Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dituleska píše:
já se zase tlemim..ale je fakt že jsem zažila že jsem měla přítele kterej ho měl-noo velkýho,na dýlku 20 a na šířku kolem 5.5-holky vydržel souložit 3 hodiny-NIKDY VÍC!!! a ted mám průměr a fofr sex( po zážitkách s ex se spokojím se 3 minutama,ono holky co si budeme povídat,není to příjemný mít pysky jak havajskej bubeník a den si jí chladit)
nesmíš je rolovat dovnitř ![]()
Se omlouvám,malý chtěl mačkat písmenka,tak si mačkal.
Ale ani odeslal. ![]()
@takacek jo Pavli, tak pak hned hoď foto
jen bacha, aby se nelekl a neutekl ![]()
@nikita066 ale zase mi treba poradite, jestli s nim ma vubec cenu spat ![]()
@takacek to jo, a když ti řekneme, že né, tak ho pustíš k vodě ju ![]()
Šmane já se nachechtala.. No měla jsem teda v posteli lecos od super extra do všech směrů po super extra do všech nízkých a úzkých směrů. S jedním partnerem jsem měla velice otevřený vztah a ten se mi kdysi přiznal, že měřil (každý chlap měřil, ale nikdo to neřekne
) a ten říkal, že 16cm a 3,5 v průměru cca a já si teda neměla absolutně na co ztěžovat.
Partner po něm byl široký a délkově průměrný a doháněl průměrnost i pětihodinovou souloží a to už jsem teda svolávala všechny svaté, ať ho udělají nebo ho zabiju.
Pak teda následovala ledová sprcha, kterou jsem ani necítila a za půl hodiny to zkoušel znovu, tak jsem se chytala jak tonoucí stébla, že chci jít večer ven a musím ještě umýt nádobí a já byla ráda, že jsem vůbec stála, ale radši jsem šla do města.. ![]()
A měřit jsem teda nikdy nemusela, ono když se s tím „manipuluje“ tak si to ženská spočítá, ne? Aspoň já teda jako krejčovka mám centimentry v oku.
![]()
Elata, jo ti co si vynahrazují centimetry délkou sexu to je šílené, jednou jsem zažila a díky nechci ![]()
Holky a já vás asi praštím, měřím tady s váma penisy a spálím chlapovi večeři
no ten mě zcela určitě pochválí ![]()
@nikita066 píše:
Elata, jo ti co si vynahrazují centimetry délkou sexu to je šílené, jednou jsem zažila a díky nechciHolky a já vás asi praštím, měřím tady s váma penisy a spálím chlapovi večeři
no ten mě zcela určitě pochválí
musíš se vymluvit na toto téma ![]()