Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My máme asi klasiku, domácí chlebíčky, pak několik druhů chutovek, pak dělam pizza tyčinky ty zmizí vždycky hned
a to asi bude vše
pokud někde neobjevim něco hodně zajímavého
a k obědu máme většinou pečené koleno ![]()
Dělám chlebíčky se salátem, jednohubky se sloním žrádlem a česnekačkou a slaný šneky. Zatím nevím, jak budeme trávit letos silvestra, tak podle toho uvidím.. pro dva toho tolik nedělám ![]()
Ja vacsinou nakupim nejake syry a olivy..a zobeme cely vecer..ve 22 to zalomim a o pulnoci sa budim na tie rany..;-)
@K-Black píše:
Já silvestra nesnáším, povinné slavení, trapný
jako my taky neslavime, ale zobeme, sice zobeme cely rok..
@miisenka píše:
jako my taky neslavime, ale zobeme, sice zobeme cely rok..
takže slavíte, stádo ovcí ![]()
@luthy píše:
Ružičky z listového cesta? Čo to je?
něco jako šneci y¨z listového těsta, jen se do toho zamotají i plátky salámu tak, aby přečuhovali přes listové těsto a to se pak při pečení hezky rozvine jako růžička
více či méně povedené, pro představu
https://www.google.cz/search?…
Příspěvek upraven 16.12.13 v 20:48
@K-Black píše:
takže slavíte, stádo ovcí
sme 2,to neni stado..a prcek bude spat, alebo sosat-cize asi taky slavit a to uz by sme sa za miny stado mohli povazovat..a co teda robis 31 vecer?..
@K-Black píše:
Já silvestra nesnáším, povinné slavení, trapný
tak nějak
možná kdyby se sešla parta, možná by to bylo jiné, ale jen ve dvou a nemůžeme se hnout z domova kvůli zvířeně, tak mne to spíš otravuje
@miisenka píše:
sme 2,to neni stado..a prcek bude spat, alebo sosat-cize asi taky slavit a to uz by sme sa za miny stado mohli povazovat..a co teda robis 31 vecer?..
stádo ovcí, myslím 90% národa. co budu dělat? udělám jednohubky, chlebíčky a budu koukat na telku, o půlnoci dámě dětský šáňo a půjdu spát.
@K-Black píše:
stádo ovcí, myslím 90% národa. co budu dělat? udělám jednohubky, chlebíčky a budu koukat na telku, o půlnoci dámě dětský šáňo a půjdu spát.
takze slavis.. ![]()
@princeznaII píše:
tak nějak
možná kdyby se sešla parta, možná by to bylo jiné, ale jen ve dvou a nemůžeme se hnout z domova kvůli zvířeně, tak mne to spíš otravuje
já to dělám jen kvůli dcerce, aby nebyla ve škole za trubku, jinak bych se na to vyprdla, už se těším až bude chodit na párty a já budu mít klid
my nepijem, takže den jako každý jiný.