Skladováni skleniček s kupovanými příkrmy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16484
8.6.24 17:43
@aiwwa píše: Více

Já třeba neznám nikoho, kdo by to do krabiček dával, takže by to nenapadlo ani mě :mrgreen: Vše mám v poličce ve špajzu, ať to je přesnídávka, nebo konzerva s ovocem, zeleninou, okurky kyselý, zelí ve sklenici,…

• načítám...
Kocicka1987
8.6.24 18:16

@Kalokagathia63 láhve nemáme, dudlíky nemáme, skleničky mám ve spajzce v kartonech a v regálech, proč by to mělo být vystaveno? Ještě pochopím tu láhev na pití, ale naše malá pije z panáku, jen na cesty má láhev bez dudlíku…je kojena

• Upravit
986
8.6.24 18:40

Lahvičky skladuju u sklenic, skleničky s ostatními produkty s dlouhou trvanlivostí, ať v tom není bordel. Jako jestli to chceš v krabičce, tak si kup krabičku podle svého vlastního vkusu :nevim: já to třeba na lince nechci, protože to akorát překáží, tak mám věci ve špajzu nebo v šuplíku.

• načítám...
6698
8.6.24 18:45

Nechala jsem si vyrobit opravdu velkou kuchyni, takže mám vše ve skříňkách :D Stejně tak lahvičky budou v šuplíku. Nemám ráda věci v prostoru.

• načítám...
6129
8.6.24 19:42

Měla jsem v kuchyni vyhraněný 1 hluboký šuplík, kde jsem měla vše pro dítě.
Přikrmy, UM, kaše, přesnídávky, křupky, čaje, lahvičky a podobně…
Na lince mám jen kávovar a žádné jiné věci tam neakceptuji. Vše schované včetně Jaru, který používám denně a i tak mi tam vadí :lol:

No a jestli chceš inspiraci, tak já mám třeba na léky v jedné skříňce koupený menší šuplíkový box.
Něco takového, ale nevím, zda se ti tam skleničky vlezou.

• načítám...
3741
8.6.24 19:56

Lahvičky a dudlíky mám na odkapávači na lahvičky. Mají v pepcu. Skleničky byly normálně na poličce ve spíži.

• načítám...
20888
9.6.24 09:27

Dobrý den,

diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení