Školka a stěhování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4328
26.8.13 21:09

@Annette7 V Praze je snad všude školek plno hlavně soukromých, ale pořád nedostačující pro všechny :zed: Nikde jinde takovej problém snad nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
27.8.13 07:40

@marguaret Doufám, ze budeme mit štěstí a nějakou volnou školku najdeme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
27.8.13 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 17:24

Obnovuji diskuzi, asi budu muset řešit podobný problém. Prosím o zachování anonymity, nechci, aby někdo věděl, že mám takové problémy, které mě vedou ke stěhování.

Budeme se muset v co nejkratší době přestěhovat v rámci Prahy, v naší městské části se nám bohužel nedaří najít vhodný byt k pronájmu. :,(
Uvažuji o Proseku, Bohnicích, Kobylisích, možná Vysočany, Kyje. Mám předškoláka a čtyřletá dvojčata.
Nemáte informace, jak jsou na tom tamnější školky, předškoláka by vzít měli, ale ty menší? Co je k tomu potřeba vyřídit?
Děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
2965
20.9.15 17:29
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi, asi budu muset řešit podobný problém. Prosím o zachování anonymity, nechci, aby někdo věděl, že mám takové problémy, které mě vedou ke stěhování.Budeme se muset v co nejkratší době přestěhovat v rámci Prahy, v naší městské části se nám bohužel nedaří najít vhodný byt k pronájmu. :,(
Uvažuji o Proseku, Bohnicích, Kobylisích, možná Vysočany, Kyje. Mám předškoláka a čtyřletá dvojčata.
Nemáte informace, jak jsou na tom tamnější školky, předškoláka by vzít měli, ale ty menší? Co je k tomu potřeba vyřídit?
Děkuju moc.

Pokud se jedná o nástup během šk. roku, tak fakt, že máš předškoláka není podstatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
20.9.15 17:30

Školky v praze jsou naplněné. Pokud se někde uvolní místo, měli by předškoláka vzít přednostně. Ale není to tak, že přijdeš do naplněné školky a oni kvůli předškolákovi jiné dítě vyřadí. Čtyřletá dvojčata budou určitě ve státní školce problém, nebo spíš takhle - šance, že se najednou uvolní tři místa, se blíží nule.

My se z Bohnic budeme stěhovat v lednu, takže jedno místo ve školce uvolníme. Ale kam tu naši malou dáme, kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 17:56

No právě :/ I kdyby mi předškoláka vzali a dvojčata ne, tak by to v podstatě bylo jedno… :( Budu to muset obvolat a holt asi budem muset půl roku dojíždět do školky přes půl Prahy, pokud nebudem mít štěstí.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
68995
20.9.15 18:14

Praha 8 a pocitam, ze i jine Prahy to maji tak, ze pri zapisu se udela poradi, prijmou prvnich x deti a kdyz se pak uvolni nejake misto, volaji rodicum dalsich deti v poradi, tedy tech, co byly u zapisu. Pokud nekdo nebyl u zapisu, ten rok nema sanci, leda by uz byly umistene zcela vsechny deti od zapisu, coz je dost nerealne, zkousi to i matky dvouletych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
20.9.15 19:21
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi, asi budu muset řešit podobný problém. Prosím o zachování anonymity, nechci, aby někdo věděl, že mám takové problémy, které mě vedou ke stěhování.Budeme se muset v co nejkratší době přestěhovat v rámci Prahy, v naší městské části se nám bohužel nedaří najít vhodný byt k pronájmu. :,(
Děkuju moc.

Jako obvolat školky, ale jak je tu psáno, šance, že někde budou 3 místa se blíží nule. předškoláka by vzali, kdyby se uvolnilo místo, ani pro předškoláka ti během roku místo nevytvoří :nevim: je to fakt vída v tomto směru. mám dceru, bude ji 18 a v té době to byla pohodička, místa kdekoli a kdykoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin