Sílí čárka na mých testech dostatečně?

41
28.4.22 12:48

Sílí čárka na mých testech dostatečně?

Ahoj. Jdu si vám pro radu a asi tak trochu pro uklidnění. Jelikož žiji v zahraničí (UK) a na gynekologii a první sono se dostanu až v 12tt. (Bohužel standardní postup tady) tak jsem úplně nemožná z toho, jestli moje testy sílí. Áno jsem si vědoma toho, že to možná trochu moc sleduju, ale to je to jediné čo pro svůj klid mohu udělat. Nyní jsem 16 DPO, cyklus mám 26 dní takže v podstatě mi to 3 dny mešká. Dvě děti už mám, tohle je moje vytoužené těhu s novým partnerem. Jem starší, tak mám trochu strach. Asi se potřebuji jenom uklidnit, že všechno je zatím jak má být. Jsou takovéto testy v pořádku. Moc děkuji za všechny vaše zkušenosti. :srdce: Testy jsou dělané od 12 DPO po 16 (dnes) Samostatní First Response test je z 12 DPO. Zkoušela jsem I digitální Clearblue a vyšel pozitivní. Neměly by být čárky silnější? Miminko si hrozně oba (I mé děti) přejeme, tak trochu stresuju a nedokážu se uklidnit i když vím, že stresovat je teď poslední co bych měla dělat. :( Nešpiním, podbříško jen pobolívá jako při MS ale tak jsem to měla při obou dětech. Jsem po dvou biochemkách (říjen a leden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anicka2888
28.4.22 12:57

Čárky mas hezké ale to ti o prosperitě nic neřekne. Musíš počkat co pak doktor.Ale je to šílené, že musíš čekat tak dlouho. Pokud ti nic není, byla bych v klidu. Horsi by bylo nějaké to krvaceni a křeče, což ty ale nemáš. Tak hlavně klid a čekat. Nic jiného ani poradit nejde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
np10021
28.4.22 12:58

Buď v klidu :) čárka sílí, to je dobré znamení.. Síla čárka na testu neznačí prosperitu těhotenství. Ale chápu tvůj stres, když to v UK je s prohlídkou u lékaře takhle. Držím palce, ať vše dopadne dobře :hug:

• Citovat
  • Upravit
3958
28.4.22 13:01

@Rebeka77 Čárka sílí krásně, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.4.22 13:50

Ano je mi bohužel jasné, že i sílící čárky nic nemusí znamenat, jen si připadám tak trochu bezmocná, že se dozvím víc až v tom 12tt. Je to dost nápor na psychiku, ale tak to mame každá, tak hold nic nenadělám. Vůbec se mi tenhle jejich spůsob prenatální péče nelíbí. Ale moc, moc děkuji všem za odpověď a povzbuzení. :srdce: Snad to všechno dobře dopadne. I vám holky přeju všem hodne štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí