Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na druhou stranu tě tam asi nedrží jen tak. Možná zvážit, jak daleko bydlíte od nemocnice, kdyby se to mělo opakovat.
@Judithkaj píše:
Můžeš jít domu, jestli si to vezmeš na triko. Já bych nešla.
Souhlas. Vydržela bych ležet ještě pod dozorem doktorů. Může se vše změnit z minuty na minutu a pak si to budeš vyčítat
@Anonymní píše:
@mamina2017 5 minut autem
a to bysis řídila sama, když bys zase měla problém? ale jak říkám, určitě tě tam jen tak nenechávají. Když vidím, jak se všude šetří.
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem v 10 tt a včera jsem začala silně krvácet. Měla jsem pod sebou hoodně krve.Našli mi velkej hematon. Ale v nemocnici stejně jen ležim, tak to můžu i doma. A cejtila bych se tam líp. Mám jim to říct. Pustěj mě domu?
Toto v 10tt těhotenství normální není, ani když potrácíš. Spíš si tam jen na pozorování, aby měli jistotu.
Dnes je středa - na víkend jsi určitě doma. ![]()
@tininas krvácim kvůli tomu hematonu, ale ležet můžu přeci i doma a dojít si na wc. Krvácení přestává. Už skoro nic, tak přemýšlím, že jim to zítra řeknu. Jsem poprví v nemocnici přes noc a vůbec se mi to nelíbí
mám ráda svoje soukromí a bejt teda ještě pár dní, tak se zbláznim.
@Anonymní píše:
@tininas krvácim kvůli tomu hematonu, ale ležet můžu přeci i doma a dojít si na wc. Krvácení přestává. Už skoro nic, tak přemýšlím, že jim to zítra řeknu. Jsem poprví v nemocnici přes noc a vůbec se mi to nelíbímám ráda svoje soukromí a bejt teda ještě pár dní, tak se zbláznim.
Evidentně miminko je „vytoužené“
Pro vlastní pohodlí… a rodit budeš doma?
@mamina2017 píše:
Evidentně miminko je „vytoužené“Pro vlastní pohodlí… a rodit budeš doma?
pardon, ale tohle je humus. Ještě něco bys pro ni měla, třeba že dítěti pak nekoupí oblíbenou hračku?
Taky jsem krvácela kvůli hematomu, po týdnu, kdy se mnou nic nedělali jsem řekla, že jdu domů, jelikož se mi nemá kdo starat o druhé dítě. Můj gynekolog říkal, že je to prostě 50 na 50, že klidový režim ano, ale neznamená to ležet. Po měsíci jsem šla do práce a syn už má 6 let.
@Anonymní píše:
@tininas krvácim kvůli tomu hematonu, ale ležet můžu přeci i doma a dojít si na wc. Krvácení přestává. Už skoro nic, tak přemýšlím, že jim to zítra řeknu. Jsem poprví v nemocnici přes noc a vůbec se mi to nelíbímám ráda svoje soukromí a bejt teda ještě pár dní, tak se zbláznim.
Jen tam hezky zůstaň
oni skutečně nedrží v nemocnici bezdůvodně. Je pravdepodobne, ze pokud bude vse OK, tak te po vizite pusti domu. Par dni to vydrzis a můžeš mít klidně svědomí, zes udělala cos mohla, aby bylo dítě v pořádku
Kolik ti je? Já v sobotu skončila na pohotovosti se slabým krvácením ve 13tt a priorita pro mě bylo dítě. A i dřív když jsem ležela v nemocnici před i po operaci tak jsem měla jiné myšlenky než vlastní pohodlí jak mi bylo zle.
zatni zuby proboha, nikdo není rád v nemocnici ale jsi tam z nějakého důvodu
@Anonymní píše:
Ale pobyt v nemocnici není dovolená, aby se ti to líbilo ![]()
Taky jsem ležela před 3 lety s hematomem a nadarmo tě tam nedrží. Kdyby něco pomůžou ti hned a ne až za pár minut ( než dojedeš ) neboj brzy tě pustí domu nic ti neuteče. ![]()
Ahoj. Jsem v 10 tt a včera jsem začala silně krvácet. Měla jsem pod sebou hoodně krve. Našli mi velkej hematon. Ale v nemocnici stejně jen ležim, tak to můžu i doma. A cejtila bych se tam líp. Mám jim to říct. Pustěj mě domu?