Skladováni skleniček s kupovanými příkrmy
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@aiwwa píše: Více
Já třeba neznám nikoho, kdo by to do krabiček dával, takže by to nenapadlo ani mě
Vše mám v poličce ve špajzu, ať to je přesnídávka, nebo konzerva s ovocem, zeleninou, okurky kyselý, zelí ve sklenici,…
@Kalokagathia63 láhve nemáme, dudlíky nemáme, skleničky mám ve spajzce v kartonech a v regálech, proč by to mělo být vystaveno? Ještě pochopím tu láhev na pití, ale naše malá pije z panáku, jen na cesty má láhev bez dudlíku…je kojena
- Upravit
Lahvičky skladuju u sklenic, skleničky s ostatními produkty s dlouhou trvanlivostí, ať v tom není bordel. Jako jestli to chceš v krabičce, tak si kup krabičku podle svého vlastního vkusu
já to třeba na lince nechci, protože to akorát překáží, tak mám věci ve špajzu nebo v šuplíku.
Nechala jsem si vyrobit opravdu velkou kuchyni, takže mám vše ve skříňkách
Stejně tak lahvičky budou v šuplíku. Nemám ráda věci v prostoru.
Měla jsem v kuchyni vyhraněný 1 hluboký šuplík, kde jsem měla vše pro dítě.
Přikrmy, UM, kaše, přesnídávky, křupky, čaje, lahvičky a podobně…
Na lince mám jen kávovar a žádné jiné věci tam neakceptuji. Vše schované včetně Jaru, který používám denně a i tak mi tam vadí ![]()
No a jestli chceš inspiraci, tak já mám třeba na léky v jedné skříňce koupený menší šuplíkový box.
Něco takového, ale nevím, zda se ti tam skleničky vlezou.
Lahvičky a dudlíky mám na odkapávači na lahvičky. Mají v pepcu. Skleničky byly normálně na poličce ve spíži.
Dobrý den,
diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat