Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@saracenka píše:
a kdo polituje mojí pipinku co?![]()
![]()
![]()
![]()
Sešít, zahojit a najít užší nohu.
No jo hold přes hadry to většinou nepoznáš. ![]()
@saracenka píše:
a kdo polituje mojí pipinku co?![]()
![]()
![]()
![]()
@CokeLady píše:
To fakt není… ono se to nezdá, ale ono 5 cm není zase takovej extrém…
/_______________________________/ takhle…
Já stejně nechápu, kam všichni chodí na ty přesné délky a šířky, já jsem to teda svojím chlapům nikdy tak neměřila. Nevím, možná někdo jo.
![]()
@saracenka píše:![]()
![]()
![]()
twe tys jí neviděla chuděrku pochroumanou,nechtěl se jej tak vzdát ,až jsem brečela tak toho nechal ..
Ježiši, to se musel přemoct, když už byl na krajíčku a nic…Ale větší chudák jsi byla ty, to je pravda ![]()
@baixy píše:
Tohle je ta správná noha od stolu![]()
Ježiš mária tak to né
šak by mi roztrhal vnitřnosti
![]()
@CokeLady píše:
No počkej… na tuhle míru jsem si přinesla metr, abych věděla kolik je 5 cm průměru a pak to vyčárkovala do příspěvku… fakt nemám v oku, kolik má ten můj…
Ať koukám jak koukám tak 5 cm je fakt moc
Na mě i 4 cm by bylo asi moc ![]()
@CokeLady píše:
No počkej… na tuhle míru jsem si přinesla metr, abych věděla kolik je 5 cm průměru a pak to vyčárkovala do příspěvku… fakt nemám v oku, kolik má ten můj…
No a pak si ten příspěvek odeslala a je z toho 7 centimetrů…
![]()
@byron píše:
@baixy no já bych z obvodu vypočítala ten průměr, jinak to je nepřesný, jen tak na pindoura dát pravítko?
To je ještě nepřesnější, nechápu (teda možná jo, u vás žen…
), proč na jednoduchou věc jít složitě… Tak nejdříve měříte obvod, pak hledáte vzorečky, pak je přávádíte, počítáte s tužkou v ruce na papíře a nakonec získáte nějakou cifru, která je silně zkreslená, protože penis nemá kruhový tvar… Není jednodušší vzít normální rovné pravítko, položit ho na najširší místo na penisu zhora a změřit tu šířku?? Samozřéjmě to KAŽDÝ odhadne kde je začátek a kde konec…
![]()
@etatinek píše:
To je ještě nepřesnější, nechápu (teda možná jo, u vás žen…), proč na jednoduchou věc jít složitě… Tak nejdříve měříte obvod, pak hledáte vzorečky, pak je přávádíte, počítáte s tužkou v ruce na papíře a nakonec získáte nějakou cifru, která je silně zkreslená, protože penis nemá kruhový tvar… Není jednodušší vzít normální rovné pravítko, položit ho na najširší místo na penisu zhora a změřit tu šířku?? Samozřéjmě to KAŽDÝ odhadne kde je začátek a kde konec…
![]()
Tak jsem to merila ja ![]()
@etatinek já vždy měřila délku- u partnerů, ani si to nepamatuju, šířku nikdy, až se širším mi došlo, že to je docela důležitý ![]()
@byron píše:
@etatinek já vždy měřila délku- u partnerů, ani si to nepamatuju, šířku nikdy, až se širším mi došlo, že to je docela důležitý
No jo, co máš z dlouhýho klacka když ho v sobě ani necítíš ![]()
@1simona1 tak jako ne že bych necítila, to se mi stalo jednou, ale to byl miniextrém…
potom jsme měla širšího a ne přehnaně dlouhýho a bylo to nej, do tý doby jsem si to neuvědomovala ![]()
@1simona1 píše:
No jo, co máš z dlouhýho klacka když ho v sobě ani necítíš
No jo, co máš z tlustýho klacka, když ho do sebe ani nedostaneš… ![]()
Dyt ti ho tam nenarval, tak jaképak litování