Široká ramena u ženy

Anonymní
20.11.24 09:31

Siroka ramena u zeny

Holky, jak spravne zmerit sirku ramen? Od ramena k rameni nebo spis kolem celych ramen a vydelit dvema?
Nikdy jsem to neresila, ale kolega mi rekl, ze mam pry ramena jako chlap. No jo, jsem vysoka - 176, tak asi je nebudu mit jako holka, co je o hlavu mensi. Ale stejne mi to neda spat :mrgreen:
Btw kolik mate vy sirku ramen?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
20.11.24 09:40

Prosimte se na nějaký měření ramen vykasli. Kolega je neprofesionální drzej blbec, a nemá co komentovat tvoje ramena a vůbec, cokoli, ať je jeho názor jakýkoli :roll: já mám taky široký ramena, kdysi v pubertě mě to hodně trápilo (po nejapném komentáři jedne mamine kamaradky), jenže víš co, je to jak říká dalajlama, nemá smysl se trápit tím, co nemůžeš změnit, a to zrovna ramena fakt jsou. Proste se stroj tak, aby ti to slušelo. Holt to nebude na špagetový ramínka, ale co už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.11.24 09:41

Mám široká ramena a fakt jsem to 1.nikdy neřešila a nikdy nemerila. Nechápu, proč je to důležité. Prostě je taková stavba těla a hotovo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14913
20.11.24 09:42

Kdysi z kreslení si pamatuji, že při postavě muž má mít šířku ramen 2× jeho hlava, žena 1,5 x její hlava. Zda to pořád platí, nevím. Každopádně ramena jsou z 90%genetika a zbytek nějaké cvičení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 09:43

@Teik310 To ja prave nosim uplne bez problemu, akorat nenosim balonove rukavy, to mi moc neslusi. Ale ja jsem si nikdy nevsimla, ze bych mela siroka ramena, az ted nad tim premyslim.

• Citovat
  • Upravit
14913
20.11.24 09:46
@Anonymní píše: Více

Většina žen má milión komplexů, není nad to, když jí někdo přidá milióntýprvní, kterého si doposud nevšimla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.11.24 09:46

Kolega je rozený gentleman. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 09:47

@Fee-bee To rozhodne, ale spis tam bude problem s jeho vyskou. Dle meho nema ani 170.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.24 09:49

@Kfětoslava Presne tak. Ja doted ani nevedela, ze je neco v neporadku, klidne spagetova raminka bez problemu a ted tohle :lol:
Je to zkouska sebevedomi.

• Citovat
  • Upravit
986
20.11.24 09:50

Hele, i kdybys široká ramena nakrásně měla, tak ono je to špatně? Jako asi se to třeba nelíbí jednomu kolegovi, který má z nějakého důvodu potřebu ti to sdělovat, ale rozhodně to přece není nic objektivně hnusneho, čím by ses měla trápit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 09:52

@Teik310 To urcite ne, ale nechci pusobit mohutne, vzhledem k vysce. Ale jak jsem psala, je to vsechno o sebevedomi.

• Citovat
  • Upravit
14913
20.11.24 09:56

Já vždy chtěla větší prsa, jiné nohy apod. a jednou můj manžel něco řekl o mém nosu! Jen tak mezi řečí ve smyslu, že dcera má hezky nos a nemá ho po nás. Já mám hezký nos!! Normální, není velký, lehce nahoru. Dva týdny jsem pak přemýšlela, co mám s nosem. Neskutečně mě nasr. l :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
20.11.24 09:57

Jestli nejsi tlustá, tak mohutně nejspíš nepůsobíš. Jasně, jsou některé ženy takové éterické a křehké, jiné jsou zase fortelnejsi konstituce, ale to jsou fakt drobnosti. Pokud jsi štíhlá, upravená, trochu o sebe dbáš a hezky se strojíš, tak si o tobe určitě všichni řeknou, že jsi hezká holka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 10:00

@Teik310 No to jo, to i zdravotni sestra kdyz jsem byla na odberu krve rikala, ze jsem jako vila :lol: Tak snad nepusobim nejak mohutne. Na svuj vek i hodne mlade. To bude rysy v obliceji.
Ale ted tenhle kolega zas rika neco jineho, tak nekdy o sobe zapochybuji. Ale spis on ma problem, ne ja. Hlavne takove veci se zene nerikaji, i kdyby to pravda byla.

Ja nesu naklad od rodiny, tim to bude taky.

• Citovat
  • Upravit
1255
20.11.24 10:01

jestli on ti je normálně nezávidí… jinak pro mě „ramena jak chlap“ jsou spíš kompliment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková