Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Povídají si dvě blondýny ve vlaku.
První: Ti Maďaři ho mají stejně nejdelšího.
Druhá na to: No, ale Indiáni ho mají zase nejširšího.
Po chvilce se připojil muž, který je do té doby poslouchal: Dámy, dovolte abych se představil - jmenuji se Ištván Vinnetou.
@Jaji77 píše:
Povídají si dvě blondýny ve vlaku.
První: Ti Maďaři ho mají stejně nejdelšího.
Druhá na to: No, ale Indiáni ho mají zase nejširšího.
Po chvilce se připojil muž, který je do té doby poslouchal: Dámy, dovolte abych se představil - jmenuji se Ištván Vinnetou.
Lou, buď šuplerou, nebo mikrometrem. Teoreticky, pokud znáš rozměr vlastní ústní dutiny v centimetrech krychlových, můžeš odečíst volný prostor po pohlcení měřeného objektu.
Lou, změříš krejčovským obvod a podle vzorce o=2píxr vypočítáš poloměr a pak už je to hračka ![]()
Já mám takový svůj měřáček nenápadný, když penis obejmu ukazováček - palec a prsty se dotknou, tak je průměr pro mne fakt chabý a k ničemu. Jinak mě vyhovuje 5cm určitých.
@Jaji77 píše:
Lou, buď šuplerou, nebo mikrometrem. Teoreticky, pokud znáš rozměr vlastní ústní dutiny v centimetrech krychlových, můžeš odečíst volný prostor po pohlcení měřeného objektu.
@neprihlasena Lou píše:
jen takova technicka…jak jim tu sirku, prosimvas merite???
Já se tu teď chlámu při představě, že vezmu šupléru a zlato pojď na to
Zajímalo by mě, jak by se tvářil ![]()
Jinak taky nevím ![]()
Tak já bych použila krejčovskej metr, změřila obvod apotom vypočítala, jak bylo uvedeno. Holky, co tu zminpvaly pravítko, to necháou…Jak byste to pravítkem měřily jako???
![]()
@takacek ten trojúhelník ne? Jinak jsme si z toho dělala reglandu- i z těch emot smajlů