Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@miisenka píše:
@werunkaw123 @LucciaMaty
juknem na to..
TAk jsem jukla a nasla jsem - gothaj, kečup, majoneza, ocet, cukr.. to jako fakt? ![]()
@Lolllo píše:
TAk jsem jukla a nasla jsem - gothaj, kečup, majoneza, ocet, cukr.. to jako fakt?
Samotný ingredience nic moc, ale dohromady je to moc dobré.
@Lolllo píše:
TAk jsem jukla a nasla jsem - gothaj, kečup, majoneza, ocet, cukr.. to jako fakt?
Já teda nedávám gothaj (salám můžeš dát jakýkoliv, třeba jako já šunku) a ať to zní sebenechutněji výsledek prostě chuťově nemá chybu ![]()
Já budu slavit Silvestra v práci, takže předpokládám, že budeme lítat jak blázni a na jídlo nebudeme mít čas. Ale kdyby přece jenom, tak pár chlebíčků si taky uděláme - jinak už mám koupenýho Birella a kolega dostal za úkol rychlý špunty - to bude mejdan
![]()
@Lolllo píše:
JJ - fakt zkus - nemá to naprosto chybu ![]()
@Mar__tanka1983 čertovo kopejtko se mi líbí, možná bych se mohla přemoct, manža by si čvachtal ![]()
@Burj Chalifa píše:
A co na to žlučník?
pankreolan pred jedlom..
@miisenka píše:
pankreolan pred jedlom..
Proč se vůbec na Vánoce přejídat?
@Lolllo taky strouhám šunku. Pomazánku jsem poprvé ochutnala v práci od kolegyně, která jí dělala a když jsem viděla recept, tak jsem nevěřila ![]()
@Burj Chalifa píše:
Proč se vůbec na Vánoce přejídat?
aby si mala na Novy rok motivaciu.. ![]()
@miisenka píše:
pankreolan pred jedlom..
já si to asi začnu psát do deníčku, všechny ty tipy z emimina ![]()
Jsem stádo - dítě bude (pokud plán nekrachne) u rodičů a my si s manželem a přáteli ožereme zobáky jako za mlada. Prostě slavíme každý rok (kromě loňska, kdy jsme byli doma jen s hošíčkem a slušným šampaňským)
.
Na jídle pracuji, ale nebude chybět klasika - výběrové sýry, šunky a maso (mísa), různé pomazánky a podobně
.