Širší pánev u 16m dcery

18.1.23 14:41

Širší pánev u 16m dcery

Ahoj, naše 16m dcera má odjakživa problémy s pročůráváním, aniž by nějak enormně pila. Doposud se pročůrávala hlavně v noci, přes den občas. Teď ale dostala infekci a poslali nás na ultrazvuk, kde byla zjištěná širší pánev - možný důvod častého močení. Ještě nás čeká vyšetření u odborníka, ale chci se zeptat na zkušensti maminek, které mají holčičky se stejnýmy problémy. Jak se pak postupuje, nebo jak se to řeší? :roll: Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
18.1.23 15:10

Chudak dcera tedy když musela dostat v 16 měsicich injekci protože se pocurava vždy ji nejsou ani dva roky :zed: mám dceru 14mesicni a vůbec mě nechodí na nočník furt jsme na plenkách. Asi bych ji netlacila muže se v noci počurat i do 4 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
18.1.23 15:12
@Vagnerkanik píše:
Chudak dcera tedy když musela dostat v 16 měsicich injekci protože se pocurava vždy ji nejsou ani dva roky :zed: mám dceru 14mesicni a vůbec mě nechodí na nočník furt jsme na plenkách. Asi bych ji netlacila muže se v noci počurat i do 4 let

ona píše, že se pRočurává, ne počurává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.1.23 15:16

@stinga blbě jsem to přečetla :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
18.1.23 15:27
@Vagnerkanik píše:

Infekci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.23 15:55

@ivašot. :think: nepisu nic o infekci ani o injekci :lol:.. dcera sla na nocnik parkrat omylem, jinak je take uplne na plenkach. Az bude chtit na nocnik, tak na nej pujde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
18.1.23 15:57
@KonecneMama píše:
@ivašot. :think: nepisu nic o infekci ani o injekci :lol:.. dcera sla na nocnik parkrat omylem, jinak je take uplne na plenkach. Az bude chtit na nocnik, tak na nej pujde ;)

píšeš, že dcera dostala infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.23 16:02

@stinga melo tam byt ale :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.23 16:05
@stinga píše:
píšeš, že dcera dostala infekci

Tedy opacne, uz mi z toho jde hlava kolem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
18.1.23 18:04

A má širší pánev (jako kosti) nebo ledvinnou panvicku?

• Citovat
  • Upravit
371
18.1.23 18:13

Já bych jen tak laicky tipla, že když má širší pánev, tak jí plínky střihově nesedí a proto se pročůrává. Já u jednoho syna pořád hledala kvůli pročůrávání nové a nové značky. Stačilo, aby při nemoci trochu zhubnul a hned mu plínka neseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.23 07:01

@Tuhy_LU širší pánev (kosti) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.23 07:05

@pipa.k dr říkala, že když je širší pánev, tak právě měchýř neudrži tolik moči, kolik by měl, protože kolem sebe nemá oporu, a proto se tak pročůrává :? Nebo tak nějak… S plenkama problém nemáme, ikdyž jsme taky vyzkoušely X značek.. jaké používáte? My přes den Albert a na noc DM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.1.23 07:14
@pipa.k píše:
Já bych jen tak laicky tipla, že když má širší pánev, tak jí plínky střihově nesedí a proto se pročůrává. Já u jednoho syna pořád hledala kvůli pročůrávání nové a nové značky. Stačilo, aby při nemoci trochu zhubnul a hned mu plínka neseděla.

Ahaaa, tak to bude i nas pripad, jen me nenapadlo, ze to procuravani muze byt kvuli vetsimu pupiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
19.1.23 08:21

@KonecneMama všechny děti už mám odrostlé, plínky už dlouhou nekupuji, takže se značkou neporadím. Ale myslím si, že v tu noc nezáleží na počtu močení, ale spíš na celkovém objemu tekutiny a kvalitě pleny, kolik toho pojme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí