Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
V lednu jsem díky stresu dostala ms 18dc..jinak mam tak 24.
Teď díky zánětu moč cest a atb opět o týden dřív ![]()
Volala jsem jen na gyn. prý to stresem i nemocí může být. Pokud se to do 3 měsíců srovná, nemám to řešit.
@Mava Díky. No to snad ne. Ms nee!
Volala jsem zastupujícímu doktorovi a doporučil Norethisteron. Koupím ascorutin, vydýchám se a budu doufat, že se to uklidní. Je fakt, že jsem tento měsíc neměla ani plodný hlen, takže asi bez ovulace.
Děkuju za reakci ![]()
@Mava Děkuji. No co už, to co člověk hlavně nechce, to má. Nenávidím tampony, ale nakoupím hromadu
.
@Anonymní píše:
@Mava Děkuji. No co už, to co člověk hlavně nechce, to má. Nenávidím tampony, ale nakoupím hromadu.
A nejsi spise v tom? ![]()
@Ketris píše:
A nejsi spise v tom?
Nestraš
. To je vyloučené, styk s kondomem, bez jen den před menses. Tento měsíc nebyl čas a prostor, jsme se těšili na dovču
. Navíc jsem neměla plodný hlen vůbec. ![]()
Ženy včera jsem koupila tampony a ascorutin a smířila se s faktem, že budu u moře s intimkama a tanponama. No a v noci jsem po tom ascorutinu přestala špinit!
Snad to vydrží. ![]()
Ahoj, máme posledních pár měsíců náročných, hospitalizace jedné dcery, u druhé vyplula na povrch určitá vada. Hodně práce v práci a teď máme před dovolenou u moře, jedeme cca po 15 letech. Mělo mi to v pohodě vyjít, ale už čtvrtý den silněji špiním. Někdy nic, v noci a po ránu víc. Jsem dnes 19. den cyklu, dr má dovolenou. Ach jo. Nemáte některá zkušenost?