Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj vsichni, mam 4 mes syna… Do tretiho mesice plne kojeneho, potom nas zasahl rustovy spurt, pri kterem jsme bohuzel museli zacit davat nutrilon (kdyz uz trval asi 2 tydny). Prvne jsem koupila hypoalergenni, pze normalni zrovna nemeli. Vse bylo ok, jen se po nem zacal budit uplne stejne brzo jako po kojeni, a kdyz to trvalo uz asi 3 tydny, tak mi dr rekla at zkusim kasicky. V te dobe mi i dosel Ha nutrilon, a tak jsem kouila normalni a taky kasi od nutrilonu a nemlecnou kasi (nestle). V teto dobe se spani jeste zhorsilo, budi se porad, co 2,5 hod a to drive vydrzel i 7 a navic se pridaly silene bolesti briska. Silene u nich v noci breci, ze si rikam, ze to nemuze byt normalni -je to uplny jekot. Musim pomahat rourkou. Myslela jsem, ze to je tema kasema, ale zkousela jsem je zase vynechat a dat jen nutrilon a je to stejne. Navic ma exem v obliceji, ktery je nekdy lepsi a nekdy horsi (coz s tim muze souviset a nebo je to jen jak slinta a strka si rucky do pusy). (Ted nevim, zda jsem na neco nezapomnela)… Ale mohla by to byt alergie na kravske mleko? Jakto, ze se na nic neprislo drive (trpel silnyma kolikama teda uz od zacatku)? Nebo, co by to mohlo byt? Dekuji
Co takhle že mu nesedí ten Nutrilon? Asi bych zkusila změnit mléko. Holka mívala taky bolesti bříška a sedl jí až Hipp bio combiotic. Chce to asi vyzkoušet. Podle mě je Nutrilon teda fuj humus.
A nemůže mu chodit mlíko nahoru? Když ho zvedneš tak přestane brečet? Já jsem se synem kolikrát usnula v sedě.
Anabelka dekuji nejspis zkusim jine mleko-aspon pro zacatek. Nevim sice, jestli po kazdem tom nutrilonu mel nejakou reakvci, pze v noci toho moc nenaspime a uz to mam vsechno smichane dohromady.
Milkiway mlicko bych rekla, ze se nevraci. A myslis, kdyz ho zvednu vseobecne nebo do vzprimene polohy? Ja ho nosim treba hodinu, protoze ma silene bolesti a polohy stridame.
@Emma99 Zkus vysadit Nutrilon, přejít na jiné mlíčko, děti po něm dost trpí na zácpy. My jsme spokojeni s Bebou. ![]()
@kve-tinka tak my máme problémy s Bebou.
Musíš vyzkoušet, co bude sedět. My máme úplně to samé co píšeš ty. Budu opět kupovat jine mléko. My navíc začínáme s příkrmy, ale asi není pripraveny.. Nechce lzicku sni videt
@Tůmička Fakt? to se divím, protože Bebu si hodně lidí chválí. Ve 4. měsíci začnu s kaší na noc, možná zatím do flašky a už „suším“ nějaké příkrmy ve sklence. Náš Kryštof sní ze lžičky kapky na prdíky bez problému, ale jak mu to půjde s jídlem… ![]()
Našeho Nutrilon hrozně moc zacpal, sedí mu bezvadně Hipp a to hooodně trpěl na bolení bříška a na zácpy trpí dodnes ale po Hippu to není tak hrozné..
Opravdu doporučuju vyměnit mléko. U naší malý jsme vystřídala hodně druhů mléka. Po Nutrilonu měla zácpu, Beba jí moc nechutnala. Skončily jsme u Sunaru a potom na Babylove z DM. Každý dítě je jiný a někdy potřeba vyzkoušet co mu sedne.
Ahoj, mám 3. měsíčního kluka a řešila jsem to samé. Nejlepší na prdy je změnit láhev ( já mám od DR. Brown´s a Nutrilon hróóózně nadýmá, zkus Beba 1 pro. Dělají i comfort proti prdům, ale ten nám nezabral ![]()
@kve-tinka tak tak
Jedině Bebička
My po ní tak krásně prdíme a bolení???Co to je??? ![]()