silikonový vál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9272
15.12.20 09:13

@ArumLily0 co to na kuchyňské lince vyválet a pak pod to dát pečící papír a vykrajovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
15.12.20 09:15

@ArumLily0

Normálně bych to vykrajovala na lince, myslím, že syn nebude mít takovou sílu, aby se z linky něco ulouplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
15.12.20 09:31

Já dávala pečící papír když jsem neměla val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
15.12.20 10:04

Ja vykrajuju bezne na lince, ale mame plastova vykrajovatka a nikdo do toho neryje vsi silou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.12.20 10:09
@Meduza píše:
Já ho mám taky a je opravdu dobrý. Jediné, v čem vidím problém, je to, že se pak špatně suší, jelikož mi nejde nějak opřít tak, aby prostě neležel. Možná by pomohlo pověsit ho na šňůru, ale tu doma nemáme:-)

Mám v koupelně susacek na ručníky, takové ty dvě vodorovné tyčky, umytý vál přehodim přes to a pod tyčkou sepnu kolíčkem na prádlo. Na těsto je vál super. Jednou jsem na něm pekla linecké a trochu ztmavl a zůstala tam vidět ta kolečka světlejší. :( Tak peču na papíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
15.12.20 10:45

Co pouzit nejakou podlozku, kterou ma dite treba na modelovani nebo na psacim stole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.12.20 10:57

@ArumLily0 Igelitový ubrus na stůl či jiný čistý igelit. Babička prý takhle plácala borůvkové knedlíky pod stanem na Slapech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.12.20 11:33

Ja bych mela strach, ze si desku vykrajovatky poskrabu, tak oddelit aspon tim pecicim papirem. To by pak mohlo byt sakra drahy cukrovi, kdyby se kvuli nemu musela menit deska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný