Školka Praha 7 - reference, zkušenosti

1107
8.1.09 12:20

školka Praha 7 - reference, zkušenosti

ahojte vsichni,

chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti se nejakou skolkou na Praze 7?
absolutne se v tom nevyznam a netusim, kam bych malou mela
poslat, resp. mam pouze informace z internetu a ty, co mi sdelili v mistnich MS
ale chybi mi prakticke zkusenosti, nekoho, kdo skolku/skolky zna, popr. tam
jeho dite/deti chodi.
budu vdecna za kazdou referenci.
predem moc diky vsem!

lindas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3425
9.1.09 10:26

Ahoj,to opravdu nemá nikdo zkušenost?Letos nás čeká zápis,tak bych také uvítala názory maminek,které už dítě ve školce mají…Jaké jsou kde učitelky,jestli nutí děti po obědě spát,dojídat jídlo,jak často posílají děti,které jsou třeba jen trochu jiné(samotářské,introvertní,nemluvné…) k psychologům,jak se řeší občasné počůrání a tak.Po několika diskusích,které jsem si zde na e miminu v poslední době přečetla,o chování některých učitelek,mám docela strach,abych vybrala tu správnou školku.Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.09 16:25

Holky, konkretne na 7 budete vubec rady, pokud Vam do vybrane skolky ditko vubec vezmou.
Jo a bacha na zapisy do vice skolek najednou - reditelky se po zapisech sejdou dohromady a dupli, tripli a vice -citni zadosti automaticky vyrazuji, takze pak mate peska vsude.
My mame vybornou zkusenost se skolkou U Uranie - ta se snad udajne pristavuje/navysuje pac naproti se stavi z byvaleho pivovaru bytovy komplex a nedaleko je nove otevreny bytovy komplex Marina.

Dcera tam chodila jednu sezonu a pak dalsi chodila Nad Stolou - taky nema chybu. Obe to jsou skolky s krasnou zahradou, coz je skoro v centru Prahy zazrak. Nemely jsme zadne specificke pozadavky na jidlo ci spani, dcera je kontaktni a bezproblemova.

Ted bydlime mimo Prahu a chodi do mistni vesnicke skolky a je to nebe a dudy, a to jsem si myslela do jakych fajn skolek - vybavou a prostredim chodi. Maji tu celkem 40 deti - individualni pristup, pod skolkou prostor o velikosti 4 fotbalovych hrist a celkove obec do skolky hodne investuje. Jidelnicek je vic nez pestry, ze ja bych si vybrala denne (neni problem mit obcas lososa, stejne jako domaci merunkove knedliky).

Kamaradka bydli v Troji a horko-tezko dostala chlapecka tam, je spokojena - skolka to je mensi, ale berou deti pouze z Troje.

Tak dobre porizeni a hlavne at Vas prijmou. Neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
1107
9.1.09 17:30

ahoj Hani,

moc dekuju :D
prave skolka U Uranie ma docela dost plno, takze pry bez sance
ta Nad Stolou by se mi libila, protoze je od nas nejbliz, ale taky je tam pry prijeti 50:50
v dalsi mi rekli, ze mam smulu, pokud nebudu pracujici matka, coz nebudu,protoze zustavam doma s dvema mladsimi ratolestmi :o

a jak je to s temi prihlaskami?
jako dat radeji jen jednu?

to jeste bude „legrace“

dekuji a tesim se na dalsi reakce

lindas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
9.1.09 18:54

Lindo,Hanko ,a nevíte náhodou jaká je školka v ulici Janovského 52?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
9.1.09 22:06

ahoj Klaro,

bohuzel netusim :(
vim, jen to, co psali vloni v Hobuletu

hezky vikend

lindas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.09 23:28

V ulici Janovskeho je „pobocka“ skolky Nad Stolou. Je to tam takove domacke - jen dve tridy, ale prostredi nic moc - deti si chodi hrat na dvur, kde krome piskoviste nic neni. Ale chvali si ji pro osobni pristup a venovani detem.
Jo prihlasku muzes dat skutecne jen do jedne - pracujici maji skutecne prednost a na prvnim miste jsou predskolaci. Hanka

• Citovat
  • Upravit
1107
9.1.09 23:44

Hani,

diky moc :D
jsi mne teda moc nepotesila s tou prihlaskou
to ted bude jeste tezsi vybrat jen jednu skolku

doufam, ze se jeste nekdo ozve s praktickymi postrehy
myslim totiz, ze z jedne navstevy pri dni otevrenych dveri a
chvilkoveho setkani s personalem a prohlidce prostredi
toho proste moc nepoznam…

taky se trochu desim toho, ze oddelim sourozence, jsou
na sebe hrozne zvykli, i kdyz pribyde dalsi, tak mam obavu,
ze to jeste bude orisek.....

lindas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
10.1.09 07:56

Lindo,Hanko ,děkuju!Ten výstřižek z Hobuletu jsem si taky schovala :wink: Jen mám, Lindo, stejnou obavu jako ty…,že z toho a jedné návštěvy nic moc nepoznám. :cry:

Tak podle toho,co si mi tu napsala, Hanko ,se mi ta v Janovského docela líbí…Hlavně,jestli je pravda to o tom osobním přístupu a tak.O to mi jde hlavně.Až pak mě zajímají prolejzačky na hřišti.Navíc ji máme nejblíž.No snad ještě někdo něco napíše.Díky,Klára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
10.1.09 12:28

ahoj,

klari,
v Janovskeho mi rekli, ze prave vrsek Letne neberou, ale muzu to zkusit :D
tak uvidime
pokud ji mate nejbliz, mas i vetsi sanci..budu drzet palec :D :lol:

a taky doufam, ze se jeste nekdo ozve, protoze to vybirani naslepo je
docela stresujici :evil: :twisted:

lindas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
22.1.09 12:51

ahoj

no když to tak čtu jsem zděšená kde dám malou. Letos jí budou v dubnu 2 roky tak asi bych se měla už někde ptát. Bydlíme za rohem U Uranie ale jak čtu, že mají beznadějně plno a druhé neplánujem zatím, babičky jedna 450km druhá 70km, manža od rána do večerea v práci no super už teď se o mě pouší stres :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.1.09 23:06

Re: školka Praha 7 - reference, zkušenosti

lindas píše:
ahojte vsichni,

chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti se nejakou skolkou na Praze 7?
absolutne se v tom nevyznam a netusim, kam bych malou mela
poslat, resp. mam pouze informace z internetu a ty, co mi sdelili v mistnich MS
ale chybi mi prakticke zkusenosti, nekoho, kdo skolku/skolky zna, popr. tam
jeho dite/deti chodi.
budu vdecna za kazdou referenci.
predem moc diky vsem!

lindas

ahoj, náhodou jsem sem zabloudila. Vím o nově otevírané soukromé školce v Troji. Jmenuje se Maata a je to malinká školka rodinného typu v krásném domě se zahradou. Byla jsem se tam podívat a moc se mi líbila. malá skupina dětí na dvě učitelky a nabízejí také různé kroužky. vypadá opravdu zajímavě, zkus se podívat na jejich stránky www.maata.cz . Hodně štěstí při výběru. Malvina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.1.09 19:03

Chci jen upozornit že i já vlastním soukromé školky a to i v praze ale nedávám jsem takto umístěnou reklamu a nemám školné 25 tisíc.
Prostě chci říct , že s touto druhou malvínou nemám nic společného 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.1.09 22:03

malvina

To je legracni, ja zadnou skolku nevlastnim. ale na druhou stranu naprosto souhlasim s tim, že i když se obě jmenujeme stejně, nemusíme mít mimo jména společného vůbec nic. 8)
Hledala jsem školku na Praze 7 v Troji a státní školka je úplně plná, našla jsem pak už jen anglickou školku v Bohnicích a tuhle Maatu přímo v Troji. Ceny mají přibližně stejné. Možná máte někdo ještě jiné zkušenosti, budu ráda, když se o nich dozvím. Nedávno jsme se nastěhovali z Prahy 2, kde byla uplně jiná situace a Prahu 7 zatím moc neznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
29.1.09 09:51

ahoj,

dekuji za reakce
zatim jsem se s vyberem moc neposunula :roll:
v jedne skolce nabizeji „prohlidku“ kdykoli, tak se
tam pristi tyden chystam

ta Troja vypada sice hezky, ale je to fakt z ruky 8)

lindas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin