Šířka penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7338
23.5.12 21:02

@byron No jasne, treba i trojuhelnik, ja bych se nicemu nedivila :-D nebo by si ho do potrebneho tvaru nalamaly :-D sranda musi byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.5.12 21:04

Třeba to měří o sousedův :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baixy
23.5.12 21:11

Tak to je snad rozdíl…obvod a průměr…průměr klidně změřím pravítkem - přiložim na pérko a odečtu hodnotu. Když mu okolo ovinu krejčovskej, tak budu vědět obvod :think:

• Citovat
  • Upravit
10905
23.5.12 21:14
@byron píše:
Tak já bych použila krejčovskej metr, změřila obvod apotom vypočítala, jak bylo uvedeno. Holky, co tu zminpvaly pravítko, to necháou…Jak byste to pravítkem měřily jako??? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Normálně, vezmeš mikrotužku nebo redispero, vyneseš na břicho rovnoběžně dvě čáry a změříš jejich vzdálenost. Pokud to rovnou okótuješ (nejlépe tetováním), ušetříš svým následnicím (a případně souslednicím) spoustu starostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.5.12 21:14

@baixy no já bych z obvodu vypočítala ten průměr :nevim: , jinak to je nepřesný, jen tak na pindoura dát pravítko?

• Citovat
  • Upravit
byron
23.5.12 21:15

@Knihomyš ježíš díky, to mě vůbec nenapadlo, nojo, já nematurovala z matematiky. Je fakt, že by tu povinnou měli zavést!!!

• Citovat
  • Upravit
116
23.5.12 21:19
@byron píše:
@baixy no já bych z obvodu vypočítala ten průměr :nevim: , jinak to je nepřesný, jen tak na pindoura dát pravítko?

Však je to celé nepřesné, nemůžeš mu přece průměr vypočítávat přez vzoreček, když ho nemá dokonale okrouhlího, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
23.5.12 22:07

Vzoreček na výpočet jsem vám psala na předchozí straně ;) Nerovnosti musíte zaokrouhlit. Vzorec na ovál nebo hrbovál nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.5.12 22:12

Napřed tedy ohoblovat a pak měřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
24.5.12 02:06

Ja se z vas zenske fakt po… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.5.12 06:08

Teda, tohle by mě nikdy nenapadlo abych ho chlapovi měřila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.5.12 06:10
@lenka_ píše:
Ja jsem cetla sikana penisu :-) A chvili jsem premyslela, o cem ta diskuse muze byt.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.5.12 06:16

Jinak teda mi vyhovuje tak akorát, měla jsem pouze a doufám že u too čísla aj ostanu, tři sexuální partnery, a prví ex, ho měl tak nějak normál, ale nic moc :mrgreen:
milenec ho měl takový dlouhý a úzky takže kdyby to neuměl rukama tak nevím nevím :oops: a můj přítel je :palec: :palec: :palec: se vším všudy :dance: :dance: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
24.5.12 06:56

já padnu :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nejdřív ohoblovat a potom přeměřit ,akorát si myslim ,že po .. tom hoblování nastane ztráta erekce a notně ztratí na původní šířce :think: :think: :think:,takže v jakém stavu měřit?

• Citovat
  • Upravit
baixy
24.5.12 07:12
@saracenka píše:
já padnu :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nejdřív ohoblovat a potom přeměřit ,akorát si myslim ,že po .. tom hoblování nastane ztráta erekce a notně ztratí na původní šířce :think: :think: :think:,takže v jakém stavu měřit?

Těsně před zásunem rychle přeměřit, hodnoty zaznamenat a pak pokračovat, at mu neklesne… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky