Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše: Více
Sebevědomí máš v poho, tak myslím, že s větou od kolegy se zvládneš vypořádat.
Tak to ledacos vysvětluje
tvoje ramena jsou nejspíš normální, ale on má komplexy ze své výšky. Příště ho pošli někam nebo mu to vrať.
A já široká ramena mám, v dospívání jsem z toho měla komplexy, pak jsem si zvykla, ale žádný chlap to nikdy nekomentoval.
Tak tím se to vysvětluje.
Proč jsi mu neopáčila také nějakou peprnou poznámkou?
Mam siroka ramena a nikdy mi to nevadilo. Spagetova raminka nosim bez problemu. A moje ramena nikdy nikdo nekomentoval. Tedy vadilo mi pouze to, kdyz me mama nutila nosit ramenni vycpavky, to bylo priserne.
A ty sis dneska vzal nižší podpatky? Nebo proč se mi zdáš ještě menší, než včera?
Jéé, tohle je peklo. Jeden chudáček, co ti kouká do nosu zespoda, a takhle tě nahlodá
Vůbec se tím netrap, mluví z něj nejspíš jen závist, nic víc. Já zase měřím 183cm a můžu ti říct, že hloupé poznámky tohoto ražení měli vždy jen mentálně slabší chlapi ![]()
Mám 177 cm a široký ramena mám. Vím že nemůžu některý typy rukávů, abych nevypadala jako Rambo a tím to pro mě končí. Kolegovi bych řekla - “nezáviď, každej nemusí mít ramena jako závodní slaneček. Jsem velká holka, tak mám velký ramena. Chceš je někdy půjčit? “
@Janča6 píše: Více
Jo a vyskou to neni. Sice merim 174 cm, ale siroka ramena jsem mela i pri daleko mensi vysce. Siroka, ale hubena.
Mně tohle manžel, už ex, říkal taky… že mám ramena jako chlap.
Jako to sebevědomí sníží ještě víc.
Nakonec jsem se rozhodla toho využít, začala cvičit, zhubla, vytvarovala se mi ta ramena, ruce, vylezly znovu klíční kosti, dole jsem vytvarovala super zadek, lýtka, stehna, všecko teda velmi bohatý tvary jo…
prostě závodní slaneček nikdy nebudu, tak jsem se rozhodla být postava alá sekuriťačka.
A strašně se mi ulevilo, přijala jsem se a jsem poprvé v životě snad fakt spokojená se svou postavou.
@Janča6 píše: VíceŠiroká odhalená ramena a na nich špagetová ramínka, pokud je k tomu pěkná ženská postava, to dokáže být neskutečně sexy