Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@byron No jasne, treba i trojuhelnik, ja bych se nicemu nedivila
nebo by si ho do potrebneho tvaru nalamaly
sranda musi byt ![]()
Tak to je snad rozdíl…obvod a průměr…průměr klidně změřím pravítkem - přiložim na pérko a odečtu hodnotu. Když mu okolo ovinu krejčovskej, tak budu vědět obvod ![]()
@byron píše:
Tak já bych použila krejčovskej metr, změřila obvod apotom vypočítala, jak bylo uvedeno. Holky, co tu zminpvaly pravítko, to necháou…Jak byste to pravítkem měřily jako???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Normálně, vezmeš mikrotužku nebo redispero, vyneseš na břicho rovnoběžně dvě čáry a změříš jejich vzdálenost. Pokud to rovnou okótuješ (nejlépe tetováním), ušetříš svým následnicím (a případně souslednicím) spoustu starostí.
@baixy no já bych z obvodu vypočítala ten průměr
, jinak to je nepřesný, jen tak na pindoura dát pravítko?
@Knihomyš ježíš díky, to mě vůbec nenapadlo, nojo, já nematurovala z matematiky. Je fakt, že by tu povinnou měli zavést!!!
@byron píše:
@baixy no já bych z obvodu vypočítala ten průměr, jinak to je nepřesný, jen tak na pindoura dát pravítko?
Však je to celé nepřesné, nemůžeš mu přece průměr vypočítávat přez vzoreček, když ho nemá dokonale okrouhlího, ne?
Vzoreček na výpočet jsem vám psala na předchozí straně
Nerovnosti musíte zaokrouhlit. Vzorec na ovál nebo hrbovál nemám.
Jinak teda mi vyhovuje tak akorát, měla jsem pouze a doufám že u too čísla aj ostanu, tři sexuální partnery, a prví ex, ho měl tak nějak normál, ale nic moc ![]()
milenec ho měl takový dlouhý a úzky takže kdyby to neuměl rukama tak nevím nevím
a můj přítel je
se vším všudy
![]()
já padnu
nejdřív ohoblovat a potom přeměřit ,akorát si myslim ,že po .. tom hoblování nastane ztráta erekce a notně ztratí na původní šířce
,takže v jakém stavu měřit?
@saracenka píše:
já padnu![]()
![]()
![]()
![]()
nejdřív ohoblovat a potom přeměřit ,akorát si myslim ,že po .. tom hoblování nastane ztráta erekce a notně ztratí na původní šířce
![]()
![]()
,takže v jakém stavu měřit?
Těsně před zásunem rychle přeměřit, hodnoty zaznamenat a pak pokračovat, at mu neklesne… ![]()