
a Tobě to pomůže. Já už teď chodím po zahradě a vidím, co nás na jaře čeká a mám osypky, kolik to zase bude práce.
Ale já nemám vilu a zahradka je malá, takže pohoda. I když přiznám se, že až se narodí třetí, tak jdu do paní na úklid, protože mě to běhání z patra do patra přestává bavit.
Jinak já už do Prahy jezdím tak 2×, 3× do měsíce. Většinou pracovně, zajdu si na vlasy, do bazénu, po nákupech, kámošky, kafe, zrelaxuju a mám vystaráno.
Jako mám to tam ráda, Praha je nádherná, ale už jen to cestování přes ni, je na palici.
Ad děti… pokud budou chtít více do světa, půjdou na ten internát. Pokud naopak budou „vesničtí balíci“, zůstanou doma.. Myslím, že záleží na jejich povaze. To se prostě vystříbří. Jinak auto v 15? To jsem fakt ještě neslyšela. Ale tak já nemám telku, tak toho asi dost nevím.
![]()
@jdukolem Podle stejne jako motorka od 15cti s tim, ze je to ovsem auto nikoli motorka, ale ma to stejny obsah motoru jako prave ten skútr.
A to dneska jeste existuje nejake internatni skoly? Leda tak ten Open Gate za 250 tis ročně, no ale na to určitě mate, a tam můžou uz od základky, takže vlastne pohoda, budes je vozit jen do školky ![]()
Příspěvek upraven 23.12.13 v 14:58
@Anonymní píše:
@beckie Tam je pravda, ze neprohrabuji. Jen az na hlavní, ale my jsme zastrceni dal v poli.
No to je blbý, ale my třeba máme řetězy. A dobrý. To by mohlo stačit ne? A zase pokud je to součástí obce, tak byste se mohli domluvit, ať vám to tam prohrábnou. U nás samo nejezdí silničáři, ale prostě pán z obce, co má za traktorem jakýsi pluh a vždycky nám to tady občas projede. Já tam pak akorát sypu popel z kamen, protože jak je cesta z kopce, tak je to solidní kluziště. Ale to mi nevadí, alespoň ten popel nemusím sypat do popelnice.
@jdukolem píše:
vidíš no já tomu právě moc nerozumím..já žiju v jinejch sférách, já si nepořizuju děti s tím že v 15 je nutněa na 100% dám na intr… no holt jsme každá jiná no
no tak já taky ne, naopak snažíme se, aby zůstaly s námi i po škole, ale zakladatelka působí tak, že se na to už těší ![]()
Tak snad budou tvoje deti dostatečně chytré, tahle škola neni jen ze si to zaplatíš:)
Snad ano…pokud nejde řešení A tak jde řešení B a kdyz nejde to existuji známi kamarádi ![]()
Juuuuj, kolipa vás je, že vám nestačí ta stávající rozloha? ![]()
Neměnila bych ani naše 3+1 v paneláku za to, co se ti nabízí ![]()
Hm, když myslíš… ![]()
Hele jinak nechápu, proč tato diskuze. Je jasné, že jsi už rozhodlá tam jít, na protiargumenty máš je argumenty tuto volbu obhajující, takže není o čem. Nikdo tam místo tebe bydlet nebude, je to tvůj boj a ty si to musíš vyzkoušet. Se dvěma malýma dětma těžko budeš péct denně čerstvé rohlíky atd atd, ale to takto nezjistíš a budeš si stále vést svoji.
Takže já přeji good luck, ať se ti všechny plány vyplní, ono vždy nebývá vše tak jak si člověk nalinkuje, ale budiž, sny jsou krásné, ale tahle diskuze je o ničem. Páčko, jdu si uklízet svoji samotu a těší mně, že někdo to bude mít „pro rohlíky“ ještě mnohem dál než já ![]()