Můžeme Gastrotuss baby v 1 měsíci?

17.1.23 15:20

Můžeme Gastrotuss baby v 1 měsíci?

Ahoj holky, nikde jsem se přesně nedočetla.. Dnes nám MUDr. poradil Gastrotuss baby na reflux. Nejde ani tak o blikání jako o sliny a šťávy.. Je malinká, předčasně narozená. Nyní má 1 měsíc a 2530kg. Bohužel, má tak silný reflux, že mi odpadává. Dr. řekl, že neví jestli už to může, ať si to pozjišťuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36155
17.1.23 15:42
@ruzovaprincezna píše:
Ahoj holky, nikde jsem se přesně nedočetla.. Dnes nám MUDr. poradil Gastrotuss baby na reflux. Nejde ani tak o blikání jako o sliny a šťávy.. Je malinká, předčasně narozená. Nyní má 1 měsíc a 2530kg. Bohužel, má tak silný reflux, že mi odpadává. Dr. řekl, že neví jestli už to může, ať si to pozjišťuju..

To je super doktor. V příbalové letáku je že můžou, je tam dávkování do 5kg takže by to mělo být i pro novorozence. Zkus se ještě zeptat v lékárně a nebo zavolat do Brna na Obilnak, tam jsou na nedonošence top. Třeba ti poradí po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6755
17.1.23 15:50

Ahoj, syn ho také užíval už cca v měsíci věku, jen tedy vážil přes 4kg. Ale hodně mu to pomohlo. Sice pořád zvracel, ale o dost méně, než bez sirupu. Ať je brzy lépe! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2722
17.1.23 16:33

Taky jsme davali kolem mesice..na blinkani to moc nepomohlo, ale na zahu jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí