Školky na Kladně

20
6.12.14 19:16

Školky na Kladně

Ahoj všem!
Protože mě teď akorát čeká výběr školky pro syna, chci se zeptat zejména Kladeňaček jaké máte (pokud možno co nejnovější) zkušenosti se školkama na Kladně. Jsme ze starých Kročehlav a neznám tu nikoho se stejně starými dětmi. Nejlepší z hlediska docházení by byla škola ve Školský (u Baumaxu), ale vzhledem k osazenstvu okolí mám trochu pochyby…
Slyšela jsem od známých, že už je situace trochu lepší (že už není ve státních takovej nával), že to máme určitě zkusit, co myslíte? V záloze mám lesní školku v Bažantnici, ale finančně je státní přece jenom výhodnější.
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
6.12.14 19:39

Ahoj, mám info staré 3 roky. Obě dcery chodily do Švýcarské u Kauflandu. Starší je už ve 3. třídě a připravená do školy byla dokonale. Mladší tam chodila 2 roky. Zatímco se starší jsem byla spokojená snad ve všem, u mladší byltrochu problém s učitelkama, ale to se prý další rok zlepšilo. My se pak z Kladna odstěhovali a mladší začala chodit u nás na vesnici, kde jsem její pobyt ve školce hodnotila mnohem kladněji. Ale jak říkám, u starší to bylo dolonalé a dle slov kamarádky, jejíž syn chodil 2 roky s tou mladší a další 2 roky pokračoval, situace se zůepšila a do školy byl připraven dobře. Tak dobře vyber a hlavněvti přeju, at ti syna vůbec někam vezmou.

• Citovat
  • Upravit
6.12.14 20:22

Ahoj to je moc dobré téma a počkám si odpovědi :) bydlíme také u baumaxu a syna do té školy ani školky nedám. Hledám dobrou státní školku zaměřenou na aj pokud možno ale zatím sem se nikde neptala k zápisu jdem na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.12.14 20:26

Mám dcerku od září v Habešovně, a jsme strašně spokojeni. Má 2,5 roku. Jsme spokojeni se vším, s náplní, jídelníčkem, učitelkami, prostě je to tam tým a dcera tam chodí moc ráda.
JInak už je to letos lepší. Přistavovali právě v Habešovně a myslím i v Bulharské, tak se dostalo mnohem více dětí :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
6.12.14 20:34

Sad 1 - ale to je soukromá školka vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.12.14 20:56
@Terezka s Denískem píše:
Sad 1 - ale to je soukromá školka vid?

Nene, státní. MŠ. R. Svobodové. Bývalá Amálka.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
6.12.14 20:57
  • Citovat
  • Upravit
6.12.14 21:01

Děkuji podívám se děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.12.14 21:50

Holky díky za reakce! Ja bych za státní byla samozřejmě radši kvůli penězům, ale když to nepůjde hot se nedá svítit. O Habešovně jsem tady četla pochvaly, asi se tam půjdem podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1131
8.12.14 19:59

Ahoj, obě děti jsem měla v Habešovně. Dcera tam pořád chodí a jsme taky moc spokojení. Školka je sice velká, ale mají spoustu akcí a mají to dost zmáknutý. Školky v přírodě, letos bude snad nově i keramika. Za mě velká spokojenost. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 08:21

Lze jít ke dvoum zápisům ve školkách??

Dobrý den,
Nevíte někdo jak je to se zápisem do dvou školek?
Chci jít na 20.mš co máme u baráku a potom ještě do jedné pro jistotu, klukovi bude v září 3roky a 5měsíců tak ho snad vezmou.
A nevíte když by ho vzali do obou školek vyberou tu pro nás blíž?
Nebo mě osloví město a já si vyberu?
Má s tím to někdo z vás zkušenost?
Moc děkuji za odpověďi
 Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin