Skloubení práce s rodinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
24.8.16 14:11

Leda se domluvit s chlapem, že by měl na 9 už nachystanou vanu, vínko a hned do romantiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.8.16 14:23

Zkus ten sklad a uvidis, odejit muzes vzdycky, trebas to nebude uplne tak hrozne :mavam: tedka resim neco podobneho…chci skloubit rodinu a praci a vybralal jsem si McCafe, kde budu delat jen dopoledne, abych vyzvedavala kluky po obede. neni to prace na porad, ale na takove to obdobi 2-3 roky, max. mozna mene. Kavu miluji, rada komunikuji s lidmi, tak snad se mi bude libit a kdyz ne, tak jdu dal…nebudeme si preci ten zivot kazit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
24.8.16 14:33

Hladaj nieco tretie. To co popisujes by uz rodinny zivot nebol. Alebo ta barmanka, ale len na kratku dobu. To ich ale asi akurat tak nastves. A robit nieco co ta nebavi a este za par supov je tiez cesta do pekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
24.8.16 14:39

Ked citam tvoje reakcie tak ty si pre tu barmanku viac menej rozhodnuta ale mas vycitky svedomia. Tak do toho chod a cas ukaze, mozno to bude lepsie ako to na prvy pohlad vyzera. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12640
24.8.16 15:16

Uff, to je opravdu dilema. Ale asi bych šla do toho skladu. Proč? Myslím si, že kdybyste s manželem neměli žádný společný chvíle, do budoucna to může se vztahem dopadnout špatně… Pro vzor dětí taky nic moc, vždyť společné zážitky s tátou i mámou dohromady jsou důležité, víme to tady všechny…

Ale zase nevím, jak jste na tom s penězi, jestli je u vás špatná finanční situace, asi by byla lepší ta barmanka, nicméně stojím si za tím, co píšu na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6857
24.8.16 15:28

Ahojky rozhodování si myslím je jen na tobě. Pokud tě práce barmanky baví jdi do toho.Za pokus nic nedáš. Pokud vám to s manželem nebude tak vyhovovat že se budete míjet budeš hold hledat něco jinýho. Jsem taky servírka už několik let ted teda štastně na MD a jsem ráda že mám klid. Já bych to asi dala jen krátce míjet se v domácnosti s manželem. Bylo by mi líto víkendů a volna co bysme netrávili jako rodina.Moje kolegyně to takhle s manželem praktikuje už asi pět let a vyhovuje jim to. A další to zase po roce vzdala protože jí bylo líto toho že se doma jen vidí večer když jde spát. Vyzkoušej to popřípadě hold budeš hledat jinou práci. Držím to pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6857
24.8.16 15:32

Jinak nevím kde budeš dělat ale práce v hospodě je taky dřina jak ve skladu. O volno budeš unavená, vracet se budeš chodit domů kolikrát až v noci kvůli třeba tomu že tam budeš muset být déle že zákazníci nebudou chtít jít domů. Ráno vypravovat děti do školy a školky, budeš taky hotová. Ale předpokládám že tyhle rizika znáš a jdeš do toho i přes to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 17:03

@kacenka8 Je to nonstop pivnice, takže žádná zaviracka, nejdéle v půl 10 večer jsem doma a ráno tam mám být v 9, pokud bych byla unavená tak může děti vyprovodit manžel. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 17:07
@kacenka8 píše:
Jinak nevím kde budeš dělat ale práce v hospodě je taky dřina jak ve skladu. O volno budeš unavená, vracet se budeš chodit domů kolikrát až v noci kvůli třeba tomu že tam budeš muset být déle že zákazníci nebudou chtít jít domů. Ráno vypravovat děti do školy a školky, budeš taky hotová. Ale předpokládám že tyhle rizika znáš a jdeš do toho i přes to.

Dřinu v hospodě znám, pár let jsem tam dělala, ale tohle je menší dřina v tom, že to je barmanka, takže odpadava běhání s jídlem a obsluha hostů, oni si tady dojdou na bar :-) A kamarádka dělá v tom skladu a už jen z jejího vyprávění mě ta dřina u nich děsí a to se práce fakt nebojim. U nich ve skladu prý chlapi nevydrží, dela tam skoro sama ženská. Pro upřesnění - je to sklad Jednota..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
24.8.16 17:08

Šla bych na barmanku, vidím tam víc pozitiv než u skladnice. Ale to všechno záleží samozřejmě na tobě. Krom toho, co už tady bylo napsáno, tak bych ocenila i to, že budete mít na děti čas jak ty tak manžel a dokážete tak vykrýt nemoci bez očr atd.
Já jsem teď zaměstnaná na částečný úvazek a i tak každou chvíli musím šéfovou žádat buď o pozdní příchod nebo dřívější odchod, teď chodím s dcerou obden na převazy. Mít chlapa za šéfa, tak už mě dávno vyrazí. Ani bych se nedivila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 17:12

Jinak děkuju všem za názory, opravdu. :kytka: Ač to vypadá, že jsem rozhodnutá pro barmanku, tak to není pravda, jen mě to tam víc táhne. Ale rodina u mě vždycky byla na prvním místě, to je věc druhá. Finančně na tom špatně nejsme, manžel se snaží :-) Ale co si budeme povídat, každá koruna se hodí, obzvlášť se dvěmi dětmi, které mají kroužky a taky chceme brzy začít řešit hypotéku. Takže pořád přemýšlím co vzít, abych si pak něco nevyčítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 17:15

@Moise a to je právě jedno z velkýho plus tý barmanky, no, že vždycky s těma dětma někdo doma bude, takže nehrozí žádný paragrafy na jejich marození. Ten mladší nám jde letos poprvé do školky, tak je to i výhoda v tom, že když se mu nebude líbit, tak doma vždycky někdo bude a nebude tam muset trčet do odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
24.8.16 17:18

Možná jsem přehlédla.. ale těch zbyklých dní je manžel kde? Někde pracuje vzdáleně a nebo chodí domů..
Jestli je pryč a přijíždá domů na těch 15 dní.. takže by to bylo tak, že půlku měsíce je uplně mimo domov a zbylých 15 dní bych byla ty do večera..?
Jestli ano.. tak bych do toho fakt nešla.. Právě nějak nemůžu dohledat nebo jsem přehlédla, jestli manžel pracuje třeba doma, nebo dojíždí domu a nebo je pryč- pracovně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
24.8.16 17:23

@crazymisha no právě, to také. Nebo prvňák nebude muset jít do družiny, za odpoledne dá v klidu kroužek a úkoly. Jako skladnice bys s každým dětským kašlíkem byla na očr, pokud nemáte babičky v dosahu. Na druhou stranu méně stráveného času pohromadě.
Však to není rozhodnutí nastálo, jedno prostě zkus a pokud to nepůjde, prostě skončíš a budeš hledat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 17:36

@Janasas Dojíždí do práce 30km, takže těch 15 dní v měsíci se mu střídají ranní, noční s dny volna, jakože je třeba 3 dny v práci, 2 dny volno apod., ale normálně dojíždí do práce každý den z domova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat