Silná bolest v krku při polykání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85544
27.9.15 09:52
@BaEi píše:
http://www.celostnimedicina.cz/…v-obklad.htmZde je odkaz a v tom navod jak zabal udelat :)

A jak to jako funguje? Dojde k vazodalataci a co? :think: zajima me to, zda to mam udelat chlapovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
27.9.15 10:05

@yasmine5 dej si Priessnitzův obklad, hodně pij, velkou dávku vitamínu C… 3× denně Ibalgin, bolest by měla ustoupit během 2-3 dnů, pokud je to zánět nosohltanu, pokud je to angína, bude se bolest stupňovat, pak by to chtělo Atb.

• Citovat
  • Upravit
1474
27.9.15 18:05

Tak jsem tam zajela, no dostala jsem atb ze mam anginu.. Tak snad se to bude lepsit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
27.9.15 18:12

@blumen ja tomu nikdy neverila do te doby nez jsem to zkusila a pomohlo to :) krk se vlastne zapari a tim se roztahujou cevy to je i popsane v tom odkazu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
27.9.15 19:48

@BaEi no manzel to vyzkousel a uvidime, zatim zadna zmena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
27.9.15 19:53

@blumen chce to opakovat ;) dat pauzu a znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
27.9.15 19:54

@BaEi aha. No on zitra vyrazi na orl, tak uvidime. Ono mu naordinovat zabal da zabrat, radeji skuhra… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.9.15 20:04

Tak dnes večer máš u manželka omluvenku a nemusíš polykat :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.9.15 01:43

@Ivaneska Však se standardním průběhem virózy tam také nechodím, čaje a paralen/ibuprofen také užívám. Jen s těmi zábaly nemám zkušenosti. Nicméně například ta bolest ucha byla naprosto nesnesitelná, při předklonu ještě víc, dunění v hlavě, odraz vlastního hlasu, no hrůza, fakt jsem myslela, že to je zánět středního ucha. Nikdy jsem takové pnutí v uchu nezažila. A ty hlasivky, vůbec jsem nemluvila a trvalo to už přes týden a k tomu mi bylo pořád parádně zle. S tím polykáním to bylo stejné. Pro mě naprosté novinky a pokud se to po týdnu nikam nepohlo, nebo i zhoršilo, mazala jsem raději na ORL. Před dvěma roky jsem takhle měla „rýmu“ a po 3 týdnech z toho byl zánět vedlejších dutin. To už si člověk dá pozor, nic příjemného to nebylo. Navíc mě dr. poučila, že pokud se rýma (rozuměj ta echtová smrkací) do týdne nezlepší, je třeba přijít na vyšetření. A rýma je u těchto lahůdek vždy součástí. Tak to jenom na doplnění, aby nevznikl dojem, že s každým pšíknutím dřepím na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.9.15 01:45
@yasmine5 píše:
Tak jsem tam zajela, no dostala jsem atb ze mam anginu.. Tak snad se to bude lepsit :mavam:

No teda! Tak jsi cítila správně, že je to něco nestandardního. Přeji brzké uzdravení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.9.15 06:47

@LadyLada vůbec jsem tím nechtěla říct, že lítáš s každým dr. k nic :kytka: Já jen, že ty dětské bacily jsou snad nějaké zákeřnější nebo co, ale já na záněty netrpím, takže u mě je to otázka 2-3 dnů a pak jsem v pohodě. jednou za pár let mě to sejme a to pak vždycky proležím celý týden s horečkami v posteli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.9.15 09:56

@Ivaneska Neměla bych dobrý pocit, kdyby to vypadalo, že tam běhám pro nic za nic.
Právě, že jsou zákeřnější, protože u mě to jsou vždy min. 3 týdny léčby + nějaký ten bonus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
28.9.15 10:02

Tak manzel taky dostal ATB, i kdyz je ta doktorka jinak moc nepredepisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
28.9.15 11:25

@LadyLada diky, noc teda stala za to, zatim moc ucinek nevidím ale cekam na něj :D
@blumen Tak at je brzo fit, ted to řadí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
31.1.23 20:19

Obnovím diskuzi: a zažili jste někdo, že byste neměli teplotu, kašel ani rýmu, krk mě vlastně nebolí, ale polykání je peklo, to bolí jak prase, uzliny mám teda trochu zvětšené, ale nebolí, ale jinak mi fakt nic není. V lékárně mi dali Septobene pastilky, zatím je beru den a půl a žádné zlepšení. Příjemnější je mi pít horký čaj, to pak poleví trošku bolest, ale pak se to zas vrátí..začlo mi to v neděli v podvečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí