Plačící miminko přes den

20
16.1.23 12:37

Plačící miminko přes den.

Ahojky maminky. Mám dotaz. Mám 10 týdení miminko. V noci mi spí krásné, i v kočárku a v autosedačce taky. Ale od narození mi přes den vůbec nespí a jen řve 😞. Prý příčinou jsou prdíky. Vyzkoušela jsem úplně všechno. Poslední dva dny mi prdí a kaká. Ale bohužel řve dál. U niceho dlouho nevydrží. Když se jí člověk věnuje tak za deset minut začne řvát. Doma nic neudělám. Jen lítám s kočárkem 🙄a psychika se na mě dost podepsala. Máte nějaká z vás takové zkušenosti? Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.1.23 12:39

@Anny 8 tohle je normální. Moc podnětů, mimina u ničeho nevydrží. Měn pravidelně činnost, zkus nosit v šátku nebo v nosítku - to je super na spaní přes den, zároveň díky tomu nejsi omezena v činnosti.. za pár týdnů to všechno může být jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.1.23 12:42

@martina.se je to opravdu peklo 😞 nosítko? A co když si malá na to zvykne a pak ji už nikdy neodtrhnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.23 12:44
@Anny 8 píše:
@martina.se je to opravdu peklo 😞 nosítko? A co když si malá na to zvykne a pak ji už nikdy neodtrhnu?

To je neskutečný nesmysl, jen hloupá pověra Mi se každé dítě odstavilo od nošení samo. Nejmladší jak začal chodit - v 9 měsících, tak od té doby ani prd :mrgreen: :lol: já bych bez nosítka nezvládla první měsíce online výuky, kdy jsem měla doma 3 školáky, 1., 3. A 9.tridu. prcek byl v nosítku téměř půl dne.. a byl v klidu a spal. Plus to pomáhalo na to bříško atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4128
16.1.23 12:46
@Anny 8 píše:

Jistě, k maturitě ji poneseš v nosítku :mrgreen:

Evidentně jsi vše ještě nezkusila. Za mě také nosítko, dobře se s ním dělají domácí práce, třeba takové vysávání hodně miminek uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.1.23 12:47

@martina.se já právě teď zkouším ji dávat spát po obědě do postýlky. Aby se naučila spinkat i doma. Ale je to marné 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.1.23 12:47
@Anny 8 píše:

Prosim te, vidas matky, co by nosily dite do 18? Hod se do klidu. Novorozene prirozene rve po kontaktu a pritomnosti matky. Nic lepsiho na zklidneni vetsinou neni. Pokud je najezene, v suchu a teple, tak dalsi prirozena potreba je kontakt. Precti si neco o ctvrtem trimestru napriklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.23 12:48
@Hibou píše:
Jistě, k maturitě ji poneseš v nosítku :mrgreen:Evidentně jsi vše ještě nezkusila. Za mě také nosítko, dobře se s ním dělají domácí práce, třeba takové vysávání hodně miminek uklidňuje.

Já mám 2 nosence, jeden se odstavil ve 2 letech a to jen proto, že jsme chodili na tančení v šátku a to ho bavilo. Plus výlety. Ale doma anijako už někdy od roka. Druhý začal v 9 měsících chodit a dát ho do šátku či nositka nešlo, prostě bude dělat tapi a nazdar matko :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.1.23 12:48

@Hibou dneska mi to poradila kamarádka. Půjčila jsem si to nosítko od kámošky. A uvidím jak to s malou půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.1.23 12:49
@Anny 8 píše:

Jo, ted uz to asi nevratis ale s timhle pristupem jsi si mela poridit plysaka a ne dite. Delas si srandu, zejo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.23 12:51
@Anny 8 píše:
@martina.se já právě teď zkouším ji dávat spát po obědě do postýlky. Aby se naučila spinkat i doma. Ale je to marné 🤷

Je to nepřirozené. 9 měsíců se houpala v břiše a teď chceš, ať leží jak prkno a spí. Udělej to jinak, lépe. Mmchdm, nejmladší má 2 roky. Odpolední spánek venku v kočáru, dám ho do něj, zabalím, zaparkuji na dvoře a do minuty chrápe. Večer si vlezeme do postele, pomazlime se, on se otočí, prituli zadek a zase za minutu tuhý. Prendam do postýlky, spí celou noc. A jako fakt prvního půl roku nošen téměř non-stop, abych stíhala školu od starších a všechny další věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.23 12:52
@Anny 8 píše:
@Hibou dneska mi to poradila kamarádka. Půjčila jsem si to nosítko od kámošky. A uvidím jak to s malou půjde

Jen to chce mít správné nosítko, ergo.. lepší pro začátek je šátek a nosítka vyzkoušet víc druhů. Protože jsou taková, co ti fakt nesednou, nebo nesednou dítěti. Najdi si na fb skupinu nosíme děti, moderní nosicky atd.. jsou i regionální skupiny. Ukáží to, jak správně nosit, jak nosítko nastavit, každá skupina má velký arzenál k zapůjčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.1.23 12:53

@Tarjei ne to opravdu nedělám. Moje kamarádka takhle nosí prcka. A když ho položí do postýlky přes den. Že si chce na chvíli odpočinout tak začne malej řvát.🤦 Tak proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.1.23 12:54

@martina.se moc děkuji za radu. Ale bohužel Facebook nemám 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.23 12:55
@Anny 8 píše: