Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ArumLily0 co to na kuchyňské lince vyválet a pak pod to dát pečící papír a vykrajovat?
Normálně bych to vykrajovala na lince, myslím, že syn nebude mít takovou sílu, aby se z linky něco ulouplo ![]()
Ja vykrajuju bezne na lince, ale mame plastova vykrajovatka a nikdo do toho neryje vsi silou ![]()
@Meduza píše:
Já ho mám taky a je opravdu dobrý. Jediné, v čem vidím problém, je to, že se pak špatně suší, jelikož mi nejde nějak opřít tak, aby prostě neležel. Možná by pomohlo pověsit ho na šňůru, ale tu doma nemáme:-)
Mám v koupelně susacek na ručníky, takové ty dvě vodorovné tyčky, umytý vál přehodim přes to a pod tyčkou sepnu kolíčkem na prádlo. Na těsto je vál super. Jednou jsem na něm pekla linecké a trochu ztmavl a zůstala tam vidět ta kolečka světlejší.
Tak peču na papíře.
Co pouzit nejakou podlozku, kterou ma dite treba na modelovani nebo na psacim stole?
@ArumLily0 Igelitový ubrus na stůl či jiný čistý igelit. Babička prý takhle plácala borůvkové knedlíky pod stanem na Slapech.
Ja bych mela strach, ze si desku vykrajovatky poskrabu, tak oddelit aspon tim pecicim papirem. To by pak mohlo byt sakra drahy cukrovi, kdyby se kvuli nemu musela menit deska ![]()