Šířka penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
baixy
24.5.12 15:31
@saracenka píše:
a kdo polituje mojí pipinku co? :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

Dyt ti ho tam nenarval, tak jaképak litování :P

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
24.5.12 15:31
@saracenka píše:

Sešít, zahojit a najít užší nohu. :lol: :lol: :lol: No jo hold přes hadry to většinou nepoznáš. :lol:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
24.5.12 15:43
@saracenka píše:
:cert: :cert: :cert: :cert: twe tys jí neviděla chuděrku pochroumanou,nechtěl se jej tak vzdát ,až jsem brečela tak toho nechal .. 8o
  • Citovat
  • Upravit
ArankaC.
24.5.12 15:44
@CokeLady píše:
To fakt není… ono se to nezdá, ale ono 5 cm není zase takovej extrém…
/_______________________________/ takhle… :mrgreen:

Já stejně nechápu, kam všichni chodí na ty přesné délky a šířky, já jsem to teda svojím chlapům nikdy tak neměřila. Nevím, možná někdo jo. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24603
24.5.12 15:44
@Jaji77 píše:
A nebudeme se plést do práce ornitologům, když začneme kroužkovat ptáky? 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baixy
24.5.12 15:45
@saracenka píše: :cert: :cert: :cert: :cert: twe tys jí neviděla chuděrku pochroumanou,nechtěl se jej tak vzdát ,až jsem brečela tak toho nechal .. 8o

Ježiši, to se musel přemoct, když už byl na krajíčku a nic…Ale větší chudák jsi byla ty, to je pravda :lol:

• Citovat
  • Upravit
24603
24.5.12 15:46
@baixy píše:
Tohle je ta správná noha od stolu 8o :palec:

Ježiš mária tak to né 8o 8o šak by mi roztrhal vnitřnosti 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.5.12 16:08
@CokeLady píše:
No počkej… na tuhle míru jsem si přinesla metr, abych věděla kolik je 5 cm průměru a pak to vyčárkovala do příspěvku… fakt nemám v oku, kolik má ten můj… :mrgreen:

Ať koukám jak koukám tak 5 cm je fakt moc :D Na mě i 4 cm by bylo asi moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
24.5.12 18:03
@CokeLady píše:
No počkej… na tuhle míru jsem si přinesla metr, abych věděla kolik je 5 cm průměru a pak to vyčárkovala do příspěvku… fakt nemám v oku, kolik má ten můj… :mrgreen:

No a pak si ten příspěvek odeslala a je z toho 7 centimetrů… :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
24.5.12 18:06
@byron píše:
@baixy no já bych z obvodu vypočítala ten průměr :nevim: , jinak to je nepřesný, jen tak na pindoura dát pravítko?

To je ještě nepřesnější, nechápu (teda možná jo, u vás žen… :lol: ), proč na jednoduchou věc jít složitě… Tak nejdříve měříte obvod, pak hledáte vzorečky, pak je přávádíte, počítáte s tužkou v ruce na papíře a nakonec získáte nějakou cifru, která je silně zkreslená, protože penis nemá kruhový tvar… Není jednodušší vzít normální rovné pravítko, položit ho na najširší místo na penisu zhora a změřit tu šířku?? Samozřéjmě to KAŽDÝ odhadne kde je začátek a kde konec… ;) :oops:

• Citovat
  • Upravit
8814
24.5.12 18:13
@etatinek píše:
To je ještě nepřesnější, nechápu (teda možná jo, u vás žen… :lol: ), proč na jednoduchou věc jít složitě… Tak nejdříve měříte obvod, pak hledáte vzorečky, pak je přávádíte, počítáte s tužkou v ruce na papíře a nakonec získáte nějakou cifru, která je silně zkreslená, protože penis nemá kruhový tvar… Není jednodušší vzít normální rovné pravítko, položit ho na najširší místo na penisu zhora a změřit tu šířku?? Samozřéjmě to KAŽDÝ odhadne kde je začátek a kde konec… ;) :oops:

Tak jsem to merila ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
24.5.12 18:15

@etatinek já vždy měřila délku- u partnerů, ani si to nepamatuju, šířku nikdy, až se širším mi došlo, že to je docela důležitý :lol:

• Citovat
  • Upravit
24603
24.5.12 18:17
@byron píše:
@etatinek já vždy měřila délku- u partnerů, ani si to nepamatuju, šířku nikdy, až se širším mi došlo, že to je docela důležitý :lol:

No jo, co máš z dlouhýho klacka když ho v sobě ani necítíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
24.5.12 18:19

@1simona1 tak jako ne že bych necítila, to se mi stalo jednou, ale to byl miniextrém…
potom jsme měla širšího a ne přehnaně dlouhýho a bylo to nej, do tý doby jsem si to neuvědomovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
24.5.12 18:20
@1simona1 píše:
No jo, co máš z dlouhýho klacka když ho v sobě ani necítíš :lol:

No jo, co máš z tlustýho klacka, když ho do sebe ani nedostaneš… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie