Skloubení práce s rodinou

890
24.8.16 13:33

Skloubení práce s rodinou

Ahoj,
rovnou k věci - manžel dělá 12ky ranní a noční, máme dvě děti, školní a školkovské. No a maminka teď musí nastoupit do práce. :-)
A mám dilema, mám zatím dvě možnosti, mezi kterými se rozhoduji - barmanka a skladnice. Práce barmanky v pivnici na našem městečku, dvojnásobek peněz než ve skladu jako skladnice, méně dřiny, práce která mě baví. Ale mohla bych dělat pouze o manželovo volnu. On má 15 dní v měsíci volno a to bych zase byla na dvanáct hodin v práci já. Takže bysme se akorát střídali u dětí a společné volno žádné.
Ve skladu bych dělala od pondělí do pátku, nejpozději v 16h bych byla denně doma, víkendy i svátky volno, ale těžká práce a málo peněz… :zed:

Jak byste to řešily vy? :( Já vím, je super že mám dokonce na výběr a že budu mít vůbec nějakou práci. A na jednu stranu vím, že bych měla vzít ten sklad, abych byla více s rodinou.. Ale budu domů chodit strhaná, bude to práce která mě nebude bavit a peníze za ní jsou hodně malý…oproti tomu moje srdcovka - barmanka - v kontaktu s lidmi, práce co mě baví a mnohem víc peněz… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4062
24.8.16 13:40

A nemůžeš jít dělat tu barmanku na částečný úvazek? To by mi přišlo jako ideální řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
24.8.16 13:41

Šla bych na barmanku.
Dělat práci, co tě nebaví je na budku. Akorát z toho budeš dřív nebo později otrávená, přenese se to domu a bude to mizérie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 13:42

@Kassy To nejde, už tak mi vyšli vstříc s tím, že zruší krátký dlouhý týden a bude se dělat podle toho, jak mi vyjdou směny podle manžela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4978
24.8.16 13:43

Ja si neumím představit, ze bych se jen míjela s chlapem. Kde je cas pro nejaky rodiiny zivot? Vzala bych sklad a hledala neco co by me vic bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 13:46

@Ornwen No právě to mi říká kamarád taky, že chodit do práce otrávená a z práce strhaná a ještě za to mít málo peněz, že taky nebude žádný terno… Ale zase se bojím abysme to zvládli s manželem, když se nebudeme moc vídat. Ne že bysme na sobě byli závislý, to vůbec, ale přeci jen bysme se viděli o mých a jeho denních jen ráno a večer a nebo teda při jeho nočních chvíli přes den. Ale žádný společný volno abysme mohli třeba jet na výlet, k babičkám… Děti si užije každý z nás dost, přece jen oba máme 15 dní v měsíci volno, ale na střídačku, no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 13:48

@ProfZav no právě, rodinný život by u nás existoval jen každý zvlášť s dětmi, spolu s manželem bysme byli jen hodně málo.. Jako viděli bysme se denně, ale jen málo, hodku večer před spaním, pár hodin mezi jeho nočníma… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.8.16 13:51

Vzala bych sklad i za cenu méně peněz - pokud Tě to nebude omezovat, ale ztráta času s rodinou by se mi vůbec nelíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
24.8.16 13:53

Skladnice i když s nelibosti..
jako asi jsem možná naivní, ale raději udržovat rodinný život, než víc peněz.. takto.. něcdo podobného měla kamarádka a viděla jsme to u ní, že i chlap byl hodně otrávený z hlídání- neni to prostě ženská, co si budem, nebyly spolu..
V dnešní době větěina lidi dělá co ho jakože nebvaví a musí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

Šla bych do skladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708

Šla bych dělat barmanku. Dělat práci, z které jsi na prášky, je na houby. A mít z toho ještě málo peněz? To bych se na to vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
24.8.16 13:55

Ještě bych chtěla dodat, že jak chodila na prodlouženou a má děti, že pak se z toho málem.. doslova, protože k tomu domácnost nevypadne, děti chtějí mámu, sotva přišla, tak dodělat domácnost, chlap si chtěl utrhnout chvilku děti taky. škola,. učení atd…
Ale to je jenom zkušenost co mám okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 13:55

@Janasas Tak on je zvyklý hlídat, chodila jsem při mateřské dělat servírku 2× týdně na 8h a taky jsou to i jeho děti přece jen, že jo.. Ale vím jak to myslíš, je blbý že u dětí bude vždycky buď jen táta nebo jen máma… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
24.8.16 13:57

@crazymisha ale to máš chvilkové. tak to omrzí jak chlapa, tak děti.. a přijdeš, urvaná z práce a teď to na tebe zpadne..
Ale říkám, to si musíš sama.. Možnáb bys dělala co neni extra dobré, ale přišla bys ve 4 v klidu si podělala svoje doma, děti, a ne pak 14 padat na hubu..
Já vyloženě bude hledat práci bez 12 protože vím.. jak to má no. má taky školkové a školní dítě

Příspěvek upraven 24.08.16 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.16 13:58

@Janasas Jasný, ale to si zas myslím, že bych domácnost víc zvládala když budu dělat tu barmanku, jelikož bych byla v práci jen 15 dní v měsíci a 15 dní volno. Zatímco ve skladu bych dělala 20 dní a volný jen víkendy.. No nevim, asi si to musím nejdřív vyzkoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat