Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@byron píše:
@1simona1 tak jako ne že bych necítila, to se mi stalo jednou, ale to byl miniextrém…
potom jsme měla širšího a ne přehnaně dlouhýho a bylo to nej, do tý doby jsem si to neuvědomovala
Tak já už jsem tady psala že jsme měla jednoho co ho měl jako dlouhýho ale opravdu párátko
takže kdyby neměl ještě ruce tak nevím nevím ![]()
ono dlouhý a tenký spíš bolí asi né? ![]()
@etatinek píše:
No jo, co máš z tlustýho klacka, když ho do sebe ani nedostaneš…
Já má akorát
samozřejmě že to co měla saračenka bych asi taky nedala ![]()
není nad zlatý dobrý střed ![]()
@saracenka píše:
taky jsem znala jednu nohu od stolu ,ale ten to do mě vůbec nenarval a on měl z bídou 165cm![]()
![]()
![]()
to bylo překvapení ..nic pro měPříspěvek upraven 24.05.12 v 15:21
nepotkali jsme stejného chlapa ![]()
@CokeLady píše:
já to přeměřovala i odeslaný…asi je to na každém monitoru jinak
No tak aby to neudělalo některým holkám tady v hlavě binec, na monitoru 3cm a ty píšeš 5, třeba…!!
![]()
a ne jen to,ne jen nějakej širokej,atd..ale i aby ten chlap nebyl žádné tyntítko.
@Breuovi píše:
a ne jen to,ne jen nějakej širokej,atd..ale i aby ten chlap nebyl žádné tyntítko.
Takže píšu si, široký a dlouhý penis, vymakaný vysoký svalovec, velké bankovní konto… Ještě něco by si dámy přály??
![]()
@etatinek píše:
Takže píšu si, široký a dlouhý penis, vymakaný vysoký svalovec, velké bankovní konto… Ještě něco by si dámy přály??![]()
modré oči
@saracenka píše:
co je zase snad toho nechci tak moc![]()
![]()
![]()
No ty si toho vždycky navymýšláš nejvíc!! ![]()
@etatinek píše:
No ty si toho vždycky navymýšláš nejvíc!!
hele nech toho ,já to řikám furt nevim co tě na tom překvapuje a ataky se mi líběj hezké zuby a i brejle
@1simona1 píše:nedá mě to
No jo, co máš z dlouhýho klacka když ho v sobě ani necítíš
@etatinek píše:
Takže píšu si, široký a dlouhý penis, vymakaný vysoký svalovec, velké bankovní konto… Ještě něco by si dámy přály??![]()
@etatinek píše:
hnedé vlasy ,opálený, né moc svalovec
a chlupatý tak akorát ![]()