Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To neporadim, ale ta zviratka mi prijdou mala, dobry je ten mic s drzatky, ten se da nafouknout ze zacatku mensi a kdyz dite vyroste, tak se dofoukne. Myslim ze pri 104cm uz by v pohode sel.
@jita22 píše:
To neporadim, ale ta zviratka mi prijdou mala, dobry je ten mic s drzatky, ten se da nafouknout ze zacatku mensi a kdyz dite vyroste, tak se dofoukne. Myslim ze pri 104cm uz by v pohode sel.
Míče jsem viděla a zkusila prosadit, ale hraje mi tu kolovrátek „maminko já či jožce“ ![]()
@MartinaCV píše:
Míče jsem viděla a zkusila prosadit, ale hraje mi tu kolovrátek „maminko já či jožce“
Tak to je pak jasna volba
Tak at dobre vyberete a mala ma radost ![]()
@jita22 píše:
Tak to je pak jasna volbaTak at dobre vyberete a mala ma radost
My mame konika Roddy. Rovnez ma byt od 3 let. Syn ho dostal kdyz mu byl 1,5 roku a byl mu akorat. Mozna se tim vekem vyrobce jen kryje, kdyby se diteti neco stalo.
Mame z lidlu, jakehosi zeleneho dracka, dostal ho k prvnim narozeninam a bavit zacal az cca od roka a pul. Dnes ma dva a pul a lita na nem kazdy den.
Velikost, tuhost jsem nejak neresila. Proste zpocatku jsem min nafoukla a jak rostl dofukovala jsem.
@Jogrr píše:
Mame z lidlu, jakehosi zeleneho dracka, dostal ho k prvnim narozeninam a bavit zacal az cca od roka a pul. Dnes ma dva a pul a lita na nem kazdy den.
Velikost, tuhost jsem nejak neresila. Proste zpocatku jsem min nafoukla a jak rostl dofukovala jsem.
Mrknu do eshopu Lidlu ![]()