Váhám, zda pustit dceru 3 roky na výlet se školkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.5.25 09:45

@suzka1 no rodiče nejedou a i kdyby tak mám doma ještě roční dítě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.25 09:46

@Bytsamsebou já si taky myslela, že kinetóza je zcela běžná. Vždycky když jsme někam jezdili se školou minimálně jeden tak byl.

• Citovat
  • Upravit
3704
30.5.25 09:53
@Anonymní píše: Více

Jasně, chápu. Ja bych ji nechala jet. Když poradaji skolky/učitelky výlet pro všechny děti, včetně těch nejmladších, tak to musí zvládnout 8) Domluv se s tou jednou na kindrilu a ať jede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
30.5.25 09:54

Vůbec bych neuvažovala o tom, že by nejela. 8o
Zvlášť, když sama chce. Hoď se do klidu a nevyšiluj. Určitě si to tam užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11805
30.5.25 09:55

Zrovna jsem koukala na fotky z nedávného výletu - na cestě zpátky spaly v autobuse skoro všechny děti. Čtrnáctileté! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10729
30.5.25 09:56

Však je to běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.5.25 09:57

Dvě moje děti zvrací a navíc špatně snášejí Kinedryl, tak dostaly speciální sáčky, náhradní tričko a jely.

• Citovat
  • Upravit
33505
30.5.25 10:02

Že dcera zvrací vědí, a když jí nebudou chtít dát ten kynedril, tak to budou případně uklízet no, co jiného. Jestli chce dcera jet, tak bych jí pustila. Myslím že nebude jediná, které je v autbuse špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944
30.5.25 10:17

Odvážná školka, když berou koťata takhle daleko. V autobuse jim nejspíš chrupnou.
Pusť dítě, ať jede. Učitelky si poradí. Neboj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
30.5.25 10:30

Za roky mého mateřství - školka, škola, tábory, gympl, lyžák, školní zájezdy… Nevybavují si jediný dokument s informacemi, kde by nepsali - pokud je vašemu dítěti špatně, dejte mu Kinedryl. Teď jede malé dítě na školku v přírodě a na cestu zpět mám dát léky vc. Kinedrylu do obálky nadepsané jménem dítěte učitelce při odjezdu, na zpáteční cestě ho dětem dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2906
30.5.25 11:29

Vubec bych nad tim, ze by mela nejet neuvazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
30.5.25 11:39
@suzka1 píše: Více

Učitelé nesmějí podávat dětem žádné léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
30.5.25 12:20

Většina dětí občas zvrací, učitelky to jistě vědí. Kvůli blití bych ji určitě doma nenechávala.

• Citovat
  • Upravit
3886
30.5.25 15:10

A proč ji nepustit, kvůli tomu zvracení? Dala bych jí pytlíky, Kinedryl a převlečení, informovala učitelky, to je úplně v pohodě. Moje děti vždycky na tyhle výlety jezdily (nejmladší byla ve 2 letech a 7 měsících na nějaké výstavě čertů :lol:, hodina a půl autobusem), líbilo se jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3886
30.5.25 15:11

Při návratu z výletu nebo školky v přírodě spí celý autobus, viděla jsem to mockrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin