Silonky ke státnicím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
21.6.23 20:19
@Borrealis píše:
já nějak úplně nechápu, jak silonky souvisí s otužilostí :think:

už jsem to od někoho slyšela, ale že by mě silonky jakkoliv zahřály, to jsem nezažila… :think: nikdy, a že bych silonky nosila kvůli ¨zahřátí " se mi nestalo nikdy v životě

nicméně opakovaně jsem četla že jsou out, i mě to popravdě potěšilo, nějak jsem je přestala snášet, muehehehe

ale jasně, dress code je dress code, až půjdu na nějakou recepci nevím…na Hrad, beru je a nehnu brvou

ale lesklé neeee, ty jsou fakt eeeee, to zase jako jo

No mně je v nich větší teplo, ale já se obecně více potím (i na nohou), tak mi pak i vadí, jak jsou vlhké. Ale já tedy opravdu cítím rozdíl v teplotě při ne/nošení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
21.6.23 20:20
@Murasaki píše:
No mně je v nich větší teplo, ale já se obecně více potím (i na nohou), tak mi pak i vadí, jak jsou vlhké. Ale já tedy opravdu cítím rozdíl v teplotě při ne/nošení. :nevim:

Já taky. I když v mrazu úplně nezahřejí.:) :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
21.6.23 20:26
@iila píše:
Já taky. I když v mrazu úplně nezahřejí.:) :

V mrazu nosívám pletené punčocháče (i když na jižní Moravě mrazy moc nejsou :lol: ) nebo obecně zimní punčocháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
21.6.23 20:33

Ahoj. Do bot s otevřenou špičkou silonky nepatří. A tedy v 35 st bych snad ještě zaběhla do nakupaku a vybrala třeba nějaký společenský overal/šaty, delší, s vysokým podílem bavlny. Představa silonek v těch botách a na těle pri nervozitě a velkém vedru ve mně vyvolává osypky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková